živke 9890 Napisano Novembar 26, 2021 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I tako ... dok ne dođe dizalica - stari oprobani metodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 164 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu dizalicu iz wobyja skoro dve godine i zadovoljan sam. Meni lično je takva vrsta dizalice najbolja pošto nemam garažu a samim tim ni uslova za neka veća rešenja.Prvo ih video u Luisu, razmišljao kako da nabavim (pošto je kretala Korona i celo to ludilo) i onda shvatim da ih ima Wobyju 500m od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9890 Napisano Januar 20, 2022 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I tako, konačno dođoh i ja do dizalice - zahvaljujući majstoru @bokilic . Taman da se obradujem za Novu godinu Prijatno me iznenadilo koliko se sa njom lako pomera motor od 200kg po garaži. Prava stvar, baš sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2960 Napisano Januar 21, 2022 Drug član, 1271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakvu vec dvadeset godina,, kupio u Louisu, opterecenje 400kg . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bloody eagle 10 Napisano April 9 U prolazu, 9 postova Lokacija: Šid Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zakasnio za ovu temu ali ako nekom treba prava dizalica za motor pravim ih.0652745253. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano April 9 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam neke generalije... Nosivost, koja hidraulika, cena, prevoz do... Nekoga će interesovati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 146 Napisano April 9 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ta iz Wobija je sasvim ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bloody eagle 10 Napisano April 13 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Šid Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2026. at 16:16, Blaza je napisao: Daj nam neke generalije... Nosivost, koja hidraulika, cena, prevoz do... Nekoga će interesovati. Nosivost nisam merio ali podize sve motore koji mogu da stanu bez problema. Ova dizalica sa slike se podize pomocu rucnog cekrka, dugacka je 2.1m i siroka 0.6m i podize do 1.25m. Pravljrna je od cevi 50x50x3mm osnova i postolje dok su makaze pravljene od 60x40x3mm. Stavljena su ojacanja na svim potrebnim mestima, ima tockice za pomeranje i nogare za nivelaviju, automatski drzac prednjeg tocka, navoz koji se gurne ispod platforme kad nije u upotrebi. Cena takve dizalice je 1150 evra. Postoji mogucnost da se podize i pomocu elektricnog crkrka, vazdusnog jastuka, hidraulicnog klipa sa reduktorom koji na koji se poveze kompresor i to je naravno skuplja varijanta. Promenio April 13 član bloody eagle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bloody eagle 10 Napisano April 13 U prolazu, 9 postova Lokacija: Šid Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2026. at 19:30, PeraNS je napisao: Ta iz Wobija je sasvim ok. Za kucnu varijantu je super ali za radionicu nije bas prakticno jer si stalno saget ili klecis i cucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 146 Napisano April 13 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bloody eagle said: Za kucnu varijantu je super ali za radionicu nije bas prakticno jer si stalno saget ili klecis i cucis. To je tacno, kada podmazujem lanac imam neku nisku plasticnu hoklicu pa je ok, za te pare i za ono cemu je namenjena je super. Mehanizam lepo funkcionise i kvalitet je zadovoljavajuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...