HoochieMan 30 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alarm je poreklom sa mog motora, ugradio ga je prethodni vlasnik (u firmi Macchina Security alarmi), model je Vision VAE 318-1510, radio je dobro i bez problema. Lično ne volim alarme i zbog toga je alarm i skinut, jelte... Biće mi drago da ga ustupim nekome kome treba alarm, i ima volje i veštine da ga sebi ugradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 12, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ocu ja samo reci kolko para ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dr.Bane uzeo alarm. Možda je bilo zabune, nije bio na prodaju, bio je na poklon Želim mu da ga služi verno i pouzdano! Mojze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Septembar 12, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Eto a ja hteo i da ga kupim jer mi stalno neko cacka motor pa bi da cujem pa da mu sidjem...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dr.Bane uzeo alarm. Možda je bilo zabune, nije bio na prodaju, bio je na poklon Želim mu da ga služi verno i pouzdano! Mojze lock A valjda će znati da ga sam ugradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Reče mi Bane, ima ovde na forumu jedan kolega, koji se pomalo razume u žice, pa će mu pomoći da sve ispovezuje... Izvesni "Arakis", kaže, mnogo fin čovek. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 13, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu fin momak "taj" Arakis . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo fin, samo da mi prođe ispit pa ćemo da petljamo sa žicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Septembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fin momčić, nego šta ;D Ma opravićemo ga, makar čekićem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Septembar 13, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! Sjajan gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Ma opravićemo ga, makar čekićem Samo nemojte nista na silu... nego uzmi veći čekić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ewo ja cu biti donator... chekica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...