sale-kum 351 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem akumulator iz naslova u odličnom stanju. Akumulator sam dobio na kupljenom skuteru, iako na njega serijski ide manji (niži) YTX12-BS. Zbog toga ne mogu da stavim serijski poklopac. Mišljenje o akumulatoru možete videti u temi Scarabeo 250ie, gde ga je izneo "naš" doktor Dare Satelis, kome sam dao motor na detaljan pretres i popravku. Dimenzije akumulatora su (D*Š*V) oko 150*87*150 mm. i kapacitet je 12Ah. Eventualno bih ga zamenio za manji noviji akumulator YTX12-BS, ne mora istog proizvodjača, dimenzija 150*87*130 i kapaciteta 10Ah uz proveru njegovog stanja. Cena bi bila 4000din, kontakt ovde, na pp ili tel/viber 063 363940 Sale. Promenio Mart 12, 2021 član sale-kum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta takav nov? Može li to na Beverly 250mПослато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja taj koji tebi treba ytx 12bs za 3500 dinara potpuno nov,neformiran ,garancija važi od dana formiranja 2 godine ,ima na desetine mesta u srbiji gde imaju ovlašteni servis gde može da se ostvari garancija ako slučajno zatreba. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/166450-preostali-delovi-pločiceakulanac-bregastesemering-viljuške/&tab=comments#comment-2515399 Promenio Mart 12, 2021 član sasa ns 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo, jel ti nudiš zamenu ili prodaju svog akumulatora. Ako bi menjao, zainteresovan sam. Ako je prodaja, onda dolazi u obzir ako prodam svoj akumulator. Dotle ću voziti sa ovim većim. Mogu i da spustim cenu na 3500, koliko i ti tražiš. Inače, nova Yuasa je od 8500, kako gde. I mislim da je prevelika za Bev250. Promenio Mart 13, 2021 član sale-kum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 12, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, sale-kum said: Nisam razumeo, jel ti nudiš zamenu ili prodaju svog akumulatora. Ako bi menjao, zainteresovan sam. Ako je prodaja, onda dolazi u obzir ako prodam svoj akumulator. Dotle ću voziti sa ovim većim. Mogu i da spustim cenu na 3500, koliko i ti tražiš. Inače, nova Yuasa je 8000-8500, kako gde. I mislim da je prevelika za Bev250. Nova Yuasa ta na slici (ako je original) je 14 000 dinara. U Maxmomentu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4157 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1044 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Pingvin37 je napisao: Nova Yuasa ta na slici (ako je original) je 14 000 dinara. U Maxmomentu. Realno ima i za 8500 nov, ali verovatno je taj za 14000 više original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 12, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Atorn said: Realno ima i za 8500 nov, ali verovatno je taj za 14000 više original. Realno, posalji mi gde? To je ovaj akumulator, imam isti na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4157 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1044 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 12, 2021 član Atorn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4157 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1044 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 12, 2021 član Atorn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16178 Napisano Mart 12, 2021 Integrisan, 9348 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, slobasuper9 je napisao: Koliko košta takav nov? Može li to na Beverly 250m Mislim da moze ali se kuciste mora prepraviti. Na samom dnu udarili su precage od par centima zbog kojih se aku ne moze spustiti do kraja.... kad se skinu 14-ca udje knap. Akumulator sto Sasa prodaje je potpuno ispravan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ako drug hoce, preporucicu...posto ne verujem da cu kupiti taj skuter,inace bi vec pregovarali za aku Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 12, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Atorn said: Bezveze, izvinjavam se. Čovek hoće da proda, menja, kako god. To je poenta. Sorry. Ne znam sta si izbrisao i sta si napisao. Poenta mog posta je bila da taj aku sa slike kosta vise i preko i ovde, sto iole inteligentnom coveku govori indirektno da je cena koju je clan foruma postavio korektna. To je bio smisao mog posta. Ujedno odgovorio sam na ovu temu zato sto imam isti akumulator na motoru, i o istom sam se raspitao sve. Zamena za ovaj najeftiniji a da je solidan je Fullbat-ov iz Motoland-a po ceni od 6000 rsd, pod oznakom FT14B-4 , nov u garanciji od 2 godine. Sledeci u toj klasi je Unibat od 6500 rsd. Nisu dugotrajni kao Yuasa al su isto dobri uz redovno odrzavanje. Ili paljenje motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 12, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator je rezervisan do sutra popodne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Zbog iznenadne opravdane situacije potencijalni kupac je odustao od kupovine, tako da je akumulator ponovo aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Ako neko nije primetio ranije u prepisci, nova cena je 3500din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno još uvek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 5, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imam akumulator za tebe ako hoces da se trampimo, mozda bih ga uzeo i za kesh, pisi na viber, 0648310753 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...