MirjanOil 37 Napisano Januar 27, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Intruder C1800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na savetima. Mislim da ću samo promeniti sijalice na faru i to je to... Ove su izgleda završile svoj životni vek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10290 Napisano Januar 29, 2021 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.1.2021. at 11:23, DeusExMachina je napisao: Od alata imao sam srafciger, bonsek (2 minuta kasnije polomljeni bonsek ), busilicu i super lepak . Vidis da nije toliko vazan alat, koliko tvoja kreativnost da od "nista" napravis nesto, i najvaznije, budes zadovoljan uradjenim poslom... Bravo, odlicno je ispalo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Hvala I ja sam zadovoljan kako je ispalo. Skapirao sam samo da sam far postavio naopako pa cu morati da prebacim nosac za horizontalno stelovanje na drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo, uvek sam pre za led svetla nego za halogena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugar 7 Napisano Mart 8, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Požarevac Motocikl: Honda CBF500A Prijavi odgovor kao problematičan I šta bi na kraju? Jel dobro osvetljava i kako je na tehničkom? Razmišljam da se i ja upustim u istu priču pa reko da pitam pre nego napravim neki zaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...