Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 19, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BMW 520 E39 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW 520 E39, 2003. godište, Limuzina, Dizel 1998 cm3, vozilo prešlo 285000 km, Aranđelovac. Putnička vozila - Polovni Automobili Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 19, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prelep auto! Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 19, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Markone88 je napisao: Prelep auto! Srecna prodaja Hvala drug. Nije sto je moj, ali E39 je stvarno dobar auto... Ko se razume u BMW vozila, zna o cemu pricam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 19, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja petica ikad! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam ovaj auto, za nase uslove, najbolja mera... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 20, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Lepa 39ka. Kulturica 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji pravi bmw bez dve tone elektronike 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16188 Napisano Decembar 21, 2020 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se detalj sa klocnom Izgleda da si ga pazio kao dete; koliko dugo je kod tebe ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, drs je napisao: Sviđa mi se detalj sa klocnom Izgleda da si ga pazio kao dete; koliko dugo je kod tebe ? Hahahahhaah, klocne stavim kad je parkiran ovako u dvoristu... Ne volim da mi menjac ili rucna budu optereceni bespotrebno... Ovaj primerak je kod mene oko godinu dana, a inace oko 4-5godina vozim samo E39, a odrzavam i negujem dobro sve sto vozim i sve sto imam. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Decembar 23, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prelap bmw Boki. Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3068 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ju, ju, ju... perverzfekcija Ja bi 'isti' ovakav samo benzin, automatik i V8. San. Najmanje prihvatljivo I6 3l. Nego, deder da te pitam, je l' moguće da imaš bolji od ovog ili si našao još bolji pa ovaj prodaješ...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, PremieRacing said: Ju, ju, ju... perverzfekcija Ja bi 'isti' ovakav samo benzin, automatik i V8. San. Najmanje prihvatljivo I6 3l. Nego, deder da te pitam, je l' moguće da imaš bolji od ovog ili si našao još bolji pa ovaj prodaješ...? Nasao je bolji, ja znam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, PremieRacing je napisao: Ju, ju, ju... perverzfekcija Ja bi 'isti' ovakav samo benzin, automatik i V8. San. Najmanje prihvatljivo I6 3l. Nego, deder da te pitam, je l' moguće da imaš bolji od ovog ili si našao još bolji pa ovaj prodaješ...? Nasao E39 2.5 benzin- šestak. (Jos godinu-dve dok f10 ne pojeftini malo). Inace imao sam i bolji (lepsi) E39 Evo neka slika ispod: Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 24, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji kvalitetan BMW.Moja neostvarena zelja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nele11 je napisao: Zadnji kvalitetan BMW.Moja neostvarena zelja. Slazem se. F10 je takodje u kvalitetu, morali su da se cupaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Decembar 24, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Za njega ideala, da je srece I para 3.0 d automatic, ili 528I, od tog zvuka pustim firnajz! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 24, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, od Bokija sta god da kupite je u top stanju, ocuvano, ispravno. Ja sam imao prilike do sad sa njim da se vidim par puta, ni jednom nismo trgovali, ali sta god je vozio, to je bilo kao casa. Eto ako neko razmislja o ovom prelepom primerku E39. Srecna prodaja Boki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Dejan88 je napisao: Za njega ideala, da je srece I para 3.0 d automatic, ili 528I, od tog zvuka pustim firnajz! Ahahahhaha, slazem se u potpunosti! Od dizela 530d idealna mera u svim peticama, od benzinaca 528i... Ta simfonija od 6 klipova kod BMW, to je čudo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Markone88 je napisao: Ljudi, od Bokija sta god da kupite je u top stanju, ocuvano, ispravno. Ja sam imao prilike do sad sa njim da se vidim par puta, ni jednom nismo trgovali, ali sta god je vozio, to je bilo kao casa. Eto ako neko razmislja o ovom prelepom primerku E39. Srecna prodaja Boki Treci put nam je trgovina zagarantovana. Hvala Markone, takodje delim tvoj stav, ali kada si i ti u pitanju. Esteta i perfekcionista... TDM je bio kao iz fabrike, sad ovaj Bandit... Prosto kad covek voli to sto vozi i odrzava dobro, tu greske nema! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo prodato pre neki dan, hvala svima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 28, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepi primeri! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11611 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Bojan Budjevac je napisao: Vozilo prodato pre neki dan, hvala svima. A zato se ti ne javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...