Motorcyclist 16533 Napisano Februar 26, 2022 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kako gde... Moze B iz auta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam pitao za b, jer od ranije imam pp. Prenosim ovde jer su baš naglasili da je to novina. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Promenio Februar 26, 2022 član BaneZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3988 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 908 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moja gospođa registrovala pre dve sedmice auto bez prve pomoći, htela da kupi na licu mesta ovi joj rekli "koji će ti...".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11023 Napisano Februar 26, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Eto ima i dobrih ljudi na tehnickom,nisu svi losi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao čisto da potvrdim i sa slikom da je prošao tehnički sa nosačima kofera, rol bar-om i višim vizirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Februar 26, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, BaneZ said: Danas registrovan, bez ikakvih zamerki. Nisu smeli da puste ovako ruzan motorbicikl! Promenio Februar 26, 2022 član Djokic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11023 Napisano Februar 26, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako su samo mogli da puste ovakav motocikl,proizveden u Engleskoj,vozi se levom stranom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djokic je napisao: Nisu smeli da puste ovako ruzan motorbicikl! Nekad neko reče: ne j.be lep nego uporan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Februar 26, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BaneZ je napisao: Ja sam napisao čisto da potvrdim i sa slikom da je prošao tehnički sa nosačima kofera, rol bar-om i višim vizirom. Zakonski je samo rol-bar sporan, kada bi se video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam imao problem ni sa koferom ni sa rol barom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledece nedelje regu i tehnicki - koliko ce me to zadovoljstvo kostati, otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Februar 27, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, JevtaNS je napisao: ja nisam imao problem ni sa koferom ni sa rol barom Zakonski rol bar nije dozvoljen (ako nije papiroloski ispracen, kao kuka npr) i smatra se prepravkom, prolaze i sa ksenonima sto ne znaci da su ispravni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledece nedelje regu i tehnicki - koliko ce me to zadovoljstvo kostati, otprilike?Mene izašlo 29150,00 din sa tehničkim koji je 4000.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bdada je napisao: Zakonski rol bar nije dozvoljen (ako nije papiroloski ispracen, kao kuka npr) i smatra se prepravkom, prolaze i sa ksenonima sto ne znaci da su ispravni. Da li to znači ako je tako prošao na ABS pregledu prilikom uvoza da mora i na tehnčkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Februar 27, 2022 (promenjeno) moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ako je upisano u napomeni ABS Uverenja onda moze imati i na tehnickom. Promenio Februar 27, 2022 član bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Februar 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ako nije upisano ,a ima na slikama iz ABS-a to vi vidite Koja je procedura da se dopiše Promenio Februar 27, 2022 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Februar 27, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, JevtaNS je napisao: A ako nije upisano ,a ima na slikama iz ABS-a to vi vidite Ne vidimo, samo dokument mozemo odstampati ako ga vlasnik fizicki nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vremena imam po isteku registracije, da registrujem motor, a da ne moram menjati saobraćajnu i tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6155 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 2 meseca tj 60 dana, tako nadjoh negde na netu, ako gresim ispravite me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Sharky - Alex je napisao: Mislim da je 2 meseca tj 60 dana, tako nadjoh negde na netu, ako gresim ispravite me Hvala mnogo. Ako neko ima pouzdanu informaciju, bio bi takođe zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Da, 60 dana. Cuo sam da su krenuli da salju kazne ako se ne odjavi vozilo, a proslo je 60+ dana od isteka registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je proslo i vise od 60 dana pre odjave vozila i nisam dobio kaznu. U svakom slucaju, registrovati ili odjaviti na vreme, da ne bi bilo iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Februar 27, 2022 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, mikiroy je napisao: Hvala mnogo. Ako neko ima pouzdanu informaciju, bio bi takođe zahvalan. Kao sto rece kolega 60 dana, sto se kazni tice izgleda zavisi da li fali para u budzetu, kada zafali proceprkaju arhivu i kane kinta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Ma registrovaću ja motor, nego mi u utorak ističe registracija, a slab sam sa vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Mart 1, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27.2.2022. at 18:56, mikiroy je napisao: Koliko vremena imam po isteku registracije, da registrujem motor, a da ne moram menjati saobraćajnu i tablice? On 27.2.2022. at 19:04, Sharky - Alex je napisao: Mislim da je 2 meseca tj 60 dana, tako nadjoh negde na netu, ako gresim ispravite me On 27.2.2022. at 19:32, nspei je napisao: Da, 60 dana. Cuo sam da su krenuli da salju kazne ako se ne odjavi vozilo, a proslo je 60+ dana od isteka registracije. ovde izgleda niko nikoga ili ne razume ili se kao dete od 5 godina veruje svemu sto se procita na internetu a internet moze da koristi svaka budala i da napise sta god brate godinama registrujem motor na 6 meseci od Maja do Oktobra sa istim tablicama i istom saobracajnom i imam pravo da ga ne registrujem godinu dana od isteka nalepnice tako mi receno u agenciji i potvrdili u miliciji tako i radim jedino sto neka agencija ne zna ili neki sluzbenik u miliciji jer mi jedan rekao ne moze a pored sedi drugi sluzbenik i kaze moze daj papire ali je ovo jedino logicno za sezonsku regu I SPREMAN SAM DA SE BORIM NA SUDU AKO TREBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...