Belajmaker 34 Napisano Decembar 18, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Interesuje me da li je neko došao u posjed knjige "MotoGP Technology" autora Neila Spaldinga? Aktuelno je treće izdanje (third edition), ali bi bilo OK naći i ranije izdanje. Ukoliko neko ima knjigu (ili link) neka se javi u pp. P.S. ukoliko ovoj temi nije mjesto ovdje, mokim admine da premjeste/brisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 18, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje, jel ima pdf-a ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Decembar 19, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko? Zar niko, osim kolege @pitans ni da je zainteresovan? Ne mogu da vjerujem Ima te li neke, druge, moto literature? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 19, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu knjigu je jedina opcija da se naruci direktno sa sajta izdavaca, a sa obzirom da knjiga ima preko 300 stranica i bogato je ilustrovana , vredi da se ima "u papiru". Knjiga, shipping + dazbine bi bile oko 60-70 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Decembar 19, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Shvatam ja to. Meni se knjiga nasmagala. I sve sto si rekao stoji. Knjigu sam porucio, tacnije, drug u Swe ce uzeti, pa donijeti kada bude dolazio u BiH. Medjutim, ne bi ja odbio i da imam tu knjigu u PDF. To je stvar koju cu procitati da se zabavim, nesto naucim, vidim i idemo dalje. Ne vjerujem da cu je s vremena na vrijeme otvarati, ponajvise iz razloga stod anas svak u ruci ima spravu velicine 6+ incha i internet, te sve sto mu treba lahko nadje. Proslo je vrijeme kada se islo u biblioteku kistati i istrazivati enciklopedije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 20, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Nma ništa bolje od knjige, i papir i korice ne može da zameni nikakav pdf ili ekran od bilo kolko incha...Najsrećniji bi bio kada bi mogao doći u posed jednog primerka knjige, pa koliko da košta košta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan On 20.12.2020. at 9:10, pitans je napisao: Nma ništa bolje od knjige, i papir i korice ne može da zameni nikakav pdf ili ekran od bilo kolko incha...Najsrećniji bi bio kada bi mogao doći u posed jednog primerka knjige, pa koliko da košta košta... Пошаљи ми податке на ПП. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...