vulekawasaki 2 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Sheitan,moraš mene obavezno da slikaš,pošto se ne zna u kakvom stanju radim... ;D ;D ;D ;D Da vidite šta je srce.... ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 11, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da pozelim srecan pocetak za sada "mini" biznisa,nadam se da ce ubrzo postati "maxi" biznis .Ja sam nesto slicno radio do prosle godine i nimalo nije lak,a ni naivan posao.Voleo bih da ljudi ne porede ovakvo sredjivanje motora i cenu sa pranjem motora u perionici i tim cenama jer te dve stvari nemaju nikakvih dodirnih tacaka. Puno uspeha Vule Meni zao sto kod Paukea nisam oprao motor nikad tj. kad je nas drugar Pauke prao motore ja nisam imao motor. ovo necu propustiti samo da zavrsim sa ispitima i eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sheitan,moraš mene obavezno da slikaš,pošto se ne zna u kakvom stanju radim... ;D ;D ;D ;D Da vidite šta je srce.... ;) ;) Jel mogu ja da platim jedan extra tretman 1000 dinara, da posle njegove Afrike "kozmeticki tretiras" i Shejtana ? Placam i pivo ako uspe, mada sumnjam da ima sanse... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 11, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan lepo je sve to. ali nije problem toliko ulickati novi motor, kao na slici sto ima. ajde ti tako upicani nesto starije, gde se ipak nakupi sitnica i smrada po nepristupacnim mestima, mislim da je to teze, a ovako nov motor, i nije neki problem da se uglanca. Ne znas kakav je bio sta se sve natalozilo na njemu! Od kada je kupljen nije opran od ispod, svaka kisa koja je padala je pala na njega, vozen je po toj kisi, vozen van asfalta, skorele bube naprijed od putovanja, motor nema zastitu za lanac nikakvu, svuda prska i baca mast, ma svasta... Zato sam ja tako i odusevljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lepo je sve to. ali nije problem toliko ulickati novi motor, kao na slici sto ima. ajde ti tako upicani nesto starije, gde se ipak nakupi sitnica i smrada po nepristupacnim mestima, mislim da je to teze, a ovako nov motor, i nije neki problem da se uglanca. Xexexe,volim kad me podcenjuju... vid ovo sad, pa brate niko te ne podcenjuje, niti mi je to namera. ajd bas napravite slike neke pre i posle tretmana, shejtanove afrike. lepo je sve to. ali nije problem toliko ulickati novi motor, kao na slici sto ima. ajde ti tako upicani nesto starije, gde se ipak nakupi sitnica i smrada po nepristupacnim mestima, mislim da je to teze, a ovako nov motor, i nije neki problem da se uglanca. Ne znas kakav je bio sta se sve natalozilo na njemu! Od kada je kupljen nije opran od ispod, svaka kisa koja je padala je pala na njega, vozen je po toj kisi, vozen van asfalta, skorele bube naprijed od putovanja, motor nema zastitu za lanac nikakvu, svuda prska i baca mast, ma svasta... Zato sam ja tako i odusevljen. ok, izvinjavam se onda. vidim po slikama gore nov motor, pa mi je ono, nema tu sta da bude masno i skrnavo. al ako je tako, onda sasvim u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan lepo je sve to. ali nije problem toliko ulickati novi motor, kao na slici sto ima. ajde ti tako upicani nesto starije, gde se ipak nakupi sitnica i smrada po nepristupacnim mestima, mislim da je to teze, a ovako nov motor, i nije neki problem da se uglanca. Xexexe,volim kad me podcenjuju... vid ovo sad, pa brate niko te ne podcenjuje, niti mi je to namera. ajd bas napravite slike neke pre i posle tretmana, shejtanove afrike. lepo je sve to. ali nije problem toliko ulickati novi motor, kao na slici sto ima. ajde ti tako upicani nesto starije, gde se ipak nakupi sitnica i smrada po nepristupacnim mestima, mislim da je to teze, a ovako nov motor, i nije neki problem da se uglanca. Ne znas kakav je bio sta se sve natalozilo na njemu! Od kada je kupljen nije opran od ispod, svaka kisa koja je padala je pala na njega, vozen je po toj kisi, vozen van asfalta, skorele bube naprijed od putovanja, motor nema zastitu za lanac nikakvu, svuda prska i baca mast, ma svasta... Zato sam ja tako i odusevljen. ok, izvinjavam se onda. vidim po slikama gore nov motor, pa mi je ono, nema tu sta da bude masno i skrnavo. al ako je tako, onda sasvim u redu. Ma kapiram ja šta si hteo da kazeš,i upravu si što se tiče fotka,ovi izgledaju ko čaše,evo danas kad Sheitan bude došao pa ćemo slikati pre i posle....pa ako ti se svidi....znaš moj br.pozzzzz :) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... evo danas kad Sheitan bude došao pa ćemo slikati pre i posle....pa ako ti se svidi ... i ... jel gotov shejtan? ... jesi pazio i iza ušiju, i medju prstima ... bunio se stalno da ga tu grebucka zaostala prljavština ... ajde bre 'oćemo da vidimo NOVU kamilu ... požuri BA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... evo danas kad Sheitan bude došao pa ćemo slikati pre i posle....pa ako ti se svidi ... i ... jel gotov shejtan? ... jesi pazio i iza ušiju, i medju prstima ... bunio se stalno da ga tu grebucka zaostala prljavština ... ajde bre 'oćemo da vidimo NOVU kamilu ... požuri BA! Gotov je on odavno... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Završio sam ga ( i motor i Vlajka ) ;D.Moram priznati da je moglo bolje,takođe priznajem da sam dobio domaći zadatak.evo neke fotkice...ali i POTRUDIO SAM SE... Shejtan,Drago mi je da si zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Završio sam ga ( i motor i Vlajka ) ;D.Moram priznati da je moglo bolje,takođe priznajem da sam dobio domaći zadatak.evo neke fotkice...ali i POTRUDIO SAM SE... Shejtan,Drago mi je da si zadovoljan... boooooooooogaaaaaami steta što će da je uništi kiša sutra :-\ (već vidim shejtana na defileJu stura na matrixu da se kamila slučajno ne isprlja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ti se sviđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na drugoj slici se vidi jedna tackica,nije bas najbolje ociscenjo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan odlicno si uglanco ovu debelu afriku. bas je sinula. jel necim mazes posle, ili samo prebrises? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 13, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan zato ce kisa sad da pada 5 dana...Shejtan oprao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo vulekawasaki! Svaka cast! Po licnom iskustvu, bolje posten mali biznis, nego neposten veliki biznis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Na drugoj slici se vidi jedna tackica,nije bas najbolje ociscenjo ;D ma nije to tackica na africi, to je losa kamera (fotografija) salu na stranu, afrika je "osvanula" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 13, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazim se na Novom Beogradu,blok 28. tačno preko puta Međunarodnog Expo centra i pored Super Vera. Tretman obuhvata RUČNO pranje Da bih došao ispod repa,kod zadnjeg mesta,koristim crevo (koje ima pitisak slobodnog pada vode) .Od sapunice,koristim šampon za pranje automobila i motocikla.Posle pranja motor se TEMELJNO briše i čisti i pušta se da se osuši,nakon toga ide voskiranje i uklanjanje mikoogrebotina sa plastičnih delova,poliranje metalnih delova,sa purol pastom,i skidanje sitnih ogrebotina,te poliranje do visokog sjaja,normalno od zavisnosti starosti podloge.Za završnicu,motociklu se gumeni delovi premazuju sa tečnim silikonom,što omogućava dugotrajan sjaj i otpor na nečistoću.WD 40 koristim kao sredstvo za podmazivanje fuzasterskih obruga,i dgugih opruga koje su pristupačne.Ako se motor sprema za neku izložbu,proces se radi dva puta,ali je i skuplje 1 800 dinara,a ovi egzotični lepotani što vidite,samo su jedanput prošli tretman.Cena je ista,bez obzira na vrstu motocikla.HVALA I sve to za 1000 dinara? Svaka tebi cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 13, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa da ali 5 motora po 1000 dinara,milina, pocinjem i ja sa sredjivanjem motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Septembar 13, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore! Treba tu i truda i strpljenja! Nego, gde si bio na proleće kada je Shejtan ugrađivao Scottoilera?! ;D ;D ;D Ubuduće pre ugradnje Scottoilera šaljemo mušterije kod tebe. Posle toga radimo u hirurškim rukavicama i belom mantilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan alal vera alal vera odlicno si sredio vladinu africu respect!!!pozdrav od stare skole.respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Septembar 18, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, zelim ti uspeh u novom poslu. Moj prijatelj Pauk je nekad to radio i pricao mi je da nije ni malo lako. Svaka čast majstore! Treba tu i truda i strpljenja! Nego, gde si bio na proleće kada je Shejtan ugrađivao Scottoilera?! ;D ;D ;D Ubuduće pre ugradnje Scottoilera šaljemo mušterije kod tebe. Posle toga radimo u hirurškim rukavicama i belom mantilu Ima li neka tema na ovom forumu da je ti ne zloupotrebis za reklamiranje ? Placas baner, ne placas da trujes ceo forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,znam kako je prati rucno motore pogotovo posle kise i blata ,inace provedem dva dana pracuci motor ali onda mora svaki sraf da se cakli.imao sam ponuda da operem tudji motor ali nisam hteo.jos jedanput svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce zaredjati par lepih dana pa da o jednom trosku i odradim servis i dodjem kod tebe na pedikir, manikir, solarijum, masazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...