N.F.S. 22375 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Deluje da je lanac malo razvucen, to je ocitao vrv.... Ili se ABS aktivirao. Bas cudan grafikon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Maj 6, 2022 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako će na tehničkom da izmere ovalnost na ovakvom disku? Plivajući tip, talasasti oblik, nema pun krug, kako će instrument da očita vrednosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Maj 6, 2022 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Menjacemo diskove i voziti se i dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Eno gore kod mene prednji tocak ima takve diskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Из овог графикона сам само закључио да имамо две осовине 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ali ako je tako upisano onda... ... ima da ih nema! (citaj, moras menjati saobracajnu, 0 osovina) Pa na sl. tehnickom ti kazu, pa kako covece da nema osivona, moraces ovo (saobracajnu) da menjas! I tako u krug, ti pitas cija je greska, podatci su na cipu koji nije "read only", neka izmene svoju brljotinu, nerviras se ponovo, platis, prave te budalom, dodjes nervozan kuci, preneses nervozu zeni, ona ti presoli jelo koje uzme klinac. Naljuti se i on, iz revolta odbija hranu, smrsa, imunitet mu pada... Razboli se! Mislite o tome kontrolori na teh. pregledima, zbog vas se deca razboljevaju!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4111 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko će meni osovina da izbroje tek? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6493 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, jos nisu shvatili da postoje i tricikli, tu ce tek biti ludnica, dva paralerna tocka a nisu na istoj osovini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao: Cekaj, jos nisu shvatili da postoje i tricikli, tu ce tek biti ludnica, dva paralerna tocka a nisu na istoj osovini. Kojoj osovini? 0 ili 2? Ja jos uvek nisam siguran dal levitiram il mi se tocak vrti oko svoje ose(bojim se da napisem osovine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6493 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo realno ni kod auta vise ne postoje osovine koje spajaju tockove, tako da je i tu greska kad pisu dve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Maj 6, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me je drugar iz Jagodine upravo, registrovao Suzanu i mora da menja saobracajnu, ja sam je menjao dva puta zbog broja osovina i on evo drugi put!!! Kaze moraju mu i boju po novom uneti, nije vise npr "M5 plava" vec druga oznaka. Ubedjen sam da postoji tim koji ove zezancije smislja, smeju se ovcama.. Beeeee, beeeee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam već pisao.Naručim novi zadnji disk,nove pločice,ajde ide ragistracija da stavim novo.Na tehničkom,prednji kao ok,ono Nissinove pločice,diskovi plivajući ko lutke,a meri zadnji,aaauuuu,pa ovo tri krivo.Alo prijatelju,pogledaj sve novo,nije pločica ogrebala liniju,a on će,meni uređaj kaže drugo vidi grafikon.Serem ti se u uređaj.I......uradi tehnički.Lepo ću da kupim konja. Promenio Maj 6, 2022 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i meni na zadnjem,a ne osecam nista kad vozim i kocim, a dijagram sa valjaka pokazuje da je kao kriv disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano Maj 6, 2022 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Identičan dijagram i kod mene,a zadnji disk nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 6, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na moje oci vidim dva ganc nova diska (sa plocicama naravno) levi crta kao strela, desni talasa kao dunav, sta reci. Diskovi iz prve ugradnje iako dobrano izbrazdani su uglavnom u meri. Nego @Surla85 taj kontrolor jel prebacuje meter, vidim i sile su automobilske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sa posla uzimam komparater sa stalkom,i proveravam dal baca. Promenio Maj 6, 2022 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1658 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel gledaju na retrovizorima homologaciju? Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, idanijel je napisao: Jel gledaju na retrovizorima homologaciju? Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Najbolje je pitati. Al mislim da ne gledaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 6, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Zvao me je drugar iz Jagodine upravo, registrovao Suzanu i mora da menja saobracajnu, ja sam je menjao dva puta zbog broja osovina i on evo drugi put!!! Danas sam opet pretresao mejlove i na kraju nazovem kolegu sa drugog tehnickog (poce sumnjati u sebe) decko mi potvrdi, ima tome i dve godine ali je 100% tako, i oni nisu dirali broj osovina ali ne rade vise motocikle jer nisu uzeli ono djubre za merenje brzine mopeda pa ne smeju ni velike, takodje za boju nemam reci, svaki dan 5-6 ako ne i vise upisemo novu sifru ali ne overavamo i produzava se bez menjanja saobracajne. Nego sam trazeci gore pomenuti dopis naisao na nesto veoma zanimljivo, da izvinete na izrazu "ozbiljnija zajebancija" jer kako da znamo NPR za koje trziste je pravljeno ukoliko recimo nema identifikacione plocice/nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 6, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2022. at 14:59, ivica744 je napisao: Sto nema apsolutno nikakve potrebe,postoji oznaka za donju granicu dubine. TWI sam video samo na Metzeler tourance, mozda jos neke "kramponke" imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 7, 2022 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za znalce, tj. bdadu.Motorno vozilo (auto, motor)! Registrovan nekoliko godina kod nas, svake godine se belezi kilometraža. Jedne godine, vozilo se proda, vrati se kilometraža za xxx kilometara. Da li će novom vlasniku tehnički pregled da pravi problem zbog toga? Jer, ranije upisana kilometraza u bazi je veća od one koja je trenutno na vozilu..:mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Stručniji će da kažu kakva je situacija na terenu, ali kakva god da je, ne vidim kako broj na instrument tabli može ikako da utiče ne tehničku ispravnost vozila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14903 Napisano Maj 7, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @tomamega Ne, kilometraza se cisto evidentira i poznata je samo teh. pregledu gde je bilo vozilo, takodje ne postoji neispravnost vezana za broj predjenih km. Problem je ako se brojke ne vide, to spada pod "uredjaje za kontrolu i davanje znakova" kao plava kontrolna lampa za dugo svetlo itd. i to se racuna kao neispravnost, prakticno se odnosi samo na elektro, manuelni su uvek tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 7, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, bdada je napisao: TWI sam video samo na Metzeler tourance, mozda jos neke "kramponke" imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2119 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 815 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Michelin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...