Jump to content

Moto Zajednica

Krecem na Alpe...

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dok ne napisem pravi putopis' date=' evo jedne slike sa 'krova Austrije'(3800mnv), Grosglocknera:

skinuo sam ga sa kofera...mozda nas neko i poseti :)

72Snz_dsc035118pt.th.jpg

Dobrodosao, druze! Svaka cast na slici i nalepnici :D8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

da malo ozivimo ovu temu, jer smo ostali uskraceni obecanog putopisa i slika. Djuro, obzirom da za 20tak dana krecem na avanturicu, mogao bi nam napisat tvoje iskustvo sto se Alpi tice, jer to necu da propustim.

Chala naravno da su i tvoji komentari dobrodosli. imajte na umu samo da dolazim iz pravca Spanije, sto ne smijem propustit i koje sve prelaze MORAM prec..

shoot

• Drug član, 2245 postova
da malo ozivimo ovu temu' date=' jer smo ostali uskraceni obecanog putopisa i slika[/quote']

Majko mila, ti pored toga sto si lud, si i slep :)

http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2038

Pitaj sta treba, mada ti je Chala guru. To je dosta komicno izgledalo. Svako jutro se budimo, saljemo doktoru poruku gde smo i za par min dobijemo itinerer za taj dan. Nema greske. Doktor drzi Evropu u malom prstu.

Svaba i ja krecemo 1.jula na tu stranu ponovo (ovaj put jurimo kroz Alpe na putu za Normandiju). Kuda bi ti? Kakvi su ti planovi?

da malo ozivimo ovu temu' date=' jer smo ostali uskraceni obecanog putopisa i slika[/quote']

Majko mila, ti pored toga sto si lud, si i slep :)

http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2038

Pitaj sta treba, mada ti je Chala guru. To je dosta komicno izgledalo. Svako jutro se budimo, saljemo doktoru poruku gde smo i za par min dobijemo itinerer za taj dan. Nema greske. Doktor drzi Evropu u malom prstu.

Svaba i ja krecemo 1.jula na tu stranu ponovo (ovaj put jurimo kroz Alpe na putu za Normandiju). Kuda bi ti? Kakvi su ti planovi?

kako sam ja puka` ovo je bruka ;)

evo ukratko plana, koji se moze modifikovat naravno...

404.jpg

Ma ovde sada ima hiljadu varijacija. Ja bih se od Monpeljea popeo preko francuskih primorskih Alpi i Grenobla do CH pa bih kroz I dosao do A i onda na Gross.

A kako ces do Barse?

Ako ostanes pri tvojoj ruti, onda ti Gasho nece oprostiti, da kad si vec dosao do Djenove, ne odes do Cinque Terre i Portofina. To ako ne uradis, na oci mu ne izlazi. Ja mislim da su oni njemu sigurno neke pare dali kad toliko prica o njima...ali vredi svakog slova. Proguglaj malo

• Zainteresovan, 541 postova

Veæi , na koliko dana ideš?Uði iz Dolomita (Passo dello Stelvio) na St.Moritz i pièi ka Chamonixu kroz Švicarsku i onda dolje ka Barcelonette,onda desno kroz Provansu ili ukratko digni rutu s Mediteranske obale cca 1-2 cm prema gore i to ti je to!A u Barcu uði preko Carccassone-a! Vraæaj se obalom da obiðeš MC i ušparaš vrijeme!

Da ne uvrijedim Gashu,zastani u okolici Bologne! :wink:

Raèunaj s time da je 300 km u danu kroz Alpe ugodno,a sve preko toga napor! 8)

Chalo, samo sam te cekao da se ukljucis u raspravu ;) idem iz Barija 13.06 ka Barseloni. tamo ostajem do 17.06 i tada planiram povratak nazad. 22.06 sam u Podgoricu. mislim da je to dosta dana za Alpe... mislim, ovaj vec napomenuti dio jel?

imam mali problemcic, obzirom da Svajcarska nije u Shengen rezimu, a ja imam "samo" shengen vizu... oce li mi ko pravit problem na granicu?

• Drug član, 1777 postova
pa onda mi predlozite turu bez Svice jbg. Imam u planu Stelvio pa na Gross da idem

care dodji ti lepo opet u Beograd, ba cemo mi ovde da ti pokazemo i Svicu i Grosse Kobas...

pa onda mi predlozite turu bez Svice jbg. Imam u planu Stelvio pa na Gross da idem

care dodji ti lepo opet u Beograd' date=' ba cemo mi ovde da ti pokazemo i Svicu i Grosse Kobas...[/quote']

:mrgreen: :mrgreen:

Ako dolazis u BG pre puta, javi mi se. CH viza nije problem. Odvoji samo 2 dana da budes ovde

• Zainteresovan, 541 postova

ko neæeš u Švicu,onda idi okolo!Preko Boden see (pogledaš dvorac Neushwanstein) ili ideš kroz Italiju ispod granice sa Švicom i uðeš na Briancon!

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

ja ti reko ti sa svojim sengenom moz u swiss oni propustaju tranzit ako je sengen na min pola godine ili godinu , mjesecne ne prolaze uopshte

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja