Motorcyclist 17122 Napisano Februar 21, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Ivanrsvb said: Pa to si u pravu skroz i slazem se pa i kinezi su tu negde koji realno ne vrede ni ko viljuska od gpz,a uz to gpz je ozbiljna sprava pravi motor jako je podcenjen pa cak i u odnosu na druge 500tke Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Da je podcenjen to jeste, samo mi nikada nije bilo zasto. Izgleda sasvim pristojno i nudi najvise snage od svih 500ki, pa cak i danas. Kontam ja da ljudi mozda vise vole naked pa biraju er5 ili cb500. Pogotovo sto je na drugoj generaciji resen problem sa magnetom. Motor je generalno jako kvalitetan i nema nikakvih boljki niti kod struje, karburatora, motora, menjaca. Jedina boljka koju ima je fabricka slavina goriva koja vremenom procuri ali 15e je set dihtunga i to imam uvek u rezervi i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 21, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je podcenjen to jeste, samo mi nikada nije bilo zasto. Izgleda sasvim pristojno i nudi najvise snage od svih 500ki, pa cak i danas. Kontam ja da ljudi mozda vise vole naked pa biraju er5 ili cb500. Pogotovo sto je na drugoj generaciji resen problem sa magnetom. Motor je generalno jako kvalitetan i nema nikakvih boljki niti kod struje, karburatora, motora, menjaca. Jedina boljka koju ima je fabricka slavina goriva koja vremenom procuri ali 15e je set dihtunga i to imam uvek u rezervi i to je to. Dok isti agregat u KLE u dize cenu duplo ni meni nije jasnoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 21.2.2021. at 16:26, Motorcyclist je napisao: Jedina boljka koju ima je fabricka slavina goriva koja vremenom procuri ali 15e je set dihtunga i to imam uvek u rezervi i to je to. Daj link za te dihtunge za slavinu. Ne curi, al što kažeš nek ima za rezervu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Februar 22, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Atorn said: Daj link za te dihtunge za slavinu. Ne curi, al što kažeš nek ima za rezervu. Kawasaki GPZ 500 S (EX 500 D3) (UK Market) 96 Fuel Tap Repair Kit Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Kawasaki GPZ500 S (EX 500 D3) (UK Market) 96 Picture of Kawasaki GPZ 500 S (EX 500 D3) (UK Market) 96 Fuel Tap Repair Kit Motorcycle parts and accessories ---- Buy Fuel Cock Repair Kit Different Models | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Buy Fuel Cock Repair Kit Different Models at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 23, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan :-)a filter cu MahlePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzet filter i promenjeno uljePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Btw slike u originalnom kvalitetu da bih postavio tapatalk trazi premium tj da se kupi app eto objasnjenja zasto su lose dake moram ubuduce kakve god budem postavljao putem racunaraPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Februar 25, 2021 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i sa fona, samo bez TT 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Februar 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7335 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja ni ne znam sta vam je taj Tapatalk, ne koristim to, i nemam nikakav problem sa postavljanjem slika na forum, imam neki obican Huawei android telefon 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan App koja objedinuje sve forume i da kazem"standardizuje"za prikaz na tel Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10530 Napisano Februar 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7335 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Standardizacija lepo zvuči, al kanda je malo drugačije u praksi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Februar 25, 2021 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Ivanrsvb je napisao: App koja objedinuje sve forume i da kazem"standardizuje"za prikaz na tel Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Dobro ti ga standardizovao, slike ko sa bazooka žvake 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Februar 25, 2021 (promenjeno) Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan deleted Promenio Februar 25, 2021 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3703 Napisano Februar 25, 2021 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Motorcyclist Prodaješ i ti ? Pokvarismo čoveku oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Februar 25, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt pa ja mislio tema Kawasaki er5 i gpz kad ono oglas... izvinjavam se kolegi moze brisanje. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 25, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt pa ja mislio tema Kawasaki er5 i gpz kad ono oglas... izvinjavam se kolegi moze brisanje.Haha a Atorn jos pita za slavine:-) ma dobra je app ako pratis vise foruma objedini sve ali ocito za postavljanje slika nePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga pre 11god prodao za soma i po sa 52k Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Februar 27, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, M a R k o said: Ja ga pre 11god prodao za soma i po sa 52k Ako pratis oglase, mozes primetiti da u Srbiji polovnim motorima raste vrednost sa porastom km i brojem godina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Motorcyclist said: Ako pratis oglase, mozes primetiti da u Srbiji polovnim motorima raste vrednost sa porastom km i brojem godina Svakako drago mi je da vidim bivsi moped. Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svakako drago mi je da vidim bivsi moped. Srecna prodajaPoz Marko..Decko jedan sa Zvezdare kupio od tebe?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako pratis oglase, mozes primetiti da u Srbiji polovnim motorima raste vrednost sa porastom km i brojem godina A za koliko da ga dam brate mili:-)Jel mnogo 230evra dok se cbr,ovi iz '88 prodaju za tri iljade evra?:-)Cene ne rastu tek onako dize ih portaznja a ona je vec nego ranijePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Ivanrsvb said: Poz Marko..Decko jedan sa Zvezdare kupio od tebe? Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Tako je, Djordje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, DjordjeOn je prodao meniPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17122 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Ivanrsvb said: A za koliko da ga dam brate mili:-)Jel mnogo 230evra dok se cbr,ovi iz '88 prodaju za tri iljade evra?:-)Cene ne rastu tek onako dize ih portaznja a ona je vec nego ranije Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Nisam na tebe mislio kolega nego generalno na motore kod nas. Vece cene nego pre 2 god, ludnica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na tebe mislio kolega nego generalno na motore kod nas. Vece cene nego pre 2 god, ludnica. Aham...izvini onda velika potraznja dosta vise motorasa nego pre a i vezi posta od decaka koji je posedovo gpz i prodo za te novce msm mogao je realno da ga da i za 500 e i za 2000 e ovu cenu sam zamislio koja nije fiksna naravno ima granica ispod koje ne ide a ako bi i isao malo ispod te granice isao pod drugacijim uslovima Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...