Ernesto 10 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za sliku, nisam je video do sada. Ima citav putopis na Advrider-u, torba je slikana mnogo puta i amblem se bas dobro vidi. Znam za putopis, citao sam ga, ali ne mogu da ga nadjem. Imas li link mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za sliku, nisam je video do sada. Ima citav putopis na Advrider-u, torba je slikana mnogo puta i amblem se bas dobro vidi. Znam za putopis, citao sam ga, ali ne mogu da ga nadjem. Imas li link mozda? http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=462017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 8, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan oce biti neka zurka arhangela Vise informacija - uskoro. hajde pricaj sokole pa da se planira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan hajde pricaj sokole pa da se planira ;D Planiras rodjendansku zurku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 8, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan hajde pricaj sokole pa da se planira ;D Planiras rodjendansku zurku? uvijek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan uvijek Pih bas pogodim kad da dam da mi se pravi novi pasos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan ARHANGELI SRECNA VAM SLAVA SUTRA , necu biti tu pa da vam cestitam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Srecna slava!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Novembar 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Braco srecna vam slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna slava i da je slavite još puno godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna vam slava i puno kilometara da pređete u zdravlju i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto klub Arhangel 0 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Arhangel ima novu web prezenaciju. Pogledajte nas na www.mk-arhangel.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan pa cestitamoooo za sajt odlican je i treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pozz od m.k nezavisni vozači lajkovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 31, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da se javno zahvalim momku iz MK Arhangel na HD koji mi je ponudio pomoć juče u Umci (kod semafora)...Imao sam manji problem sa jednim automobilistom,on je prolazio u suprotnom smeru i čim je video situaciju okrenuo je motor,došao do mene i pitao da li mi je potrebana pomoć... Ne sećam se da li sam mu na lično tamo zahvalio zbog cele situacije pa bih da ispravim grešku !!! Pozdrav svim bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da se javno zahvalim momku iz MK Arhangel na HD koji mi je ponudio pomoć juče u Umci (kod semafora)...Imao sam manji problem sa jednim automobilistom,on je prolazio u suprotnom smeru i čim je video situaciju okrenuo je motor,došao do mene i pitao da li mi je potrebana pomoć... Ne sećam se da li sam mu na lično tamo zahvalio zbog cele situacije pa bih da ispravim grešku !!! Pozdrav svim bajkerima Bice mu pretento ne brini. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Daca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shepshi 1 Napisano Mart 31, 2010 In memoriam, 73 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Bice mu pretento ne brini. Pozz Hvala! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo da pozdravim svu ekipu , sve naj momci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Respekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 6, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Zoki Jovanović - Jonavi? Harley - ZZ Top? Ako misImo na istog taj je u amerikama odavno i dobro mu ide posle naplate osiguranja od kada ga je naduvana kokoška otkinula na nekom amerikanskom semaforu... P.S. Sad tek pogledah spot - jes', mislimo na istog Znam da je tamo, ali nekoliko godina nismo čuli ništa o njemu, te hvala na informacijama. Ako postoji neki kontakt sa Jonom, molio bih na PP. Imao sam sve njegove adrese i telefone u USA, ali prilikom formatiranja kartice na mobilnom ode sve u 3 lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...