Atorn 3301 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini. Polovno, ispravno, sa pratećom opremom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1288 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ti odgovarala možda Hero 5 Black? Ja razmišljam o prodaji svoje, pa možda možemo da napravimo neku ponudu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi ti odgovarala možda Hero 5 Black? Ja razmišljam o prodaji svoje, pa možda možemo da napravimo neku ponudu...Koliko seniš ti to? Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1288 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta znam, ima relativno dosta opreme uz samu kameru - dve dodatne originalne baterije, punjač za sve tri baterije (nije originalni GoPro, već neki 3rd party), originalni teleskopski tripod, kvalitetan alu selfi stik koji može da se nakači na tripod, originalni chest strap (za montažu na grudi), štipaljka za montažu na ranac/kaiš, sunćerasto zaštitno kućište i još masa nosača, kolena, šrafova i pločica. Mislim da je to otprilike to, mada ako postoji pravo interesovanje mogu da izvučem sve to, popišem i uslikam. Ako imaš neku ponudu, šibni je putem privatne poruke, da ne preotimamo ovu temu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5510 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, vasa.93 je napisao: Pa šta znam, ima relativno dosta opreme uz samu kameru - dve dodatne originalne baterije, punjač za sve tri baterije (nije originalni GoPro, već neki 3rd party), originalni teleskopski tripod, kvalitetan alu selfi stik koji može da se nakači na tripod, originalni chest strap (za montažu na grudi), štipaljka za montažu na ranac/kaiš, sunćerasto zaštitno kućište i još masa nosača, kolena, šrafova i pločica. Mislim da je to otprilike to, mada ako postoji pravo interesovanje mogu da izvučem sve to, popišem i uslikam. Ako imaš neku ponudu, šibni je putem privatne poruke, da ne preotimamo ovu temu... @vasa.93 javni cenu ako kolega ne bude zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Marko05 je napisao: @vasa.93 javni cenu ako kolega ne bude zainteresovan. Može slobodno, ta kamera Vasina, sa toliko opreme je za mene misaona imenica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4754 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug prodaje 4silver, ona ima i ekran 0643307330 Dimitrije, ako ti odgovara, javi mu se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 3, 2021 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo malopre Gopro 4 silver Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...