Evil_Zo 9 Napisano Jun 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Rodic u Beogradu vise ne radi sa Dainese opremom, a od skoro su poceli da rade sa IXS-om i to preko BSZ Company-a sa Mirijeva (oni su i Rodicu i Grku dobavljaci)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 15, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne kapiram,bsz nabavlja Grku a kod Grka je jeftinije!U Bsz-u jakna od 100jevra kod Grka je 95jevreja :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne kapiram' date='bsz nabavlja Grku a kod Grka je jeftinije!U Bsz-u jakna od 100jevra kod Grka je 95jevreja :boca:[/quote']Moguce. Ja sam u BSZ-u narucio rukavice. E sad, kada sam zvao telefonom da pitam za cijenu rekose 65, a kada sam dosao tamo, uzeo katalog sa cjenovnikom pisalo je 60 i prodavac je tada potvrdio 60. Da li je u medjuvremenu korigovana cijena ili je pak u pitanju nesto drugo... ne bih znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 15, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom reèju, kaubojština neopevana :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano April 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan KAV BRE RODIC PA OD DELOVA NEMAJU NISTA NA LAGERU , ZA AKUMULATOR MI TRAZE 140EURA A KAZU AKO BUDEM IMAO SRECE STICI CE ZA 20-AK DANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djudjaro 0 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ok su likovi ali brate neka mi objasni neko iz Rodica zasto im je svaki motor u proseku skuplju za 1000 evropskih dinara od Dzelica iz BN.Kupis Yamahu kod Dzelica ocarinis platis pdv registrujes i jeftinija za somica od Rodica p.s. a moze i do 5 rata Evo da ne bih otvarao novi topick,pitanje se nadovezuje na ovo. Dakle kupio bih novu yamahu R6.E sad me interesuje kako bi ja to mogao pazariti u BN tj. kod DZELICA i cariniti je u BG i da li se isplati. Iteresuje me da li ima neko i njihov kontakt tel jer ga na internetu nigde nema. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano April 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imas Dzelicevu pumpu u Sremskoj Raci pa mozes tamo da pitas za broj telefona u salonu u RS, ako se nesnadjes danas u toku dana cu ostaviti broj pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djudjaro 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan imas Dzelicevu pumpu u Sremskoj Raci pa mozes tamo da pitas za broj telefona u salonu u RS' date=' ako se nesnadjes danas u toku dana cu ostaviti broj pumpe[/quote'] Nisam nasao broj. Ako imas br. pumpe napisi ako ti nije problem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se na motor ceka dugo (momak koji mi je prodao motor vec mesec dana pesaci). Imas jos jednog uvoznika za Yamahu kod nas (ali sam nazalost zaboravio kako se zove). Na sajmu je model koji vozim bio 250e jeftiniji kod njih nego kod Rodica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djudjaro 0 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se na motor ceka dugo (momak koji mi je prodao motor vec mesec dana pesaci). Imas jos jednog uvoznika za Yamahu kod nas (ali sam nazalost zaboravio kako se zove). Na sajmu je model koji vozim bio 250e jeftiniji kod njih nego kod Rodica... Ma bio sam i kod njih,ono im je samo bio marketinski trik. Taj dan sam se na sajmu obratio njima i popunio formular za R6 i pitam lepo da li odmah da dam kaparu,a ona meni kaze neka donesi u ponedeljak posle sajma. Dosao sam ali salon nije radio pa mi rekose da se javim kroz nedelju dana. Dosao ja sad u utorak sa kaparom medjutim cene sa sajma kao ne vaze(a tamo me po toj ceni zabelezila) i ispada isto kao kod rodica stim sto za crveno-belu mora duze da se ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano April 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imas Dzelicevu pumpu u Sremskoj Raci pa mozes tamo da pitas za broj telefona u salonu u RS' date=' ako se nesnadjes danas u toku dana cu ostaviti broj pumpe[/quote'] Nisam nasao broj. Ako imas br. pumpe napisi ako ti nije problem. Hvala 022 267 357 063 506 021. 022 267 357 to su brojevi pumpe pa probaj tamo da saznas i telefon i sve ostalo sto te zanima nadam se da sam ti pomogao :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bruka i bezobrazluk ako tako pocinju sa radom. Taman sam se ponadao da ima normalnih uvoznika i da su poceli drugi vetrovi da duvaju na ovom nasem tuznom i jadnom trzistu. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican fazon... Firma je original srpska, ne moras da brines... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djudjaro 0 Napisano April 12, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan imas Dzelicevu pumpu u Sremskoj Raci pa mozes tamo da pitas za broj telefona u salonu u RS' date=' ako se nesnadjes danas u toku dana cu ostaviti broj pumpe[/quote'] Nisam nasao broj. Ako imas br. pumpe napisi ako ti nije problem. Hvala 022 267 357 063 506 021. 022 267 357 to su brojevi pumpe pa probaj tamo da saznas i telefon i sve ostalo sto te zanima nadam se da sam ti pomogao :biker: Zvao i dobio pumpu i rekose mi da DZELIC vise ne radi sa yamahaom i da je salon u BN zatvoren. Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 13, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je ovo moguce? Ajde reko da ne gatam sa narucivanjem,posto mi je 400ccm Fazer,pa ko zna da li pase od 600-ke,najbolje je da naruci original,uglavnom narucim onaj puzic sto je u tocku u sklopu za mjerenje brzine i filter za zrak. Naruceno iz SU u NS,placena kapara,dato podataka za motor,pa skoro ko u Manualu,cekao 20 dana,... Kad javlja mi lik da su izgleda dobili puzic od Aeroxa,ali da naidjem sutra.tj danas da vidim sta cemo i kako. Pa sta covjek da im radi? :kaboom: :kaboom: :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa.... :shock: Jesi li im dao broj sasije i kako su mogli da naprave takav propust zar nisu imali kataloski broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 16, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa.... :shock: Jesi li im dao broj sasije i kako su mogli da naprave takav propust zar nisu imali kataloski broj? Broj sasije,broj motora,tip,...slikao i filter i taj puzic i nacrtao u AutoCadu,... Ja mislio da je to dovoljno. Evo dobio sam informaciju da je jos nesto stiglo od robe,pa da je moguce da ce nesto biti u tom kontigentu kad prodje carinu i tako dani prolaze,prolaze,... Evo poceo sam kao Dobrica Cosic u Korenima dvije recenice pa ... ...valjda ce da skoro dijelovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma katastrofa kako su netaèni, ja sam fazera èekao okruglo 3 meseca, a kada sam ga kaparisao rekli su biæe za mesec dana! Toliko sam se nervirao da sam slao žalbu mailom u Sloveniju u Delta-team Krško, i ni oni nisu ništa mnogo bolji i ažurniji od Rodiæa, istu prièu vrte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Djura i Sloba (momci koji rade u salonu u ul. cvijicevoj ) su extra ljubazni i uljudni ,i SVAKI put mi izadju u susret!!!!!!!!!!!!!!!!! sto se tice garantnog roka , gore navedene firme ,ni tu NEMAM zamerku !!! ispostovali su me u rekrdnom roku od 10 dana!!!! jedino ,malo im je rok isporuke za rezervne delove malo veeeci ,ali sta je - tu je! Majstor Dime u Novom Sadu ,takodje ljubazan i veoma sam zadovoljan.... that's it! Mada , bajkeri sa kojima sam razgovarao tim povodom nemaju ni priblizno lepo iskustvo kao ja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 22, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni konacno stigli dijelovi poslije tog maaalooo veeeceg vremenskog intervala. Premjerio sam,mjere odgovaraju. Ali ipak,ako kazes 20 dana,neka bude 20,a ne 30 i kusur(kusur je oko sedmicu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Djura i Sloba (momci koji rade u salonu u ul. cvijicevoj ) su extra ljubazni i uljudni ... Ovo moram da potvrdim!! Stvarno sam im sedeo na kicmi za neki skuter pre 2-3 godine, i svaki put su me saslusali i davali savete.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 22, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i lik koji radi u Subotici je extra ljubazan i uljudan i zna podosta o tome sto prodaje. On je zvao u NS par puta da provjeri da li je stiglo,fer maximalno. Samo ta nabavka i ispostivanje rokova im nije jaca strana,ali to nije to njega bilo nego ovih iz NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu... U NS je Rodic otvorio jos jedan prodajni centar. Nalazi sa na uglu Temerinske i Partizanske. Ne znam kada ce biti zvanicno otvaranje, ali vec ima par motocikala izlozeno i neka zena mi tamo rekla da ce poceti sa radom pre zvanicnog otvaranja, tj. vec ove nedelje. Pa ako su lagali mene, i ja lazem vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan moje iskustvo sa Rodom se zavrsilo posle dva telefonska poziva. naime prvi je trajao nekih 15 minuta i dobio sam informaciju od lika iz cvijiceve da SVE delove za moju yamahu koji mi trebaju imaju na lageru i da po njih mogu da dodjem kad god hocu jer ih ima jel te dosta i nece se prodati.sutradan zovem ja da pitam do kad rade da dodjem po klip,rucke i jos neke sitnice i kaze lik da oni to nemaju na lageru vec 6-7 meseci i ubedjuje me kako mi nisu mogli reci da imaju to kad nemaju E tad sam shvatio da ih vise necu zvati sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam jednom u radnji i vise puta zvao telefonom da pitam za neke stvari uvek ljubazni i korektni spremni da pomognu-bar preko telefona videcemo za dalje delovi nadam se da mi nece ni trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...