živke 6074 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 2082 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I tako ... dok ne dođe dizalica - stari oprobani metodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu dizalicu iz wobyja skoro dve godine i zadovoljan sam. Meni lično je takva vrsta dizalice najbolja pošto nemam garažu a samim tim ni uslova za neka veća rešenja.Prvo ih video u Luisu, razmišljao kako da nabavim (pošto je kretala Korona i celo to ludilo) i onda shvatim da ih ima Wobyju 500m od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6074 Napisano Januar 20, 2022 Drug član, 2082 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I tako, konačno dođoh i ja do dizalice - zahvaljujući majstoru @bokilic . Taman da se obradujem za Novu godinu Prijatno me iznenadilo koliko se sa njom lako pomera motor od 200kg po garaži. Prava stvar, baš sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Januar 21, 2022 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakvu vec dvadeset godina,, kupio u Louisu, opterecenje 400kg . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...