milosh90 1 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 620 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Za početak... Pokrećem ovu temu kako bih se posavetovao sa kolegama kakva su iskustva imali u periodu 2019 - 2020 sa održavanjem svojih ljubimaca. Da budem tačan, interesu je me iskustvo sa serviserima koji rade na Italijanima, a najviše sa majstorima koji održavaju Ducati-ja. Meni je na red došao "Veliki servi" za koji nemam ni alat a ni živce, pa me interesu kakvo je iskustvo ostalih kolega. Naravno pričamo o motoru koji u najboljem trenutku vredi 3500 - 4000 eura, pa mi Ducati Beograd dođe kao poslednja opcija. Hvala u svakom slučaju i živi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6705 Napisano April 2, 2021 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Šta to treba da znači...u nekom trenutku vredi? Jel' tebi vredi? Naročito Ducati...kad mu ne daš šta treba može posle, vrlo lako, da ne vredi ništa. Ako sve gledaš kroz prizmu vrednosti, razmisli treba li ti motor uopšte. Tu retko ko može da ima plus...u tom ekonomskom smislu. Eventualno ovi što prodaju nove. Drugi i ako vide neku kintu ( ako na žalost od toga žive)... daju posle za doktora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je lepo pitao, mozda se nije najbolje izrazio... Pitao je za savet i neki vid pomoci, a ne za drzanje predavanja.. 1 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh90 1 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 620 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, pronto je napisao: Šta to treba da znači...u nekom trenutku vredi? Jel' tebi vredi? Naročito Ducati...kad mu ne daš šta treba može posle, vrlo lako, da ne vredi ništa. Ako sve gledaš kroz prizmu vrednosti, razmisli treba li ti motor uopšte. Tu retko ko može da ima plus...u tom ekonomskom smislu. Eventualno ovi što prodaju nove. Drugi i ako vide neku kintu ( ako na žalost od toga žive)... daju posle za doktora Druže, tema je pokrenuta u grupi iskustvo, znači zanima me iskustvo drugih. Ali da ne dužim dalje, razumemo se da se ne razumemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh90 1 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 620 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bojan Budjevac je napisao: Kolega je lepo pitao, mozda se nije najbolje izrazio... Pitao je za savet i neki vid pomoci, a ne za drzanje predavanja.. Evo kolega me je savršeno razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 3, 2021 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se kod Andreja na Dedinju, pouzdan serviser, ali to kod Ducatija ima svoju cenu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 3, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/2/2021 at 3:48 PM, milosh90 said: Pozdrav svima! Za početak... Pokrećem ovu temu kako bih se posavetovao sa kolegama kakva su iskustva imali u periodu 2019 - 2020 sa održavanjem svojih ljubimaca. Da budem tačan, interesu je me iskustvo sa serviserima koji rade na Italijanima, a najviše sa majstorima koji održavaju Ducati-ja. Meni je na red došao "Veliki servi" za koji nemam ni alat a ni živce, pa me interesu kakvo je iskustvo ostalih kolega. Naravno pričamo o motoru koji u najboljem trenutku vredi 3500 - 4000 eura, pa mi Ducati Beograd dođe kao poslednja opcija. Hvala u svakom slučaju i živi bili! Taj Ducati Beograd kod Arene nije nista mnogo skuplji od ovih zvucnijih majstora po Beogradu. Stavise mislim da su za neke usluge cene i manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...