Rašica 152 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan U suštini nisam se odrekao ničeg, ali generalno ne trošim novac na stvari koje me ne zanimaju (odeća, obuća i slične drangulije), zenče me smara što dajem pare na "krševe", a ne na sebe. Jbg volim i kola i motore. Ja na to kažem to su moje ljubavnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1231 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jedina bitna stvar koje sam se donekle odrekao je vreme provedeno sa porodicom. Mada ni to nije puno, mogu slobodno da kažem da niko ne trpi previše zbog ove moje ljubavi. Imam sreće pa mi slobodno vreme ne manjka previše, na takvoj sam poziciji da mi je radno vreme u kancelariji fleksibilno i da dosta posla zavrsavam telefonom i ostalim sredstvima daljinske komunikacije. Što se materijalnih stvari tiče, i ja i porodica smo navikli da živimo prizemno, u skladu sa mogućnostima, a ja ovaj sport finansiram iz nekih dodatnih prihoda, tako da tu nema nešto preterano odricanja.I moja žena nije neki ljubitelj motora i vožnje, pa mi je lako da pobegnem na vožnju kad hoću. Možda ne onoliko često koliko.bih ja voleo, ali ajde da ne preterujemo...Ali.zato.sin jeste, pa imam problem da pobegnem od njega, ima 10 godina, jos je mali.za voznju.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10785 Napisano Januar 9, 2021 Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Motorcyclist je napisao: Voznja motora sam i u dvoje je nebo i zemlja, neka prica ko sta hoce. Cim neko sedne pozadi, vise nije to to, sto se tice ciklistike, agresivnosti, povoznosti, kako god... Nebih se složio, pa ja sa suvozačicom obaram više nego neki koji su sami na motoru 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18449 Napisano Januar 9, 2021 Integrisan, 5504 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Biker-Boy said: Nebih se složio, pa ja sa suvozačicom obaram više nego neki koji su sami na motoru Svaka cast Ja sam najbolje obarao kada je bio stari zakon 0,5 promila pa popijes jedno...ali to je no-no tema za forum. Inace sam uglavnom ukocen. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10220 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1995 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Odrekao sam se lagadnijeg zivota, jer spoznaja lepote putovanja motorom te tera da radis sto vise kako bi mogao da izguras sve ono sto voznja motora povlaci za sobom. Mada, mozda i sam novac nije problem, jer nista ga vise nisam imao kada sam bio bez motora, nego sa motorom, uvek se potrosi, ovako kako sam devojku, a sadasnju zenu, navikao i naterao da zavoli voznju, makar provodimo kvalitetno vreme zajedno, vidimo mesta koja ranije nismo, odmorimo glavu od svakodnevnih briga i problema. Taj trenutak kad krenem na put, a znam da ne mogu da se javljam na telefon, za mene mnogo znaci i tesko bi ga se odrekao, dovoljno je ovo zimi i u tranziciji sa motora na motor. Ovih dana, zdravlje Boze, kada dodje beba, videcemo da li je to prva ozbiljna prepreka, ovo do sad je bila limunada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1682 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 1350 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Odrekao sam se piva u pauzama tokom vožnje ali zato posle vožnje popijem bure. 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5299 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, ProMaster je napisao: Ovih dana, zdravlje Boze, kada dodje beba, videcemo da li je to prva ozbiljna prepreka, ovo do sad je bila limunada. Pa, skratiće ti se ture najverovatnije. Al biće više kratkih - za do po pelene, kašice, flašice... A bez zezanja, u tim mesecima mi je dvotočkaš najviše i najbolje služio. Em se voziš, em bude korisno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan bolje da sam iz , nego što sam ja na motor seoooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Zelje - mogucnosti , uh! Od kada znam za sebe miris benzina je najlepsi parfem na svetu Kao klinac do 16-te ganjao APN6 i sta je moglo da se "otme" posle toga V35 Guzzi 8-9god , zena-klinac , 2god skupljanja prasine jer nije bilo ni za regu pa aj na dobos Posle 10-ak god prve pare a da ne moraju da se potrose na prezivljavanje ,zelja se budi, u stomaku kuva , srce iskace i OGROMNA podrska supruge i stize u garazu. Sta da vam kazem , prva kraca voznja sa suprugom i ja prosto ne mogu da upalim motor a da nije sjurila i pitala gde idemo navukla se zlo , cak sam imao pad , posle kog sam jel malo izgubio kompas i samopouzdanje ali ona je ta koja me gura, tera i bodri i ceka pocetak sezone Ebg ima odricanja na zalost , realno ne znam sta bih i napisao , od svega po malo a necega i vise - recimo , jedva nagurah 3hkm sezonu nit vremena a ni para koliko bi trebalo ,jel , ali sto rece kolega "provodimo vreme zajedno" jbt prosto sam ljubomoran jer kontam da ona vise uziva u celoj moto prici od mene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 275 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Gornja Radgona Slovenia Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam...svega : D Kad se poplacaju racuni i namire obaveze sve sto ostane ide na opremu,delove,benzin... Trenutno se odricem zimovanja i preteranog prazničnog tošenja da bih sredio motor za leto i odvojio kintu za isto ... Al kad dodje letooooo,eeeee : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3489 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Najveci je problem sto se odricem slobodnog vremena(koga imam malo preko nedelje) koje zelim i sa decom da podelim tako da vise vozikam motor nocu posle 8 (kada deca legnu) nego danju. vikendom opet tako uklapam. i da,sve sto se kupi za motor mene kosta duplo,placam 50% poreza lepsoj polovini koja i nije neki ljubitelj dvotockasa(kad mozes ti za motor mogu i ja za mene nesto da narucim,i sto si ga kupovao kada sada moras jos da dajes pare da ga ulepsavas......) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Januar 10, 2021 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh koliko bi ovde imao pisati cega sam se sve odrekao u zivotu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1127 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio skuter, davno bese, zena nije govorila samnom mesec dana. Prvih 15 uopste a posle samo "sluzbeno". Bio je to najmirniji mesec u mom zivotu. Kasnije sam je jedva ubedio da sedne da odemo do pijace i vise nisam mogao da je skinem sa skutera. K'o sto rece Sixi nisam upalio motor a da ona ne pita gde idemo. Kada pogledam izgubljeno - dobijeno, vidim da se nicega nisam odrekao. Novac koji sam dao je za to i zaradjen, a da li cu kupiti motor ili skup namestaj tu kod mene nema dileme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10259 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 4545 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Одрекао сам се оног за што сви пате или мора да се уради... годишњи одмор . За својих 40- и кусур година био сам на одмору два пута... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8667 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Немам толико новца да могу да задовољим све своје како потребе тако и жеље. Али новац који сам дао на мотор, заиста не видим као одрицање зарад нечег другог. Видим рачуна о породици и свом послу а ово је дошло на крају после много година као нека моја потреба а не хир. А зајеб је дошао касније, кад је жена први пут села на мотор. Више је не скидох са мотора а и морао сам сву опрему да јој купим, е ту је било одрицања... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 503 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Rašica je napisao: Ja na to kažem to su moje ljubavnice A ja mojoj kažem: Bolje pare za motor, nego za ljubavnicu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10648 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 3435 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih dana kad je bilo Sunčano "izvedem" ga/je malo napolje, upalio... Žena sugeriše odma'-malo si izveo devojčicu? Jes' rekoh... vitamin D malo E odgovor na temu...najviše sam se odrekao mislim, "debljih" živaca i par kg...da...Ipak je to stres...Hoćeš drugi, možda jači... da li je dobar... u moru "loših"... Mada ja to gledam i kao dobru investiciju, vratiće se neke pare, valjda... Ne daj Bože samo ono... Inače pare ne čuvam, mislim koje ne moram... skok'o bi ih ja verovatno na nešto, na auto... našao bih zanimaciju Znači... na Proleće što više vožnje da se živci podebljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Januar 10, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, moglo bi se tu pisati o dosta odricanja!Na srecu nicega krucijalnog nisam morao da se odreknem, nekako sam uspevao da se prilagodim, troskovi tog zadovoljstva, motora, opreme, isli su sa finansijskom situacijom, bilo je i par god bez mopeda ali nekako sam uklapao da bude "koliko para, toliko muzike". Sigurno nisam putovao negde gde sam mogao i sigurno nisam kupio bolji auto zbog motora, eto. A da jednom davno, sa 17god sam izjavio svojoj prvoj ljubavi da mi toliko znaci da je volim kao motor... Jedva ziv ostao... Budala...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 572 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja se odričem mlađeg motora, opreme i vožnje, radi puno toga... Tako da ništa i niko ne trpi zbog njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5880 Napisano Januar 10, 2021 Drug član, 1446 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan "Odrekao" sam se uzalud protraćenog vremena. I to na razne izlaske, bacanja love po klubovima u koje se ide da bi te neko video, na "skupa" kola ... Odrekao sam se, za mene, nebitnih stvari koje su mojoj generaciji, a i današnjim, izgleda jako bitne. Zbog toga sam zahvalan ovoj našoj "bolesti". 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5389 Napisano Januar 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo ozbiljno... Generalno, ne odricem se: kad ima vremena i para vozi se i ulaze se u motor, kad nema - nema i motor se ne vozi. Bilo je sezona gde sam prelazio po 15 K km i obilazio mnogo toga a bilo je i sezona gde sam prelazio 2-3 K i nisam obisao nista, sto zbog nemanja para ili vremena... Bavim se privatnim poslom pa je tu uvek ono prokletstvo: kad ima para, to znaci puno posla pa nema vremena, kad ima vremena, znaci da nije bilo puno posla pa nema ni para... Jbg... Apropo gornje slike, Bogu hvala kod mene nije takva situacija, moja bolja polovina se vozi, cak ima i polozenu A kategoriju. Jedno vreme imala i svoj skuter od 125 ccm. Ima dosta puta kad idem sam, cak i na vise dana i to je ok ali obozavam kad idemo i oboje. Uprkos tome sto smo non-stop zajedno (radimo zajedno, radnja nam u kuci) ta putovanja i voznje motorom su uvek posebne. Vole i momci da se voze, stariji je u procesu polaganja za A, mladji nije ali voli na motor... Obzirom da nisam tip coveka koji mora uvek kao SNS - brze, jace, bolje, nadam se da cu se baviti motorima dok budem mogao da se uspentram na iste. Onaj koji imam mi je uvek najbolji... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima dve vrste motordzija kao i u svemu drugom oni koji imaju pare i oni koji imaju manje para ja spadam u drugu kategoriju vozim 500cc mehanikom se bavim pa ne dajem pare na majstore i sl odrzavam motor normalno i ne primecujem da mi nesto puno kinte uzima ali da sve za motocikle je nerealno skupo kao da nas mrze:-)Dakle svako vozi ono sto moze da odrzava tako bar moja logika a ako oces bas mocnu i noviju spravu a nemas za odrzavanje onda ne znam sta bih napisao podrzavam ali ne mogu pomoci Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14192 Napisano Januar 10, 2021 Cool tip, 3039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Ivanrsvb je napisao: I kao da nas mrze:-) Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka pa i mrze nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 10, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa i mrze nas...Mislis?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo pitanje, čega sam se odrekla, pa ničeg, možda su neke stvari odložene do izvršenja al ne i zaboravljene ili zaturene. Kod mene ne funkcioniše ništa po principu odricanja, ako nešto želim i to ima smisla, prilike se stvore i to uradim. Kad sam pravila pauzu u voženju motora zbog dece, to nije bilo odricanje to je bilo logično odlaganje neizbežnog...naravno da sam se vratila svojoj prvoj ljubavi . A često pominjano pitanje ucenjivanja tipa motor ili ja, onog momenta kad dodje do uslovljavanja u bilo kojem smeru ta veza je gotova, mada to nisam nikad doživela. Takodje, prvi put kad je stariji sin iskazao želju da vozi motor, pošto mu se prvo svidelo da se voza malo samnom, pa je porastao pa mi kao jarbol vijorio na zadnjem sedištu, dobio je svoj prvi motor Apolo na kojem je učio...tako da nije bilo pitanja ko je važniji motor il on.... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...