acim 765 Napisano Septembar 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat je derivat Daytone 675 iz 2008. godine, znači 675 kubika, 108 konjskih snaga na 11700 obrtaja. Boje: siva i narandžasta: http://www.webbikeworld.com/triumph-motorcycles/street-triple-r/ http://www.triumph.co.uk/uk/Triumph%20Street%20Triple%20R_Specifications.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da Triumph josh uvek ima ovakve farove,daj ljudi smislite neshto lepse ...Prelep motor,ali farovi joooj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi farovi, pogledaj auspuhe, motor plače za AKREPIMA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Septembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od stvari koje mi se svidjaju na ovom motoru su bas farovi. Zbog njih se ovaj motor pamti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od stvari koje mi se svidjaju na ovom motoru su bas farovi. Zbog njih se ovaj motor pamti! Slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi farovi, pogledaj auspuhe, motor plače za AKREPIMA ;D ;D ;D Po ko zna koji put kolega, delimo isto misljenje. Ovo je nakaradno. Gledano ih profila ko da ima trupac ispod repa. Dal se dobija popust ako hoces da ga kupis bez zadnjeg dela auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2683 Napisano Septembar 23, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti motor me dosta podseca na fazera sa strane,ali far mi je bas jebacki kao pravi street fighter ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video uzivo najnoviji model, ali stari mnooogo bolje izgleda uzivo nego na bilo kojoj slici...i meni su farovi bili grozni,ali kada sam ga video uzivo i provozao, momentalno sam promenio misljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju, motor je predrkano dobar! ovi farovi su mu bas, ono, njegovi, poseban je po tom misljenju, i ne treba menjati. jedino su auspusi malo glomazni... ali dobro. motor lep. odlican. a kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kada se kaze ,,Naked'' misli se bez imalo oplata, sve vidljivo... e, Triumph je upravo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super ali imao sam i ja Triumpha jedina zamerka mi je bila servisi ljudi kod nas ne postoji servis za ove masine i to je problem. Najblizi servis je na 300-450km Hmmm. ;D Jedan je bio razlog zbog koga sam ga prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Najblizi servis je na 300-450km Hmmm. Uhh, gde? Budimpešta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju, motor je predrkano dobar! ovi farovi su mu bas, ono, njegovi, poseban je po tom misljenju, i ne treba menjati. jedino su auspusi malo glomazni... ali dobro. motor lep. odlican. a kolika je cena? jel predrkano :Ddobar zeljko? Naked,naked i to Triumph. Podseca na fazera. Ja sam ga godinu dana i jace skoro svaki dan gledala(naravno stariji model) i vozila se na njemu par puta dok sam radila u Booth Hill-u. Naravno nije za suvozaca ovaj Triumph, ja ga znam u stvari kao custom varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju, motor je predrkano dobar! ovi farovi su mu bas, ono, njegovi, poseban je po tom misljenju, i ne treba menjati. jedino su auspusi malo glomazni... ali dobro. motor lep. odlican. a kolika je cena? jel predrkano :Ddobar zeljko? Naked,naked i to Triumph. Podseca na fazera. Ja sam ga godinu dana i jace skoro svaki dan gledala(naravno stariji model) i vozila se na njemu par puta dok sam radila u Booth Hill-u. Naravno nije za suvozaca ovaj Triumph, ja ga znam u stvari kao custom varijantu. sta se smejes... pa ne stvarno, motor je VRH po svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9696 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan vidim vole nasi ljudi da pricaju i da kazu drugima da sve znaju!!! ovaj motor tj.agregat se nemoze uporedti ni sa jednim dosadasnjim Triumphovim modelom iao nakid verzije.A onaj koji nije vozio Street III nemoze ni da sanja ni da sudi motor po izgledu.Zao mi je sto nema Triumph prestavnisto u Srbiji pa da imate priliku da ih vidite uzivo ili makar provozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan +1 pa farovi su ekstra totalno su mu daju neki shmek Jedna od stvari koje mi se svidjaju na ovom motoru su bas farovi. Zbog njih se ovaj motor pamti! Slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...