cirkezx 38 Napisano Jun 29, 2021 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan A i lion's run su sigurno bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1740 Napisano Jul 7, 2021 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, za Nedelju imamo zakazan TD termin, ali smo i dalje kratki sa minimalnim brojem ljudi. Molim vas pustite info među svojim poznanicima koji su potencijalno zainteresovani, da povećate šansu da se TD održi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoler6 2 Napisano Jul 7, 2021 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan +2 sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12512 Napisano Jul 7, 2021 Ne silazi, 7316 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću i ja doći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luketi 5 Napisano Jul 8, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx-r 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da zapravo ni jedan td nije siguran i da se svaki otkazuje jer vozace niko ne postuje od organizatora. Razumem da je ovo biznis ali kao i u svakom drugom morate da naucite da nekada istrpite minus ili nulu.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 8, 2021 (promenjeno) Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sad je pravi momenat da se kaze:" povlastena cena do kraja nedelje, kao i na dan dolaska, da bi se popunio TD". tj taj momenat je bio jos pre neki dan al valjda nikad nije kasno. Promenio Jul 8, 2021 član FJCharlie 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 8, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan To i meni pade na pamet spustite za po 1000din simbolicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Jul 8, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv, ja bih podigao cenu i smanjio minimalan broj ucesnika. Realno kome je puno 7000 bice mu puno i 6000 a onaj kome se vozi ce da plati i 10000 da bi vozio 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1740 Napisano Jul 8, 2021 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Razumem da kao učesnici osećate frustraciju kada mi otkažemo TD usled slabog interesovanja. Ali, setite se da mi otkazujemo dane i kad je nepovoljna vremenska prognoza za dan održavanja TD događaja. Realno to ne moramo jer mi nikome ne garantujemo niti možemo da garantujemo sunce i suvu stazu, ali otkazujemo takve dane zbog vas, učesnika. Makar zato treba da postoji razumevanje kad zbog malog broja učesnika mi odlučimo da otkažemo događaj. Pritom, prilikom otkazivanja učesnici ne gube novac, već mogu da iskoriste kotizaciju na nekom budućem TD ili da dobiju novac nazad. Podsetiću vas da smo pre 3-4 godine imali po 5-6 TD dana godišnje. Od tada na ovamo smo se trudili da unapredimo celokupan TD događaj i ispromovišemo ga motociklistima, te smo povećali i broj dana. Kao što vidite, kalendar ove godine je prilično gust, tj. od početka sezone su TD-ovi na svake dve nedelje. To sve ima smisla sve dok postoji adekvatna zainteresovanost učesnika. Ukoliko ne postoji, nema ni svrhe organizovati. Nije problem nula, niti razuman minus, već situacija u kojoj je recimo samo 30-40% prijavljenih od ukupnog broja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jul 9, 2021 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, dvlns said: Naprotiv, ja bih podigao cenu i smanjio minimalan broj ucesnika. Realno kome je puno 7000 bice mu puno i 6000 a onaj kome se vozi ce da plati i 10000 da bi vozio , opao Vam entuzijazam. Nekada se vozilo i na 36 + stepeni. Sad malo more, malo vrucina, malo vas mrzi. Sram vas bilo . Ja da mogu vozio bih i na 50 stepeni. I treba da otkazu i da dignu cenu. I da smanje broj ucesnika na siguricu i onda nema “situacija, raznoraznih bisera” …. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rb26 20 Napisano Jul 9, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda VFR 1200F Prijavi odgovor kao problematičan +1 ja vodim jos jednog ucesnika koji nije prijavljen Kada cemo definitivno znati da li ce TD biti odrzan ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1740 Napisano Jul 9, 2021 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Biće održan sigurno, potvrđujemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Biće održan sigurno, potvrđujemo. C c cPoklekao si pod pritiskom javnog mnjenja…:-PSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1740 Napisano Jul 9, 2021 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego se sakupilo dovoljno ljudi. Hvala svima koji su raširili info o TD terminu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 9, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu gledaoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 9, 2021 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Pablo je napisao: Ne, nego se sakupilo dovoljno ljudi. Hvala svima koji su raširili info o TD terminu! Hvala vama sto ste usvojili moj predlog p.s. mozda ipak u ponedeljak objaviti da imamo vise vremena da rasirimo info 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
placi954 1 Napisano Jul 10, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha FZR1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moguće da se ubaci početkom augusta jedan track day??? Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16889 Napisano Jul 10, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nismo planirali dodatne termine u avgustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imamo neke informacije kako je Jovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 12, 2021 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, cirkezx je napisao: Jel imamo neke informacije kako je Jovan Ono sto su meni preneli je da su ga full pregledali u bolnici i da je "samo" iscasio rame. Vratili rame na mesto i pustili ga kuci. S obzirom kako je pao ovo je super vest. Brz oporavak Jovane! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5342 Napisano Jul 12, 2021 Ne silazi, 4786 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Dobro sam Kako je moglo biti, odlično je. Iščašeno rame i vraćeno na mesto. Snimali mi glavu (utvrdili da nema ništa unutra), grudni koš, abdomen, analizu krvi, znači kompletan pregled i sve okej. Glava malo boli, što je i normalno jer sam tresnuo potiljkom. Bole me svi mišiči i kosti, ali sam dobro. Oprema odradila posao. Napravio sam grešku na kočenju na pravcu i to je bilo to još jednom, hvala svima koji su se brinuli za mene i izvinjavam se svim vozačima u intro grupi. Čuo sam da je bila stopirana intro, žao mi je što ste zbog mene prekidali stint. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Jul 12, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak momče! Nije pao onaj koji nije vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li u opšte šta se desilo , gledaocima je izgledalo strašno ,dugo smo popodne analizirali Brz oporavak Grupa ZEMUNACA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano Jul 12, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jovan Ristic said: Napravio sam grešku na kočenju na pravcu i to je bilo to Pusti se priče, daj snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5342 Napisano Jul 12, 2021 Ne silazi, 4786 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cirkezx je napisao: Znaš li u opšte šta se desilo , gledaocima je izgledalo strašno ,dugo smo popodne analizirali Brz oporavak Grupa ZEMUNACA Nabio sam kočnice prejako, podigao zadnji točak u vazduh i ako se dobro sećam spustio točak ukoso. Zatim je zaigrao i zbacio me. To je koliko se ja sećam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...