Djusi_998 454 Napisano Septembar 25, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeci ovako ce liciti novi Monster 1100. Masina ce verovatno biti ona iz Hypermotarda (1078 ccm 90 ks), tockovi sa S4R serije, nova jednorucna zadjna vila itd, itd... Videcemo kad Ducati zvanicno baci slike Monster 1100 Monster 1100 s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da obradujem sve Ducatiste ;D http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=7115&Page=1 http://www.motorcycle-usa.com/Galleries_Featured.aspx?Gallery=1488&Main=11&Sub=19&PostBack=1&Media=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaah! uuuuuu.... Sta reci, ovaj beli mi je lepsi i od S4RS ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E, primetio sam (tek da naslutite koliko dugo blenem u slike) da je najniza tacka- filter ulja! Znaaaaam, nije enduro, ali zamislite za zakacite bankinu ispred omiljenog kafica! Gre'ota, a taman sam misl'o da pazarim jednog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, primetio sam (tek da naslutite koliko dugo blenem u slike) da je najniza tacka- filter ulja! Znaaaaam, nije enduro, ali zamislite za zakacite bankinu ispred omiljenog kafica! Gre'ota, a taman sam misl'o da pazarim jednog... To sam i ja primetio. Slicno je na onomm Suzukiju iz ove teme ali je ovde nesto izrazenije. Sem toga vrlo su im slicni ramovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 25, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E, primetio sam (tek da naslutite koliko dugo blenem u slike) da je najniza tacka- filter ulja! Bolje filter nego karter ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 25, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaah! uuuuuu.... Sta reci, ovaj beli mi je lepsi i od S4RS ! Pa skoro godinu dana te cekam na penal ;D ;D ;D Fala Maki A sad citat ;D ;D ;D ;D Ducati je ovog puta od ovako prelepog motocikla... ...uspeo da napravi ruzno pace! O ukusima ne vredi raspravljati, ali meni je ruzaaaaaan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan prelep je motor, voleo bih da imam novaca da kupim sebi ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6080 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao zandar Mile iz Caruge.... "joj sto bih ja to..." vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zlo i naopako... Prelep je, san snova! :o :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa skoro godinu dana te cekam na penal ;D ;D ;D Fala Maki Djusi nemas pojima! Ono sto Italijani vrlo dobro znaju je da detalji dele obican od odlicnog izgleda motora. Monster 696 sam video uzivo i NIKAKO mi se ne dopada. Deluje totalno nedovrseno, suvise plasticno, suvise jeftino, suvise...japanski. A pogledaj ovaj! Pogotovu taj srebrni! Resetkasta rama u crvenoj boji, jednostruka zadnja viljuska, mislim pogledaj samo te tockove :o, dodje ti bre samo da stoji i blenes u njega! I odjednom me bas briga koju masinu nosi (dokle god se cuje dobro), kako se ponasa u voznji, koliko kosta... Takve motore Ducati treba da pravi, motore koji te nateraju da zastanes kad prodjes pored njih, da se okrenes za njima kad ih vidis na ulici... Neznam, mislio sam da su izgubili smisao malo sa novim 696, ali OVO... Predivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 26, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se to mozda naslucuje novi pravac u tvojoj moto karijeri ? Da li je ovo neki drugi Maki ? Da li je ovo kraj sveta kakvim ga mi znamo ? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 26, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A pogledaj ovaj! Pogotovu taj srebrni! Resetkasta rama u crvenoj boji, jednostruka zadnja viljuska, mislim pogledaj samo te tockove :o, dodje ti bre samo da stoji i blenes u njega! I odjednom me bas briga koju masinu nosi (dokle god se cuje dobro), kako se ponasa u voznji, koliko kosta... Takve motore Ducati treba da pravi, motore koji te nateraju da zastanes kad prodjes pored njih, da se okrenes za njima kad ih vidis na ulici... Neznam, mislio sam da su izgubili smisao malo sa novim 696, ali OVO... Predivno... Hvala kolega sto si shvatio sustinu... Bravo. Sad mogu da ti skinem dug umesto 73 skidamo na 70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 26, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan А сада идемо из почетка. Званично Долазак нових 1100 и 1100 Ѕ повећава бројност Monster фамилије, фамилије која редефинише Naked мотоцикле и намеће се као нова икона италијанске изванредности. „Мање је више“ филозофија која прати нове Monsterе подвлачи Ducatijevu сталну потрагу за истински компактним мотоциклима високих перформанси, а ови нови модели су успели у овоме, па представљају бољи комплет од њихових претходника. Monster 1100 тежи 169 кг (168 кг Ѕ верзија), чиме је далеко најлакши мотор у својој категорији. Дизајн новог Monsterа 1100 представља савршен баланс спортских перформанси, возачког задовољства и запањујућег изгледа. Са својом новом једноручном задњом виљушком, врхунским компонентама, тркачки оријентисаном шасијом и 15 година еволуције, Monster 1100 сада заузима своје место на челу Monster фамилије. Monster 1100 Ѕ је спој лакоће, снаге, дизајна и ексклузивности. „Ѕ“ носи 43 милиметарске Ohlins предње виле и унапређен Ohlins амортизер назад. Поклопци каишева, штитници ауспуха и предњи блатобран су од карбона чиме је маса мотоцикла смањена за 1 кг. Упечатљиве фелне са 5 кракова су тркачко златне боје, чиме Monster 1100 Ѕ добија још елегантнији стил и спортски изглед као стари Ducatijevi тркачки модели. Обе верзије новог Monsterа 1100 долазе фабрички персонализоване са поклопцем задњег седишта и „микро“ ветробраном, од којих се оба могу скинути. Покреће их харизматични двовентилски Desmodromic са 2 цилиндра који испоручује 95 кс при 7500 обртаја и даје импресивних 105 Nm на 6000. Прво јавно приказивање Monsterа 1100 биће на Међународном сајму мотоцикала у Келну (INTERMOT – хала који почиње 8. октобра. Више детаља о овим моторима биће доступно на новом Monster сајту укључујући слике, техничке податке и мултимедијални садржај. Како ствари стоје сада Monster 1100 испоручиваће се у три боје: црној, црвеној и сивој A Monster 1100 S у црвеној и белој Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 26, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo jasno kako nekome moze da se svidja dukati dizajn,izuzem njihovih R motora. al dobro,o ukusima ne treba raspravljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh ja ne znam kako da se ne svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga vidim na ulici, prvo bih pomislio da je Agusta BRUTALE...mnogo mi lici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo testa ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo sa nase planete stvarno izgleda vise nego mocno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 15, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Talijani su najljepsi nema sta.....nakedi izgledaju za desetku....samo ne kontam zasto su tako mali motori u stvarnosti? Izgled je 10 pluuuussss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan samo ne kontam zasto su tako mali motori u stvarnosti? Štede na materijalu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Octobar 18, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan prelepi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog videa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda brutalno,stvarno je extra. Video sam uživo 696 u salonu gde sam kupio moju Apriliju-stvarno extra,ali i EXTRA mali motor.Realno jednosed,ali dizajnerski VRH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan izgleda......ma sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...