3fke 14 Napisano Septembar 6, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: S.P. Prijavi odgovor kao problematičan Oxford cerada , posle 5-6 meseci popustila na gornjem delu od vizira prema rezervoaru. Motor prekriven ceradom stoji napolju. Cerada Oxford je lepljena do sada 3 puta. Pozdrav, Trifke. Promenio Septembar 6, 2021 član 3fke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Reklamiraj. Ne sme to da se desi. Moja posle 3 godine nije mrdnula. Svaki dan se stavlja i skida, nekada i po dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene Oxford posle 3 godine odlična. Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidplex 7 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Kawasaki Versys 650LE 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pontis Kraljevo cerada u veličini xxl za Versys 650 sa koferom je savršena. Ja sam veoma zadovoljan i preporučujem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Lampa, uzeh u maxmomentu. Meni deluje veoma kvalitetno.Velicina XLIspod je GS.Bocni su skupljeni Vario, topcase Givi Trekker 58LPost je samo da bi imali predstavu o velicini cerade.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 7, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i tu Lampa. Mislim da se oxford lakse navlaci, Lampa je bas bas kruta u pocetku. Ali i deblja od oxforda. Ako se nosi na put, oxford se lakse spakuje. Ja Lampa nema sanse da spakujem a da ne zauzme ceo kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, m.milivojevic je napisao: Post je samo da bi imali predstavu o velicini cerade. ne prodaješ ništa, samo se hvališ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 7, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Oxford rainex, ta je najtanja i najjeftinija, super radi posao za to što mi treba. Još maskirna boja, ne vidi se motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ne prodaješ ništa, samo se hvališ? Ma ne.Ne prodajem.Samo pricam o predstavi velicine.Probali smo ispred maxmomenta na navucemo neku drugu, nismo uspeli (XXL) i onda uzesmo ovu XL i bez problema.Ima neki lastis, malo se teze navuce, al lepo mu stoji.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Daj sliku. meni kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da, ako možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan imas na par postova iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate problem da vetar kao sto je danas dize ceradu sa vasih ljubimaca, i ako imate kako to resavate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema mogucnost da se spoji ispod motora? Ili i pored toga dize je vetar? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, cerada je kupljena u Lidlu, verovatno neke kvalitetnije (skuplje), imaju to, ali po proceni kako se ova ponasa moralo bi bar na tri mesta da se spoji da bi je zadrzalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Novembar 4, 2021 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Moja iz Lidl-a ima. Koliko znam oni nisu imali razne modele nego jedan model raznim veličina Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Novembar 4, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ceradu iz Lidla. Ima spoj sa donje strane, verovatno nije isti model kao i tvoja. Za cenu koštanja odlična cerada, za preporuku. Ali, Od ovakvog vetra nema spasa, koja god cerada da je u pitanju, vetar nanese lišće i prašinu na motor. Verovatno će je i pocepati nakon 2 nedelje ovakvog vetra na mestima gde je utegnuta preko ručica, retrovizora i sl. Ili garaža ili se pomiriš da je sa ceradom to tako; treće nema. Eventualno, možeš da pokušaš sa kanapima da smanjiš efekat jedra, ali dokle god vazduh može da ulazi on će da je naduvava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Novembar 4, 2021 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Tucano urbano, dugo traje, ne propusta ni kap kise...i vrlo lepo skrojena , pa dobro izgleda...bice da su mi zbog toga dve ukrali...sad je treca na motoru, i zadovoljan sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Novembar 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Oxford Aquatex, pokriva do donje ivice točkova, traka za pričvršćivanje. Koristim je svaku noć, kad je kišovito i preko dana (vozim svaki dan, ne mrzi me da skidam/stavljam). Ne propušta kišu ali na mestima gde je priljubljena napravi se kondenz (vizir, ponekad bok sedišta). Zadovoljan, za trajnost ne mogu da pričam tek 4 meseca je koristim. Promenio Novembar 5, 2021 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 5, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja ovakva, siva je i nema unutra ovaj fini materijal. Sredio sam kanapima koliko moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 5, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl prodaje samo pod robnom markom Crivit. Crna i siva CRIVIT® Motorbeschermhoes | LIDL WWW.LIDL.BE CRIVIT® Motorbeschermhoes » Jouw voordeel: 3 maanden bedenktijd Levering in heel België Kwaliteitsgarantie op Lidl-Shop.be Promenio Novembar 6, 2021 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Novembar 10, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, sad kada sam video pakovanje setio sam se da nisam uzeo u Lidlu, mislim da sam ovu uzeo u Uradi sam, ali cini mi se da je ta iz lidla dosta kvalitetnija, imacu je u vidu ako nekada naletim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Uh, imao sam tu iz Uradi sam, teško sranje. Propuštala vodu kad padne ozbiljna kiša, pa se sjebalo sedište, a bilo je k'o novo pre toga. Što se tiče osiguravanja, obuhvatao sam je onim rastegljivim gurtnama i kačio ih jedan kraj za drugi ispod motora. Druže, menjaj to đubre od cerade, ima da te košta više od 4000 koliko je bila ova Oxford koju sad imam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Novembar 17, 2021 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se između veličine cerade za FZS600 Fazera 2003. Uzeo bih Oxford pa ne znam da li mi treba M ili L. Ako neko koristi na tom motoru neka baci neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...