*zeka* 1185 Napisano Maj 20, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , katadioptere sam stavio prpsle godine ali mi polomili(ovde mi rekli da su obavezni za sirinu preko 1.6metara) A meglenku sam prosle godine samo stavio pa očogledno da sada moram da izvlacim instalaciju i za nju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 20, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mora da radi jer se prosle samo slikalo a sada se pred kamerom proverava rad svetlosne signalizacije. Evo i sema za konektor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 38 Napisano Maj 21, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, mora maglenka da radi na prikolici mene skoro vratise zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Maj 23, 2022 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro kupovao skuter 49ccm (bele stare table) ? Sta je potrebno da se prodje tehnicki i registruje od papira? Znam da treba KP ugovor i placena porez (online po novom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 31, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Produzen rok za otklanjanje neispravnosti na 7 dana. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bdada je napisao: Produzen rok za otklanjanje neispravnosti na 7 dana. Dobro da su se setili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 31, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alexandra995 je napisao: Dobro da su se setili. Samo sta sa onima sto su za ovih god. dana fasovali pa dva puta radili/placali teh. valjalo bi ih obestetiti jer nije njihov propust. I kad nadjes majstora - nema dela na stanju (u manjim mestima narocito), imas konzervu - nemas kljuc Inace mene je to strasno iznerviralo, odakle nekom ideja za to jer po starom i jeste bilo 7 dana, sta sad, nikom nista, malo smo se salili, teraj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bdada je napisao: Samo sta sa onima sto su za ovih god. dana fasovali pa dva puta radili/placali teh. valjalo bi ih obestetiti jer nije njihov propust. I kad nadjes majstora - nema dela na stanju (u manjim mestima narocito), imas konzervu - nemas kljuc Inace mene je to strasno iznerviralo, odakle nekom ideja za to jer po starom i jeste bilo 7 dana, sta sad, nikom nista, malo smo se salili, teraj dalje. Ovamo u servisu gde mi radi jača polovina delovi stižu uglavnom istog dana ili sutradan, e baš ako je nešto specifično čeka se po 2-3 dana da stigne iz uvoza. Zar nije rok za otklanjanje neispravnosti na vozilu bio 3 dana? Znam samo jedan slučaj gde mojoj kevi nisu naplatili drugi odlazak na tehnički, a prošlo nedelju dana. To je sve bila njihova dobra volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 31, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bio je tri dana za sve, nekada za kocioni i upravljacki sistem 7 dana, ostalo 3, od 05.07 3 dana za sve sto je realno malo. Moze teh. da ne naplati kada istekne rok ali mora celu proceduru ponoviti, 30 minuta vremena i provuci uslugu kroz kasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 31, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @bdada,osim valjaka i izduvnih gasova,sve ostalo je "odgovornost" vozaca i ima vremena mnogo pre odlaska na tehnicki da se sve sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10051 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1047 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Bio je tri dana za sve, nekada za kocioni i upravljacki sistem 7 dana, ostalo 3, od 05.07 3 dana za sve sto je realno malo. Moze teh. da ne naplati kada istekne rok ali mora celu proceduru ponoviti, 30 minuta vremena i provuci uslugu kroz kasu.Evo ja danas konačno registrovao Smart. Vratili ženu jer je zadnji desni slabije kočio a ručna perfektna. Promenio sve novo ali novo baš i ne funkcioniše u startu kako treba pa tako sam danas tri puta terao na valjke. Inače da sam ne mogu da odradim i da moram naći majstora koji može to odraditi sigurno bi bilo više od ta 3 dana.Sent from my Mi A3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas otvorili "kontrolni" tehnički pregled, odeš recimo samo na valjke, platiš 500 dinara i shodno rezultatima rešavaš ako postoji neki problem. U poslednje vreme dolaze na servis, a kočnice dobre, samo da se ušteluju strane da koče jednako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 31, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 valjci i jesu problem, majstor moze vizuelno pregledati ceo sistem pre teh. onda valjci "otkriju" razliku uglavnom na zadnjim, jedina sigurna popravka je zamena cilindara i pakni (dobosi problematicniji) u paketu ali one ne mogu "leci" za dan-dva, mi ne smemo prejako stiskati kocnicu da malo "ispeglamo" jer se meri i sila na pedali, kako god tri dana je bilo malo i za savesnog vlasnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 31, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @bdada,kao sto rece @Alexandra995,ja nisam bio siguran sta ce valjci reci za moje kocnice,otisao na tehnicki pre redovnog i proverio na valjcima da li prolaze.E sad da li imaju svi tu mogucnost ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ivica744 je napisao: @bdada,kao sto rece @Alexandra995,ja nisam bio siguran sta ce valjci reci za moje kocnice,otisao na tehnicki pre redovnog i proverio na valjcima da li prolaze.E sad da li imaju svi tu mogucnost ne znam. Meni je to svakodnevnica, ja sedim u autu i brojim zupce na ručnoj, povlačim, spuštam, gazim , a moja jača polovina sve to lepo ušteluje. Lako majstoru kad zna šta je problem, a ne, vrate sa tehničkog i kažu ne koči jednako. Pa čekaj, koja strana, koliko (a pritom ne daju informaciju)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 31, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 to je najbitniji deo posla, tacna dijagnoza (kao i u svakom drugom) reci nekom "radi kocnice" malo je sirok (i skup) pojam. @ivica744 Jedino ko moze posle radnog vremena kada kamere ne rade ili platiti ko se samo time bavi, opet je to snalazenje i radnicima opterecenje, musterijama trosak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3253 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme vidjam ljude koji sami testiraju kocnice. Idu ispred mene, malo zalete auto i onda nabodu kocnicu, stanu, izadju iz onako zakosenog auta i gledaju tragove kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10051 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1047 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema mogućnosti da van radnog vremena proverim na valjcima ispravnost kočnica pa se desilo šta se desilo jer nije bilo nikakvih simptoma pri vožnji i nisu pakne bile nešto istrošene ali jednostavno više nisu radile kako treba. Na kraju sam uspeo pakne i cilindre zameniti nove a doboše nisam našao za "danas" već samo da poručim za par dana a ta opcija mi nije u opticaju.Novo ko novo ne koči kako treba ali je u graničnim vrednostima i prošlo je na sreću a vremenom bi trebalo samo bolje da radi.Sent from my Mi A3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...