Patriota 787 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 479 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Rumuni od prvog dana kad su se zatvorili nisu ni jednom otvarali granicu,daj Boze ali nesto ne verujem da ce i ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano April 2, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nole Bg je napisao: Momci moje vidjenje je da bez vakcine ili pcr- testa nece nigde moci osim u Bosnu, daj boze da se varam. A bas za test davati 9000 din i nije bas prihvatljivo, ne bar za mene. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Trenutni izbor (bez testova i vakcine) za ovu godinu je: BiH, Makedonija, Crna Gora, Albanija. Srbija (sa KiM) se podrazumeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 183 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan ja sam takodje za TA i TF ali sam skeptican po pitanju granice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5764 Napisano April 2, 2021 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti tour de serbie u organizaciji @velvetwolfnego ta i tf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4998 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drmilan_ said: Pre ce biti tour de serbie u organizaciji @velvetwolfnego ta i tf TransIbarska i RaljaFagarašan 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6172 Napisano April 2, 2021 Drug član, 909 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, drmilan_ je napisao: Pre ce biti tour de serbie u organizaciji @velvetwolfnego ta i tf Počinju polako planovi za krug oko Srbije, ali to će biti tokom maja ili početkom juna. Rumunija ide nezavisno jul ili avgust, a ja verujem da će se do leta otvoriti mnoge granice barem za vakcinisane - ja sam zato i "zavrnuo rukav" pre mesec dana da mi to ne bude prepreka za putovanja... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 995 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nole Bg je napisao: Momci moje vidjenje je da bez vakcine ili pcr- testa nece nigde moci osim u Bosnu, daj boze da se varam. A bas za test davati 9000 din i nije bas prihvatljivo, ne bar za mene. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka @Nole Bgja mislim da ce Bosna a verovatno i CG biti otvorena ...tako da to imam u planu da malo vozim ....turu iz naslova vrlo rado ali mislim da ce bez vakcine ili PCR testa tesko moci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3982 Napisano April 3, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa primite vakcine antivakseri 2x vas bocnu i gotovo. Sto bi rekao Rambo "otišo je svak ko valja, neki vani,a neki ka nebu" , bolje vani da idemo. Ili se vodite "bolje grip nego čip" Mada ja sam primio made in China,ko zna gde cu moci sa njom. U Kinu ,Rusiju ,RS,SRB,MNE,ALB to je već pola sveta ... 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6043 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1481 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, punisa 16 je napisao: Pa primite vakcine antivakseri 2x vas bocnu i gotovo. Sto bi rekao Rambo "otišo je svak ko valja, neki vani,a neki ka nebu" , bolje vani da idemo. Ili se vodite "bolje grip nego čip" Mada ja sam primio made in China,ko zna gde cu moci sa njom. U Kinu ,Rusiju ,RS,SRB,MNE,ALB to je već pola sveta ... Daleko od toga da sam antivakser (sta god to znacilo), samo imam pravo da nesto neću. Ko god hoće nemam nista protiv, podržavam. Kad bi se oko tih vakcina znalo časnog krsta mozda bih je i primio. Ovako da sačekam jos malo (godinu, dve... pet) da vidim kako deluje na ove sto su primili. Bez ikakve uvrede. No da ne offujemo temu, ima gde se piše o vakcinama. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2455 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 a Rudnikglockner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4998 Napisano April 3, 2021 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lestra said: @Markone88 a Rudnikglockner? To je samo za najhrabrije, pustolove, sa Tenerama i Afrikama iz 90ih godina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaBg 35 Napisano April 3, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Par predloga za nevakcinisane Las Planas El Somborero Litle saturday Chicken ship New now Before field 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje zainteresovan. Ako uspem da uskladim sve obaveze, druzimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 5, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se mi nesto izdogovaramo pa da budemo spremni za gas do daske. Dajte predloge. Ako je neko isao a cini mi se da jeste neka da predlog za marsutu. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano April 6, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi dogovorite tacan broj dana i odredite datum. Nema sanse svima da odgovara i da uskladite odmore i obaveze. Lepo tacno kazete taj i taj datum,pa ko hoce, nacicice nacin. Ako bude situacija zbog korone losa,svima se menjaju planovi. Neka detaljna razrada plana oko smestaja i ruta...po meni ,10 dana pred polazak. Vremenska prognoza moze da menja pravce . Ja sam bio,vredi otici i voziti,lepo je za videti. Prosle godine sam hteo da idem ponovo ali je situacija bila takva da je rumunija bila zakljucana. Nemojte zaboraviti da sada ima granicni prelaz i brod za prelaz u Rumuniju kod Golubca,u selu Usije. Trenutno ne radi zbog zatvorenih granica. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 6, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko znam i u hrvatsku se može i ne samo tranzit,jedino neznam za ovu nevakcinisanu mladež.ali kažu da se u 50 gradova može vakcinacija bez prijavljivanja.Onda omladinci i omladinke na vkcinaciju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5764 Napisano April 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sasa ns 1 said: kolko znam i u hrvatsku se može i ne samo tranzit,jedino neznam za ovu nevakcinisanu mladež.ali kažu da se u 50 gradova može vakcinacija bez prijavljivanja.Onda omladinci i omladinke na vkcinaciju Neka hvala Promenio April 6, 2021 član drmilan_ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 541 Napisano April 7, 2021 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado bih vozila Rumuniju ove godine. To mi je i bio plan kad sam nabacila bocne kofere. Odradila vakcinaciju i jedva cekam polazak. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano April 7, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim temu. Bio sam tamo, ali supruga i sin nisu, pa bi vodio i njih. Do leta cemo se vakcinisati ako mi lekari odobre, ali ipak se plasim kakva ce situacija biti u Rumuniji. Zbog ovog prokletog kovida covek ne moze nista da planira unapred Ne vredi ni ici po svaku cenu u RO, nece ona nigde da pobegne, a nije ni daleko. Mislim da je bitno da ubijamo kilometre, upoznajemo se licno i da se druzimo, jer sam video ovde na BJB kako se kvalitetni ljudi dokace preko tastature, a da se znaju licno bili bi super ortaci. Za RO mislim da je najpogodnije odvojiti BAR 4-5 dana, bar je takvo moje iskustvo sa ove oktobarske ture, a i za opustenu voznju oko SRB, do AL ili MNE isto tako nekako (dobro, za AL moze i koji dan vise da se stigne osoliti u moru ili bar odmoriti jedan dan). Zato hajde da se napravi ruta i za RO, i paralelno za neku drugu obliznju destinaciju, pa da se ide gde se bude moglo tog momenta. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6043 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1481 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, LuckyVladano je napisao: Ja pratim temu. Bio sam tamo, ali supruga i sin nisu, pa bi vodio i njih. Do leta cemo se vakcinisati ako mi lekari odobre, ali ipak se plasim kakva ce situacija biti u Rumuniji. Zbog ovog prokletog kovida covek ne moze nista da planira unapred Ne vredi ni ici po svaku cenu u RO, nece ona nigde da pobegne, a nije ni daleko. Mislim da je bitno da ubijamo kilometre, upoznajemo se licno i da se druzimo, jer sam video ovde na BJB kako se kvalitetni ljudi dokace preko tastature, a da se znaju licno bili bi super ortaci. Za RO mislim da je najpogodnije odvojiti BAR 4-5 dana, bar je takvo moje iskustvo sa ove oktobarske ture, a i za opustenu voznju oko SRB, do AL ili MNE isto tako nekako (dobro, za AL moze i koji dan vise da se stigne osoliti u moru ili bar odmoriti jedan dan). Zato hajde da se napravi ruta i za RO, i paralelno za neku drugu obliznju destinaciju, pa da se ide gde se bude moglo tog momenta. Мени је циљ, прошле године, била Јадранка, преко Вишеграда за Требиња, па ка Пули и после назад преко Плитвичких језера... Ал' као и свима остало само на плановима. То би ми била жеља кад си већ поменуо "сољење" у мору. Само да се ситуација унормали, па шта год буде, само да се вози. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano April 7, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto zainteresovan. TF & TA prema par tema koje sam procitao na BJB moze za 4,5 dana da se obidje lepo. Slobodan u Julu. Mozemo da napravimo viber grupu pa mozda tamo nastavimo?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1454 Napisano April 7, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Marko05 je napisao: Ал' као и свима остало само на плановима. Ne bih se slozio baš )))) Ja sam prosle godine bio na Tasosu,crnoj gori,albaniji dva puta ,trebinju,bugarska bansko.... sve motorom. To je primer da ko hoce nadje nacin a ko nece ,nadje opravdanje. Nadam se da ce ova godina biti donekle laksa za put i druge drzave . Ja sam jedan od onih koji su primili vakcinu zbog ocuvanja zdravlja i naravno zbog putovanja. Ako Bog da,za prvi Maj smo makar u Albaniji 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6043 Napisano April 7, 2021 Drug član, 1481 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, zemunac72 je napisao: Ne bih se slozio baš )))) Ja sam prosle godine bio na Tasosu,crnoj gori,albaniji dva puta ,trebinju,bugarska bansko.... sve motorom. To je primer da ko hoce nadje nacin a ko nece ,nadje opravdanje. Nadam se da ce ova godina biti donekle laksa za put i druge drzave . Ja sam jedan od onih koji su primili vakcinu zbog ocuvanja zdravlja i naravno zbog putovanja. Ako Bog da,za prvi Maj smo makar u Albaniji Ma bio sam i ja na Neumu, pa krug do Mostara, Sarajeva i kuci. Al Jadranka nije mogla zbog zatvorenih granica. Nasao sam način gde je moglo da se ode, nisam tražio izgovor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1815 Napisano April 9, 2021 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, plan je TA i TF odavno. Tako da u igri sam za druzenje i voznju ako se pruze svi uslovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano April 9, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja ne bih da mračim (iz Vršca sam, i često se vozim po Rumuniji). I jedva čekam da se otvore granice. Ali sam hiljadu posto siguran, da nikog sa vakcinom neće pustiti u EU, bar ove godine. Samo ćemo sa PCR-om moći da putujemo. Bez obzira koja vakcina, kineska, ruska, američka...... Živi bili pa videli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...