AreOut 8 Napisano Jul 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe sitno je to trebao si onu kamionsku da stavis preko svih tih, onako na naski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 11, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao nam nazad, chika Djuro, alperu stari Respect! :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Jul 11, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne napisem pravi putopis' date=' evo jedne slike sa 'krova Austrije'(3800mnv), Grosglocknera: skinuo sam ga sa kofera...mozda nas neko i poseti Dobrodosao, druze! Svaka cast na slici i nalepnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan da malo ozivimo ovu temu, jer smo ostali uskraceni obecanog putopisa i slika. Djuro, obzirom da za 20tak dana krecem na avanturicu, mogao bi nam napisat tvoje iskustvo sto se Alpi tice, jer to necu da propustim. Chala naravno da su i tvoji komentari dobrodosli. imajte na umu samo da dolazim iz pravca Spanije, sto ne smijem propustit i koje sve prelaze MORAM prec.. shoot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da malo ozivimo ovu temu' date=' jer smo ostali uskraceni obecanog putopisa i slika[/quote'] Majko mila, ti pored toga sto si lud, si i slep http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2038 Pitaj sta treba, mada ti je Chala guru. To je dosta komicno izgledalo. Svako jutro se budimo, saljemo doktoru poruku gde smo i za par min dobijemo itinerer za taj dan. Nema greske. Doktor drzi Evropu u malom prstu. Svaba i ja krecemo 1.jula na tu stranu ponovo (ovaj put jurimo kroz Alpe na putu za Normandiju). Kuda bi ti? Kakvi su ti planovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan da malo ozivimo ovu temu' date=' jer smo ostali uskraceni obecanog putopisa i slika[/quote'] Majko mila, ti pored toga sto si lud, si i slep http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2038 Pitaj sta treba, mada ti je Chala guru. To je dosta komicno izgledalo. Svako jutro se budimo, saljemo doktoru poruku gde smo i za par min dobijemo itinerer za taj dan. Nema greske. Doktor drzi Evropu u malom prstu. Svaba i ja krecemo 1.jula na tu stranu ponovo (ovaj put jurimo kroz Alpe na putu za Normandiju). Kuda bi ti? Kakvi su ti planovi? kako sam ja puka` ovo je bruka evo ukratko plana, koji se moze modifikovat naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde sada ima hiljadu varijacija. Ja bih se od Monpeljea popeo preko francuskih primorskih Alpi i Grenobla do CH pa bih kroz I dosao do A i onda na Gross. A kako ces do Barse? Ako ostanes pri tvojoj ruti, onda ti Gasho nece oprostiti, da kad si vec dosao do Djenove, ne odes do Cinque Terre i Portofina. To ako ne uradis, na oci mu ne izlazi. Ja mislim da su oni njemu sigurno neke pare dali kad toliko prica o njima...ali vredi svakog slova. Proguglaj malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan sajt na kome sam ja nasao gomilu informacija http://www.alpentourer.de/verzeichnis/verzeichnis.html (http://www.alpentourer-bilder.de/) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan ti put Djuro i zelim ti lep provod !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan sajt na kome sam ja nasao gomilu informacija http://www.alpentourer.de/verzeichnis/verzeichnis.html (http://www.alpentourer-bilder.de/) Pozdrav hvala drug, odlican sajt sa super info! thanx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sretan ti put Djuro i zelim ti lep provod !!!!! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, hvala vam lepo, ali ovo je stara tema. Idem tek 1. jula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Veæi , na koliko dana ideš?Uði iz Dolomita (Passo dello Stelvio) na St.Moritz i pièi ka Chamonixu kroz Švicarsku i onda dolje ka Barcelonette,onda desno kroz Provansu ili ukratko digni rutu s Mediteranske obale cca 1-2 cm prema gore i to ti je to!A u Barcu uði preko Carccassone-a! Vraæaj se obalom da obiðeš MC i ušparaš vrijeme! Da ne uvrijedim Gashu,zastani u okolici Bologne! :wink: Raèunaj s time da je 300 km u danu kroz Alpe ugodno,a sve preko toga napor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Chalo, samo sam te cekao da se ukljucis u raspravu idem iz Barija 13.06 ka Barseloni. tamo ostajem do 17.06 i tada planiram povratak nazad. 22.06 sam u Podgoricu. mislim da je to dosta dana za Alpe... mislim, ovaj vec napomenuti dio jel? imam mali problemcic, obzirom da Svajcarska nije u Shengen rezimu, a ja imam "samo" shengen vizu... oce li mi ko pravit problem na granicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Neæeš moæi da uðeš u Švajcarsku, isto kao što ja nisam mogao na Gibraltar sa Šengenskom vizom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan pa onda mi predlozite turu bez Svice jbg. Imam u planu Stelvio pa na Gross da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan pa onda mi predlozite turu bez Svice jbg. Imam u planu Stelvio pa na Gross da idem care dodji ti lepo opet u Beograd, ba cemo mi ovde da ti pokazemo i Svicu i Grosse Kobas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa onda mi predlozite turu bez Svice jbg. Imam u planu Stelvio pa na Gross da idem care dodji ti lepo opet u Beograd' date=' ba cemo mi ovde da ti pokazemo i Svicu i Grosse Kobas...[/quote'] :mrgreen: :mrgreen: Ako dolazis u BG pre puta, javi mi se. CH viza nije problem. Odvoji samo 2 dana da budes ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ko neæeš u Švicu,onda idi okolo!Preko Boden see (pogledaš dvorac Neushwanstein) ili ideš kroz Italiju ispod granice sa Švicom i uðeš na Briancon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja ti reko ti sa svojim sengenom moz u swiss oni propustaju tranzit ako je sengen na min pola godine ili godinu , mjesecne ne prolaze uopshte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...