Blaza 10001 Napisano Januar 28, 2022 Ne silazi, 2316 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć gledam malo oglase motora, vidim onaj bmw 650 cs scarver, rezervoar ispod sedišta a napred gde bi trebao biti je rupa...idealno za (manjeg) ljubimca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4040 Napisano Januar 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moju vešticu našao transporter torbu sa črvstom stranicom i podom, druga stranica se naravno otvara. Torbu, plastično kačenje kaiša za preko ramena, zakačim na kuku (za kese) ispod kormana a donji deo nalegne na rezervoar. Nogama ne dozvoljavam da se pomera torba. Povodac zakačim za ručku torbe na kratko, da ne bi iskočila za svaki sl. Posle minut-dva vožnje se spusti, sedne u torbu, samo joj glavica viri, ćuti i ne drhti pa verujem i da joj ne smeta Promenio Januar 28, 2022 član QmBGD 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Februar 1, 2022 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Extra.Ima li jos ideja i slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4040 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije nova ideja, ali je prva zajednička vožnja ove godine, nažalost do veterinara: 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Mart 22, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Srbiji nisam našao ništa, pa sam prepravio kofer za skuter. Pošto je gornji deo kofera iz dva sloja uspeo sam da isečem rupu i da koristim kofer i normalno a i za ovu moju zver. Pošto sam kupio novi skuter i kofer je mnogo skup da bih se zajebavao na sličan nacin moraću nešto novo da smislim. Ovo sam našao na netu da mi je gotivno ali je preskupo https://www.petonwheels.eu/shop 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Mart 23, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj komšija je na skuteru vozio srednjeg šnaucera dole kod nogu. Zaboravio sam koji skuter , ali oni manji. Do 125ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan I to mi je padalo na pamet, samo da osmislim da bude sigurno za nju. Ovo sa starim koferom mi je do sada bilo top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I to mi je padalo na pamet, samo da osmislim da bude sigurno za nju. Ovo sa starim koferom mi je do sada bilo top... Ima jedan od 37l tako prosečen na KP za 2000 din, videh ga juče na oglasima KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Upariš sa ovim recimo KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM ili već nešto drugo smislišSent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo skro dobili manjeg psa, 4kg, i posto dosta koristim motor za razne obaveze po gradu, moram da smislim nesto da ga mogu da ga vozim sa sobom. Varijanta za koju smo se odlucili je kengur + kaciga + naocare, sve smo to nasli na aliexpresu za smesne novce. Pa kad stigne cemo videti kako ce se pokazati i da li ce psu biti prijatno tako. Kengur mi deluje sigurnije, jer pas ne moze da mrda ili iskoci, kao recimo iz tank torbe, a ako je hladnije vreme, mogu kengur ispod jakne da obucem, pa pas vecim delom bude zasticen od vetra jaknom, i da se medjusobno telesno grejemo :D. Takodje je dosta zasticen samim vizirom motora na toj poziciji na grudima, pa mu naocare moza i ne trebaju, posto je kolega gore pisao da naocare mogu da budu problematicne za psa i da isusuju oci. Jedino sto me tu brine je sto u slucaju cak nekog manjeg pada bi mogao da padnem na njega i da ga zgnjecim... Mada i da je u torbi, pri nekom padu, ko zna gde moze da podleti. A i da ga naviknem na nosenje u kenguru mogu bez sedanja na motor, pa tek onda da probam na motoru da vidim kako ce da reaguje. A i sto se tice policije, ne vidim sta bi tu mogli da zamere, pas je obezbedjen, ne moze da me ujede, pogotovo kroz moto jaknu, tako da ne vidim neki argument sa njihove strane, osim okrutnosti prema zivotinjama, ali ako bude voleo da se vozi, okrutije mi je da ga ostavljam samog u stanu da cvili i zavija satima i misli da sam ga napustio zauvek (a cvili cim izadjem iz stana i ostavim ga samog). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4040 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kačio sam u drugim temama, ali evo i ovde. Promena vozila, pa promena i prevoza ljubimca: U planu je promena motora, pa će verovatno u istoj torbi da se vozi ali na mestu za suvozača. Promenio Septembar 11, 2023 član QmBGD 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Novi skuter, drugi kofer, slično rešenje 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Novembar 9, 2023 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Madjarska , vespa skup u Seksardu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan To je kofer "Pet on wheels" ima U Italiji da se kupi, sa nosačima cirka 300 evra, ako se dobro sećam, ovaj moj sa 5000 na KP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 10, 2023 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da vam mračim, ali nije loše da znate, kada sam imao udes pri 50km/h kofer se otkačio i leteo nekih 20m dok nije pao na asfalt. Rukama ili nogama sam iskrivio korman i ja leteo par metara. Čisto da imate orijentaciju koja je sila inercije. Šta bi se u toj situaciji desilo sa vratom i glavom kučeta koje viri kroz rupu u koferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12826 Napisano Novembar 10, 2023 Ne silazi, 7398 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljanje kučeta u kofer. Čak i bezveze zvuči kad se pročita a kamo li da se radi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5521 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Svako radi onako kako misli da treba. Misljenje je kao i dupe, svako ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Novembar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 3022 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan HIT U BEOGRADU Za ovim neobičnim dvojcem na motoru se SVI okreću WWW.BLIC.RS Beograđanin Dragan Milutinović na skuteru postao je pravi hit na novobeogradskim ulicama zbog svog suvozača - njemu redovno leđa čuva mezimica pudla Zaza. Zaza je elegantna, dostojanstvena dama. Upoznao sam je, prava diva. Promenio Novembar 10, 2023 član misa-pei 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Novembar 10, 2023 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, drmilan_ je napisao: Svako radi onako kako misli da treba. Misljenje je kao i dupe, svako ga ima. Slažem se potpuno, važno je da svako zna eventualne posledice svojih postupaka, a o riziku je izlišno i govoriti. Za mnoge je i sama vožnja motora ogroman rizik a nekome nije ni preskakanje sa zgrade na zgradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4040 Napisano Februar 11 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Postajem dosadan, evo nas na 3. dvotočkašu. Malo joj nije prijao Akrapovič prve dve vožnje, sada se ponovo podiže na zadnje šape da je spakujem, čak i kad prolazimo pored motora samo: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5521 Napisano Februar 11 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, QmBGD said: Postajem dosadan, evo nas na 3. dvotočkašu. Malo joj nije prijao Akrapovič prve dve vožnje, sada se ponovo podiže na zadnje šape da je spakujem, čak i kad prolazimo pored motora samo: al je brutalna kolor sema motorceta, jujuju 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Octobar 22 Drug član, 3022 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi pre trebalo da ide pod onu temu, "Čega više nema". Nema moje Grete, nema ove Honde, nema moje crne kose (sad je prisutna, ali mnoooogo bela, a brada skroz pobelela). 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4040 Napisano Octobar 23 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sveže bilo, morala je kapuljača... 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7340 Napisano Octobar 23 Drug član, 3054 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, QmBGD said: Jutros sveže bilo, morala je kapuljača... Ovo je da pukneš od slatkoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7340 Napisano Octobar 23 Drug član, 3054 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/11/2024 at 11:32 PM, drmilan_ said: al je brutalna kolor sema motorceta, jujuju I ja bi ga ostavio prljavog i blatnjavog, još goreg, da crknu dušmani od muke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4042 Napisano Octobar 25 (promenjeno) Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan prodje plava Wing-ica sa prikolicom. W table al mi prikolica bila cudna. Nista, zaboravih na to. Danas prolazim kroz Pozarevac, stoji zaustavljena, muz i zena a na prikolici dodata plasticna kupola i dva dzekija u njoj. Steta nisam stigao da slikam, vrh Promenio Octobar 25 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...