Mikie36 16 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sm Motocikl: 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga u pravom izdanju kako je kupljen. Ono je slika od prethodnog vlasnika. 2021. Godiste, nepunih 7.000km na satu. Od opreme stikeri , maglenke, kofer i nosac, tank torbica i ostatak je standarno za XT verziju. Plan je Akrapovic da se stavi, Puig vizir i zastita na ralici za filter ulja. Bocni koferi ako bude potrebe, mada ne verujem. Uglavnom za sve imam neku zamerku, za ovaj motor nemam ni jednu. Sve sto ce se staviti je +. Prvi utisci-prezadovoljan! Kaciga je od prethodnog vlasnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Januar 8, 2022 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i puno lepih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 6.1.2022. at 11:26, Mikie36 je napisao: Evo ga u pravom izdanju kako je kupljen. Ono je slika od prethodnog vlasnika. 2021. Godiste, nepunih 7.000km na satu. Od opreme stikeri , maglenke, kofer i nosac, tank torbica i ostatak je standarno za XT verziju. Plan je Akrapovic da se stavi, Puig vizir i zastita na ralici za filter ulja. Bocni koferi ako bude potrebe, mada ne verujem. Uglavnom za sve imam neku zamerku, za ovaj motor nemam ni jednu. Sve sto ce se staviti je +. Prvi utisci-prezadovoljan! Kaciga je od prethodnog vlasnika. Cestitam, puno veselih km uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2022. at 8:33, dl minak je napisao: Neka je sa srecom i puno lepih kilometara. Kolega, jesi prodao 650XT i presao na 1050? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Januar 13, 2022 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 6.1.2022. at 11:26, Mikie36 je napisao: Evo ga u pravom izdanju kako je kupljen. Ono je slika od prethodnog vlasnika. 2021. Godiste, nepunih 7.000km na satu. Od opreme stikeri , maglenke, kofer i nosac, tank torbica i ostatak je standarno za XT verziju. Plan je Akrapovic da se stavi, Puig vizir i zastita na ralici za filter ulja. Bocni koferi ako bude potrebe, mada ne verujem. Uglavnom za sve imam neku zamerku, za ovaj motor nemam ni jednu. Sve sto ce se staviti je +. Prvi utisci-prezadovoljan! Kaciga je od prethodnog vlasnika. Sa srecom. Da te lepo sluzi. PS Kad ga konacno opremis stavi neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 179 Napisano Januar 13, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Januar 13, 2022 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko lutka, neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikie36 16 Napisano Januar 14, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sm Motocikl: 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, jedva cekam lepo vreme ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Januar 27, 2022 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da malo ozivim temu. Uspavali smo se od ove zime... Evo januar je na izmaku, februar je kratak i brzo ce mart, a onda je vec izvesno da moze da se ukrade po koji lep dana za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikie36 16 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sm Motocikl: 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sledece nedelje najavili 14C Ako neko bude hteo ovu zastitu, najpovoljnije sam nasao kod grka, izrada je super i lako se montira. 130e plus troskovi dostave. Jedino sto cu skratiti navoje da ne vire, inox su srafovi svi tako da nema rdjanja.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Mart 8, 2022 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.... Doslo vreme da se zamene gume... Ima li neka preporuka koje gume bi legle dobro na njega uzimajuci u obzir da godisnje prelazim 5-7.000 km od kojih je možda 100-150 km solidni makadam... Ne vozim brzo, do 150km/h a u krivinu volim da ga malo "oborim". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 5, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav skoro pa kupio 1050xt posle 4godine na 650xt, razlika je ogromna. Stavio sam Puig touring vizir i alu gornji kofer za sad. U planu je i izduv da promenim. Promenio April 5, 2022 član AArnold 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2598 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1619 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imam par stvari za stroma 1050, alu skid plate, štitnik fara, štitnik hladnjaka, ako nekome treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 5, 2022 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Milanezi said: Imam par stvari za stroma 1050, alu skid plate, štitnik fara, štitnik hladnjaka, ako nekome treba. Napiši mi broj ako možeš da ne davimo ljude ovde. Taman da te ubacim i u ovu našu Viber grupu ako želiš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano April 5, 2022 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, AArnold je napisao: Pozdrav skoro pa kupio 1050xt posle 4godine na 650xt, razlika je ogromna. Stavio sam Puig touring vizir i alu gornji kofer za sad. U planu je i izduv da promenim. Kazes da je razlika ogromna. Mozes li detaljnije da mi objasnis posto i ja planiram manevar sa 650 na 1050,da znam gde dobivam a gde gubim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 6, 2022 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/5/2022 at 7:14 PM, dl minak said: Kazes da je razlika ogromna. Mozes li detaljnije da mi objasnis posto i ja planiram manevar sa 650 na 1050,da znam gde dobivam a gde gubim. Naravno, meni licno kad sam dolazi kuci íz salona ono sto sam odmah primetio su kocnice mnogo bolje koci nego Mali strom, obrtni moment mi se svidja a vozi se kao Mali strom mislim na upravljanje razlika je u samo 20kg vise. U sustini je skroz drugaciji od 650ke, mogu ti samo reci ne razmisljam puno slobodno napravi taj korak prelazka neces zazaliti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano April 6, 2022 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mali ima uglađen agregat, toliko na velikom misliš da će menjač da se raspadne, trese, oseti se snaga od malih obrtaja, što ne znači da je mali kilav, naprotiv, ali da bi se mali vrteo i igrao kako ja sviram, morao se zavrteti na 7000 obrtaja, a veliki na skoro duplo manje, kočnice su na velikom bolje i ulivaju poverenje i daju sigurnost u vožnji u odnosu na malog gde su kočnice bulja prilikom agresivnije vožnje. Održavanje velikog je skuplje, gume se brže troše, ali goriva troše skoro isto, stim da ako se zavrne gas pri velikoj brzini, mali urnebesno diže potrošnju na visokim brzinama, veliki je meni što se estetike tiče malčice manje ružan od malog, ali su oba daleko od lepog, pogotovo prednji deo. Oba vole krivine i tu su tata mate, uz malo znanja baš mogu lepo da se ganjaju, stim da je upravljivost u krivinama i na pravcima, kao i prilikom kočenja na strani velikog brata zbog drugačijeg vešanja prednjih viljuski. Na malom sam imao fork brace - stabilizator, dok veliki ima obrnuto postavljene viljuške i ne leluja i ne uvija se 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, u uzem izboru mi je ovaj motor, 1050xt, pa me zanima da li ga ima neko iz Nisa ili okoline, ili mozda neko prolazi kroz Nis pa je voljan da svrati na pice Najblize sto sam nasao da nude test voznju je suzuki horgos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 13, 2022 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, MladenV je napisao: Pozdrav ljudi, u uzem izboru mi je ovaj motor, 1050xt, pa me zanima da li ga ima neko iz Nisa ili okoline, ili mozda neko prolazi kroz Nis pa je voljan da svrati na pice Najblize sto sam nasao da nude test voznju je suzuki horgos Ma ne treba ti test voznja. Ja sam ga kupio zimus i pre dve nedelje registrovao, seo i provozao se. Posle 20-tak kilometara sam se srodio sa motorom kao da sam ga ceo zivot vozio. Ne razmisljaj mnogo nego kupuj i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije konfekcijska stvar, I nije jeftina, mislim da je test vožnja nešto što bi trebalo da bude obavezni ritual svakog ozbiljnog i budućeg kupca, jer nismo svi istih gabarita, ideja i želja i zato je najlakše i najbezbolnije probati pa preseći.Moj veliki prijatelj i drugar, @zdjelarm je odlepio za Smorom velikim, a ima skoro 2 metra uvis Ubeđivao sam ga da ovo nije motor za njega, poturao mu moj, a on je zapeo i pošto poto hteo je da uzme jednog za sebe, srećom pa su u Eurosumaru neozbiljni a Atila daleko, dočekao sam i taj dan da mu dam da zajaše moje kljuse i gle čuda, performanse su mu se svidele ali položaj sedenja nikako, brzo je zacvileo kao zgažena kera i preskočio je velikog Smora, uzeo Afriku Adventure Sport i ne skida osmeh sa lica 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se zahvalim i pohvalim clana foruma, koji mi je ucinio veliku uslugu i dao motor na probu. Ne bi to svako uradio. PS, morao sam da idem preko grane da probam motor 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano April 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, MladenV je napisao: Ja da se zahvalim i pohvalim clana foruma, koji mi je ucinio veliku uslugu i dao motor na probu. Ne bi to svako uradio. PS, morao sam da idem preko grane da probam motor Ako si svratio do "Baba Cane" jos onda top, utisci o Stromu? Promenio April 15, 2022 član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Predobar je. Kada sam probao Stroma, shvatio sam da je ono pravi motor. Kvalitet izrade, snaga, udobnost, oprema, sve sve sve. Ogroman je motor a opet mogu celim stopalom da stanem sa svojih 180cm visine. Masivan je motor a opet mozes bez problema da se provlacis kroz guzvu. Njegovih 250kg ni jednog trenutka nisam osetio. Uskoro stavljam svoj motor na oglase, mislim da to govori sve 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam ti da neces pogresiti. Motor je fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano April 20, 2022 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2022 at 10:20 AM, MladenV said: Uskoro stavljam svoj motor na oglase, mislim da to govori sve E super, neću morati u Makedoniju na probu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...