Jump to content

Moto Zajednica

Pepeo? Ne, PIKAVAC kroz prozor kamiona

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Pođoh juče sa posla (N.Beograd) kući (B. Jerkovića) auto-putem, kao i svakog dana. Gužva na putu neopisiva. Dve kolone vozila svih vrsta u pravcu Niša na auto-putu, uglavnom stoje i pomalo se kreću. Vozim 10-20km/h između vozila, često i zastanem, zbog nemogućnosti provlačenja. Leva kolona kreće, ja se ubacujem između 2 automobila, i prestajem da se provlačim, ali se nalazim blizu razdelne isprekidane linije. Vizir na kacigi podignut. Prolazim pored kamiončine sa prikolicom (po zapuštenosti kamiona i količine smrada koji izlaz iz auspuha pravo u moje lice, zaključujem da je za volanom naša džiberčina) . Odjednom, fijuuuuu u moje krilo upada pikavac, naravno upaljen  >:( Počinjem da otresam pikavac, i u trenutku poludim ali ne mogu da zastanem, jer moja kolona ide, a desna stoji. `Ajd`, reko`, nije me pogodio u oko, smiri se, Savke, i vozi kući. Malo se o`ladim do kuće, što zbog vetra, što zbog privatnih obaveza koje me čekaju i dođem u kraj. Stanem ispred bakalnice, da pazarim potrepštine, siđem sa bajka i  >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( skoči adrenalin na 3 x maksimum - pikavac zapao između pantalona i sica, i naravno, izgoreo sic  >:( >:(>:( E da mi je mamlaz bio u blizini, je.o bi mu i oca, i mater, i svu familiju, komšije i prijatelje  >:( >:(>:(

Stvarno ima kretena na ovome svetu >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Po meni nije u redu to što ti se desilo, ali realno gledano mislim da niko od pušača ne ugasi pikavac pre nego što ga baci kroz prozor. Jedini problem je u tvom slučaju bio to što je taj pušač vozio kamion i time bio viši od tebe pa si ti na.ebo u toj priči, ali shit happens i ti tu ništa ne možeš

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Paznja, paznja, primitivci su svuda oko nas :(

Pre koju nedelju sam preko Brankovog mosta prolazio a lik ko serif, poteze iz grla i fu slajmaricu kroz prozor...za pedalj me promasio, taman koliko je bilo dovoljno da mu ne otkinem glavu ;D

• Drug član, 1392 postova

Pa jbg ipalo coveku slucajno..

Ko ti je kriv sto tvoje vozilo nema soferku?

A sta bi bilo da si malo ubrzao,obisao ga i da ti u tom trenutku slucajno izleti svecica ka njegovoj soferci?

Jbg sta ces,los ti motor,nije namerno.. shit happends

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

coolair majstore iscooliraj, znas gde zivis jbg.... bolje da imas rupu na sedistu nego da si otreso negde pokusavajuci da se oslobodis tog pikavca...

Inace, ja sam bas probao taj rad sa svecicom na nekom starom ficinom staklu koje imam bog zna od kada i ..... nista! Nema sanse da ga razbijem.... izgleda nemam taj rad zgloba :D

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Uh, pikavac kroz prozor... jednom mi je izgoreo majcu a drugom prilikom mi je pepeo uleteo u oci (imao sam nosu na glavi) i za divno cudo ne postoji NIJEDAN zakon koji to zabranjuje?!??! Mogu samo da zamislim koliku bi stetu prouzrokovao pikavac da uleti kroz poluotvoren vizir po gradskom vrelcu!!!

Moje misljenje je da bi za takav gest trebalo a se KRIVICNO odgovara a ne prekrsajno!!!

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Jbg, ne mogu da verujem da ima i takvih sve dok meni nije pala flajka na glavu >:( Sto kaze Sstruja, krivicna odgovornost, ali ja da mu sudim i da ga kaznim naravno.

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Šta ćeš kad živimo sa gomilom primitivaca... Posebno se ističu kad je gužva i kad su ljubomorni na nas koji se lako provlačimo kroz sve to... Najviše mrzim kad me vidi u retrovizoru i počne da prska šoferku metar iznad... ili kad namerno skrene da ne mogu da se provučem, te obožavam da pravim majmunima, samo skrenem pre njega desno i obiđem ga s desne strane... Ovo za pikslu još nisam doživeo ali zato cigarete kroz prozor skoro jedanput nedeljno... Zar to nije kažnjivo, bacanje pikavaca po ulici ili pljuvanje? Mislim da jeste ali da se ne primenjuje...  >:(

Mrzim primitivce!  >:(

post-2656-12879005283884_thumb.gif

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

pre par godina citam u novinama naslov pikavac ubio sofera i nastavljam dalje da ctam i sta se desilo,sofer ispusio cigaru i sada ce on da izbaci pikavac kroz prozor i baci on njega a usled vetra koji je bio napolju i brzog kretanja automobila pikavac natrag ulece kroz prozor i upadne vozacu zavrat on nezna sta ga je snaslo pusta folan da bi to nesto ubio ili izvadio utim ima saobracajku i gine na licu mesta

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

kako nisi primetio da ti je toplo kod OO  ;D ;D ;D ;D

Nije bilo kod OO  ;D , već između butine i sica, bliže kolenu, a tu imam grejače za kolena, pa sam mislio da je grejač pojačao svoju funkciju  ;)

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Što sam ja gluuup!!! Ja obično ugasim pikavac u pikslu :P::). A to sam, priznajem, počeo da radim pre petnaestak godina kada mi je na Gazeli u letnje podne upao pikavac pravo u košulju, pa sam se igrao Tarzana po grudima. S tim što sam ja za razliku od onog mučenika znao šta je u pitanju. Od tada nikako kroz prozor.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Daj ljudi pa to je normalno  ::)  Shto se mojih iskustava tiche : pikavac mi je upao u kacigu, pepeo mi je upao u ochi, pogodili su me kesom punom ostataka doruchka iz pekare, praznom kesom, papirima, kartonom, pljuvachkom...ma mogla bih da nabrajam do sutra shta me je sve strefilo shto u glavu shto u telo... Popizdim svaki put...ali jbg protiv toga ne mozesh da se borish...ljudi su seljaci...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja