el classico 6094 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Traži delorto 28 ili 30 PHBH oni su tada bili zakon za javu.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od kolege sa foruma croarcher mi stigao poklon, covjek mi je poklonio novi auspuh jos u kartonu za jawu, svako hvala covjeku, ovo se mora objaviti 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ka novi Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7267 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 3083 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2021 at 10:12 AM, el classico said: Traži delorto 28 ili 30 PHBH oni su tada bili zakon za javu. Poslato priko Ténéré Jesu li to oni karburatori sa Gucija V35? Imao sam na prvoj Čezi 350 delorta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ti karbovi su išli i idu na puno motora.Razlike su u udaljenosti od glave, prihvata na kućištu filtera zraka, liva ili desna strana .....Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano Mart 18, 2021 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.3.2021. at 8:37, drumskalisica je napisao: Karburator na ultra zvuk - valjda će pomoći. Ja sam svojevremeno kupio u Mađarskoj nov karburator ( bilo jeftino, pa da se nađe ako potreba ). Donesem ga kući i pustim gorivo u njega da vidim dal plovak zatvara, video i ostavio ga tako ( Javu vozio sa Dellorto karburatorom) . Nakon 5 - 6 godina rešim da prodam Jawu i skinem Dellorto pa stavim ovaj nov fabrički, al motor neće da radi na leru. Skinem da fa očistim, kad u njemu đubreta ko u kontejneru. A samo sam jednom pustio gorivo u njega, to gorivo isparilo a u karburatoru se stvorilo nešto, ne znam ni kako bi to nazvao. Operem ja karburator i očestim, al džaba - neće da radi. Na kraju sam morao rasturiti čep od tehničke rupe ( sa prednje strane karburatora ispred dizne za ler ) , kako bi mogao progurati licnu od sajle sa kojom sam to čistio. Onda je trebalo nečim opet zatvoriti tu tehničku rupu i to sam rešio tako što sam u nju nakucao odgovarajuću kuglicu olovne sačme ( da ste samo mogli videti facu prodavca u radnji sa oružjem kad sam mu potražio da mi pokaže nekoliko različitih kuglica, a onda iz džepa izvadio šubler pa počeo da ih premeravam ) . Na kraju nije hteo ni da mi naplati kad je čuo za šta mi treba, ja uzeo nekoliko kuglica, a lovci to kupuju na kilo . Da nije to ovakav karb bio? Promenio Mart 18, 2021 član Matozd Kriva slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 18, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Takav - Jikov 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 55 Napisano Mart 19, 2021 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Odusevljen sam, jedva cekam kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Mart 19, 2021 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!!! Dve glavne stvari su u uptrebio, vozićeš se dugooooo. 1. Elektronsko paljenje 2. Castrol TTS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sredio prednju kocnicu, stavio satove i prednje svjetlo,prekidac kocnica uspio relativno lako rijesiti,mislio sam da cu vise ..ebade imati s time 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo davni dana te krive grijali i motali još, da bi rore digli gore, radili smo i adaptere samo se ne sićan disu oni išli, prednji ili zadnji nogostup....Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam dosta slika sa tako auspusima prema gore, najradije bi da vizualno sto vise bude original, ruzniji su mi recimo ovoliki retrovizori, retrovizori i zadnji amortizeri su trebali biti kromirani, na kraju kad su stigli oni crni, cini mi se da bi od novije vespe lijepse sjeli pa cemo to pokusati jednom prilikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano Mart 29, 2021 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam odvojio malo vremena na motor, napravio nove brtve od klingerita za karb i poravnao malo dosjed karburatora na blok, da budem siguran da ne vuce falsu vamo, upalio motor na jedva i uspio dobiti da lijepo radi na leru, i onda ide aliiii, sve super motor radi lijepo ja sjeo na njega da cu da vidim kako ide u brzine dok radi kad on kako sam ga nagnuo poveca okretaje, skocili okretaji skroz, ja kljuc iz brave on i dalje šiba, ja maknem kablove ali nista, pocupao bocu s gorivom nista šiba dalje ko lud, kad sam uzeo kljuc i poceo skidati svjecice napokon stade, kako moze dvotaktni motor u iberturazu?? Pomislio.sam i da ulje iz mjenjaca nije u cilindar pa da to ulje izgara, nego sam siguran da je karburator prelijevao i napunio onu kutiju filtera i ja sjeo i to gorivo zavrsilo u cilindrima, ali i dalje me cudi kako da dvotaktni u iberturazu ode, sva sreca nije se dogodila nikakva steta, poslije kad se motor ohladio probao sam ga paliti javio se i nisam htio dalje, evo snimka kako je radio Evo i slika svjecica, desna svijecica je ova izgorenija, btw neznam kako ali nekako se naslo dvije razlicite svjecice na motoru, a kupio sam identicne za nju, neko valjda zamjenio, e sad te sto sam kupio e ta desna je izgorenija poslije ovog šova sa jawom Promenio Mart 29, 2021 član Matozd Dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano April 17, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli djelovi iz ceske, stavio novi karburator, upalio motor iz druge kurble , grla u novoj lampi moram prepraviti, zmigavci montirani, moze pomoc koje zice moram povezati na automat zmigavaca da bi proradili? Sajle od km sata i okretaja stigle krace , stavio nove natezace lanca itd, i posto su stigle i brtve za komplet masinu i semerinzi odvazio se skinuti kape cilindara i cilindre da provjerim stanje, zadovoljan, nema risova po cilindrima, klipovi nemaju lufta, prstenovi dobri, sutra nove brtve ispod i iznad cilindara i tjt oko masine za sada 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7267 Napisano April 17, 2021 Drug član, 3083 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pazi! Ako nisi ranije radio Jawu, ležaj u maloj pesnici je igličasti BEZ kaveza! Ako izvadiš bolcnu, iglice iz pesnice će se rasuti i upasti u mašinu! Ne pitaj kako sam to naučio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano April 17, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je i zato ga ni ne planiram vaditi, bitno mi je bilo da pogledam kakvo je stanje u cilindrima, jer em je staro em je imala iberturazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vraceno sve, cura upalila, stavljeni jos neki dijelovi i nabacena koja umjetnicka slika, i šefica je pravila društvo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano April 18, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I nesto retro sto ide uz godiste motora, da vidimo znalce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2782 Napisano April 18, 2021 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2715 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan iz vremena JNA, kantica za ulje ili drnč, zaboravilo se ali tipujem na ulje Promenio April 18, 2021 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano April 18, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posuda za ulje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5821 Napisano April 18, 2021 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan najjace teme na forumu su ove !! bravo i svaka cast gde bi nam kraj bio da je vise ovakvih tema a manje vucica, politike , vakcine , korone ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano April 19, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano April 19, 2021 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma biće to motor ipo, ka da gledan!!!!Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matozd 173 Napisano Maj 10, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Jawa 350, Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I taaaa daaaaa, jos naljepki i mozemo na tehnicki 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...