MisaBeverly 1 Napisano Maj 25, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Piaggio Beverly 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Rade koenig je napisao: Zvuk metalnog kuckanja,lupanja? Negde oko pogonskog dela Prvo i najbezbolnije, rolnice proverite moze da se desi da su zrele za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IM93 8 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda S-Wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika vam je potrosnja u gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 28, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi smeo da predje 5L 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Maj 29, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako znate kad nikom ne radi kilometraza? Kako to da kosooki nisu ponudili neko resenje za te ekrancice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ujak 0 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. U pitanju je beverli 200 . Takodje imam problem sa paljenjem (samo cakce) , motor odveden kod majstora ,repariran alnaser ,zamijenjen automat paljenja(izgorio),stavljen novi aku. Radio je dobro nekoliko dana i opet isto (cakce ne pali) . Prije toga mi je u voznji na par sekundi ugasio brzinometar,sijalice sa table i gas nije primao jaki...ugasim upalim sve opet radi,ali istu noc isti problem (cakce) ne pali. Sto ga muci zna li neko? Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 30, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da bi anlaser vrteo zdravo..... akumulator, instalacija, automat anlasera, bendiks i radilica mora biti sve zdravo, punjenje kako treba. Za početak, koliko punjenje imaš na motoru, koje vrednosti očitava unimer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ujak 0 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom da je prije neki dan alnaser repariran,cetkice nove ,automat takodje ,akumulator novi(ispitao-dobar) .. ne vidim zasto ne bi zaverglao poslije par dana ,tj. proizvodi isti zvuk kao prosli put kad je automat crkao(caktanje), kao da je ponovo isti problem. Sam motor kao motor rekao bih da je dosta dobar , uz brdo-niz brdo ne pravi razliku u vuči , sve od instalacije na njemu fukncionise ,svijetli... Jaka je kisa , nmg doci do motora prije jutra(kod prijatelja ostao,nije sinoc upalio) , pa cu izmjeriti napon i javljam. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 30, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imao si problem, pored svih radova stavio si nov akumulator i motor je normalno palio dok je napon bio dobar. Kad je napon pao usled manjka punjenja, opet ti se vratio problem sa caktanjem pri pokusaju paljenja. Mislim da ti ne valja punjenje akumualtora na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ujak 0 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav preokret.Odveo danas motor kod majstora ,kaze ispitao je sve ,sve sto je radjeno je i dalje ispravno sto se tice paljenja ,skinuo je deklo i kaze radilicu je nesto zakocilo,ne moze da okrene ,a motor kao motor je ful ulja i ful vode ,sve je u 'libeli',pa mu je malo cudno,kaze treba sve polako rastaviti ,motor izvaditi ... u glavnom ,odbio je da radi dalje oko motora. Motora kojeg je on isti hvalio ,koji je isao zagrijan po potrebi bez problema do 120kmh , nikakve znakove slabosti u bilo kakvim okolnostima nije pokazivao do sad. Vec je pofino kostalo ,nzm vrijedi li i mogu li dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Maj 31, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oteraj kod drugog majstora. I procitaj pravila foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Jul 1, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Desila se pizdarija kod vodene pumpe, ne znam kako. Da li ovi pinovi, vodjice ili kako vec, imaju gde da se kupe posebno? Probali bi da izvadimo zalomke da se ne kupuje ceo magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sredio skuterin skroz :-) ide 130 lagano :-) inace jedino sto me buni je kao neka knedlica. Pri kretanju i to recimo na 20km/h a sve pre i posle top ide i ponasa se, sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo drugari za sta sluzi, idu dve zice u njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Rade koenig je napisao: Sta je ovo drugari za sta sluzi, idu dve zice u njega... Nije za sediste. Za sediste imam sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih jos jednog pitanja sobzirom da mu km sat neradi jer mu neradi display da li ima neka opcija povezivanja ili sta god da dobijem km sat ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 16, 2020 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Km sat je povezan na displej. Ne moze se povezati na nesto drugo. Javi se, mozda moze da se popravi displej ili barem km sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Jul 17, 2020 Ne silazi, 2236 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bez km. sata nemoze da prodje tehnicki.Tu bi mogla da se zavrsi karijera jednog finog skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2995 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Forumom kruži urbana legenda da su neki, dok se bore da nabave ispravan km sat, na mesto displeja lepili odšrampanu nalepnicu km sata, sa zadnjim kilometražom i tako prolazili slikanje na tehničkom.Ništa ne sugerišem, samo kažem. Mislim da ima u nekoj od MS tema, kod modela koji imaju problem sa satom - možda baš i u Beverli...Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Jul 17, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Rade koenig said: Nije za sediste. Za sediste imam sajlu. Jeste za sediste, iako imas sajlu. To ga otvara preko motorcica. Mozda imas okacenu neku kesu na sredini, mozda neces da gasis motor... One pinove sto sam trazio za vodenu pumpu su imali na stanju u PGS, 1170din komad. Ako nekoga slucajno bude zanimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Jul 18, 2020 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, muljaz je napisao: Jeste za sediste, iako imas sajlu. To ga otvara preko motorcica. Mozda imas okacenu neku kesu na sredini, mozda neces da gasis motor... Isto me je pitao juce preko Vibera te dobi odgovor da je dugme tj prekidac za otvaranje sedista..... al izgleda da ne vredi il ne veruje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Isto me je pitao juce preko Vibera te dobi odgovor da je dugme tj prekidac za otvaranje sedista..... al izgleda da ne vredi il ne veruje. Sta cu , znam coveka blesav, al gde radi nije ni cudo Nekako mi nema logike ga ima i motoric i sajlu. Sad verujem definitivno. Izvini satelis. Ljubi te brat u prljav vrat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je tako na svakom piaggiu. Sedište se otvara na dugme dok se ne isprazni akumulator koji je ispod sedišta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale023 1 Napisano Decembar 9, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2020. at 7:11, Bokes je napisao: Forumom kruži urbana legenda da su neki, dok se bore da nabave ispravan km sat, na mesto displeja lepili odšrampanu nalepnicu km sata, sa zadnjim kilometražom i tako prolazili slikanje na tehničkom. Ništa ne sugerišem, samo kažem. Mislim da ima u nekoj od MS tema, kod modela koji imaju problem sa satom - možda baš i u Beverli... Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Ja tako već 2 godine registrujem skuter. Napravio sam u Photoshop-u imitaciju KM sata, odštampao na kolor štampaču i umetnuo ispod između prednje plastike i samog displeja. Mrsko mi je da menjam to pa svake godine idem na drugi tehnički pregled da ne bi kukali za istu kilometražu. Ideju mi je dao momak sa tehničkog, uz reči. "Mene ne zanima kako ćeš ti mene da za*ebeš, meni je bitno da ja imam na slici broj km na satu.". Ako je nekom potrebno, photoshop fajl možete preuzeti sa: Google Drive - Moped KM Faj je izmenjiv, možete menjati KM po želji. Nije savršen ali radi posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Legenda definitivno nije... Videh i ja jedan Beverly 200, u blagom raspadu, sa odstampanom brzinom. Uredno registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baja02sd 1 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Kimko xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče drugari,pitanje ...Beverli 200 posle zamene akumulatora izgubljena km na displeju ,imao sam 16400 a sad 00000,posle neke vožnje,mere se pređeni km,vreme ,tj,sat,modovii sve normalno,da li mogu da vratim moje pređene km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...