croarcher 3009 Napisano April 4, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan WD40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano April 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, WoodyRider je napisao: Zaboravi. Već sam pisao na tu temu, rezervna nalepnica je preko 3000 dinara. Zaštiti je selotejpom i cepaj godinu dana tako. Providna folija u knjizari ...i ispod i iznad ...ful zastita ...mozes to da i sad uradis ako mozes da je pazljivo odlepis ako ne samo je prelepi folijom ... Promenio April 4, 2021 član Petartdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano April 4, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GromH je napisao: Jesi li je skidao sa vila? Ja muku mucim s tim vec godinama, znam za fen, znam za nitrorazredjivac, ali i pored svega ostaje ona mrezica od lepka. Sa vizira sam skidao ovu, fen i lagano odlepio i prelepio je na vile. E onda ide sex da se skine lepak, prvo sam prskao sa wd40, pa probao sa nitrom, pa ziletom pa grubim sundjerom, pa tako u krug. Jedva sam ocistio sav lepak, samo se razmazuje... Nakon toga smirglao i polirao vizir. Sa vila ni ne planiram nesto posebno da cistim, samo je odlepim i zalepim drugu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano April 4, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej je zakon, na sadasnjem motoru je bila zalepljena na vizir. Jednostavno trljas dok se sve ne skine i nema nikakvih oštećenja, 100% provereno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 4, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešan razređivač koristite za skidanje lepka od te nalepnice... Probajte sa uljanim razređivačem, skida očas posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 4, 2021 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zlatko LA said: Petrolej je zakon, na sadasnjem motoru je bila zalepljena na vizir. Jednostavno trljas dok se sve ne skine i nema nikakvih oštećenja, 100% provereno. Može i sintetički razređivač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano April 4, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Godinama unazad kada odlepim staru sa soferke u kolima, sa vizira na motoru ili sa viljuske/rama, kako ko gde zalepi. Uzmem malo benzina, ili alkohola na parce tkanine i istrljam, sve to traje 15ak sekundi. Ponekad je tezi deo skinuti samu nalepnicu, ako je bas dobro uhvatila ili se ukrtila pa se cepka i nece iz jednog komada da se odlepi. Za ovu varijantu sa folijom sam cuo, i ne deluje mi kao losa ideja uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto tako, benzinom i trljam dok se ne skine sve a to nije vise od 30 sekundi, ali malo vise natopim benzin. Mozda kvalitet lepka zavise od opstine do opstine. Inace na motoru uvek na desni stap vile lepim. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1035 Napisano April 5, 2021 Drug član, 1071 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim benzin, ali medicinski, manje se oseća. Skine lepak sa nekoliko sekundiSent from my M2007J17G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 5, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej i manje od minut vremena. Apsolutno ni traga ni glasa od lepka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristio benzin za zippo upaljece. Extra radi posao. Koristio i benzin i on radi lepo, isto i aceton koji zene koriste za nokte. Napraviste filozofiju od nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2518 Napisano April 5, 2021 Slow rider, 938 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan U SUP-u su mi greškom nalepnicu za motor odštampali kao nalepnicu za auto (lepljiva sa prednje strane). Nikad je nisam ni zalepio, nosio sam je u novčaniku, jer svaki put kad odem do SUP-a da zamenim, gužva katastrofa. I onda jedno veče slučajno prolazim, kad ono nema gužve. Udjem unutra, i zamene mi, odštampaju drugu. Naravno, besplatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4256 Napisano Jun 12, 2021 motoras, 2459 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na BMW lepim na rezervoar. Nekad sam na vizir, ali sad, reko', ako budem izdavao za slikanje za svadbe da mogu da skinem vizir... Hehehehe A na Kawu sam zalepio na blatobran. Bilo mi zgodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...