El Muerte 355 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene postoji samo jedan motor: YAMAHA DRAGSTAR 650 CC Custom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A u skorije vreme mozda Bandit 600,tako nesto verovatno Odličan izbor. Još ako je N... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 27, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A u skorije vreme mozda Bandit 600,tako nesto verovatno Odličan izbor. Još ako je N... Naravno N. E sada ljudi sta mi je bolje i koji je bolji motor po vama Honda hornet 600 ili bandit 600.Meni se hornet cini boljim.Jaci je,lepsi i ima vodeno hladjenje u odnosu na bandita.Ima li ko iskustava sa ovim motorima Ovako kažu da je Honda bolja što se vidi i po njenoj ceni, ali meni je iskreno lepši bandit 600N i ja sam se odlučila za njega, sad sve zavisi šta se tebi više svidja, šta god da uzmeš nećeš pogrešiti jer koga god sam pitala kakav je bandit svi su prezadovoljni. A to su sve iskusni vozači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako na vreme prodam motor trebalo bi da padne neki CBR600RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Septembar 28, 2008 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zelja je BMW R1200GS, a moze i V STROM 1000, ne bi se bunio ! ;D ;D ;D Nema motora koji ne bi vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1258 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko su upitanju test voznje od jednog dana onda bih vozio apsolutno sve. E sad sto se tice posedovanja nikada necu imati R-a ili custom choppera dok bi sa druge strane u svojoj kolekciji rado video nekog nakeda (Fazer, Bandit, Z750...) ili enduro motor (Pegaso, novi TA ili VS650). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan zelja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan mogucnosti za sad nista sem ctx-a,a pred kraj sledece godine kad padne cena,onda neka tdr125,pegaso125,prince125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano April 15, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hehe, to je veoma teska odluka jer imam puno omiljenih motora, ALI recimo da bi to bio Triumph Sprint RS 955, ili Sprint ST 1050 a nikad nebi vozio motore tipa Harley Davidson sa Hard Tail "ogibljenjem" i budzotine sa viljuskama 5 metara i kamionskom zadnjom gumom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 15, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zelja, mada tesko da ce se ostvariti ikad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tu srecu da vozim motor koji stvarno zelim, versys 1000, u ovom trenutku ga nebi mjenjao ni za jedan drugi. A inace provozao bi sve motore ali nikada nebi kupio R ili neke custom, copere i slicno tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto veoma tesko da cu da posedujem... Ali mozda jednog dana da dignem kredit :D E ovo drugo mozda padne mozda ne padne, nista se ne zna :D mada voleo bih i jednog gsxr1000 k4 ili k9 (oni su mi najlepsi) iskljucivo za grad da se dzovanisem malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 16, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan joj ne smem da pocnem da pravim spisak,isao bi na tri strane. Vozio sam i vozio bih sve...R-ove, enduro, copere, naked,sve volim i sve zelim i sve mi treba. Ali ako izuzmemo neke bas bas nerealne zelje, nesto sto zelim je: X11 za duze voznje i putovanja exc450 za oranje isti taj u sm verziji za divljanje po gradu ....eto boze daj mi ta tri motora i smiricu se, obecavam...bar na neko vreme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan meni samo naprimer exc530 mada moze i 450 MX+SM felnama i bicu miran duzi vremenski period e kad se zadovoljim time bilo bi lepo cbr1000f ili xx za putovanja e onda kad se zadovoljim sa svakim motorom onda bih kupio afriku da se svadjam sa drugim ljudima, kao deda neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrika 3 Napisano April 16, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: CB1000SF Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bih sve ali jedna je Honda CBX1000 zvuk 6 cilindara neprocenjivo.....trenutno CB1000F. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ne vozim nijedan motor sad jer nemam novca da kupim ali zelje kolko oces od gpz 500 zx 750 strom 1000 bmw moze i neki stari kawasaki 550 i jos gomilu toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan moze i afrika 650 samo da ima dobar zvuk i obrtni moment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najradije bih vozio neke svoje kreacije nažalost previše sam lenj i neorganizovan pa ne stižem da realizujem sve što zamislim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam želeo da imam nov BMW boxer ,zadnje dve godine sam skupljao pare,i taman kada sam bio na domak cilja(još otprilike 7-8 meseci)naletim na polovan,relativno povoljan R 1200 RT i nisam to smeo da propustim.Nadam se da će mi se želja jednog dana ispuniti.Mada kod mene dolaze u obzir svi putni-enduro ili turing motori.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem kad vidim kakva je kriza i sadasnji 16 god star TA mi je odlican a zelja jedina i zasad nedostizna samo Varadero 1000,motor kao pravljen za moj merak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 25, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ускладиш жеље са могућностима и то је то - будеш срећан! KAKO ?? Pa ako ne možeš da imaš ono što voliš, ti voli ono što imaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 25, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelje: Nov L2 1000 cc nesto , Tuono ili Duke ili SMT Mogucnosti:Star L2 1000 cc nesto , Tuono ili Duke ili FJR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan uf tezak izbor al recimo: Honda ST1300 http://www.ultimatemotorcycling.com/files/archived-images/Machines/Touring/asset_upload_file351_5917.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 26, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan a moze i Od enduro sekcije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...