Alexa90 11549 Napisano Decembar 21, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mrle je napisao: Takođe i ja kao i uvek. off ima li negde odela? Tempo, Roda... pošto sam "poznati deda mraz" u okruženju, zamoljen sam da nekoj deci unesem poklone. Imaš u Pandi iza Beograđanke. Panda su Kinezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mrazovi na besnim motorima - oktanska praznična priča NOVA.RS Članovi bugarskih moto klubova su se uprkos pandemiji koronavirusa okupili u velikom broju na ulicama Sofije zabavljajuću prolaznike i okupljene na svoj način. Pored toga akcija je imala i humanitarni karakter jer je sakupljen i veliki broj poklona koje su ovi "oktanski" Deda Mrazovi podelili deci u bolnicama i sirotištima u bugarskoj prestonici. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Decembar 21, 2020 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih izgleda nema zabrane okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim, nadam se da ne kasnim..Neka im naredna godina bude mnogo bolja!Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3642 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 984 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pablo je napisao: Kod njih izgleda nema zabrane okupljanja. Ma možemo i mi, još nije kasno. Nije okupljanje kad si na motoru, isto kao i automobili kad se voze i otvore prozori...skoro isto. Ja ću se svakako jedan dan u toku ove nedelje (kažu biće preko 10 stepeni) provozati po kraju i deliti deci bojice, flomastere i slično, ima za male pare kod čajniza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Atorn je napisao: Ma možemo i mi, još nije kasno. Nije okupljanje kad si na motoru, isto kao i automobili kad se voze i otvore prozori...skoro isto. Ja ću se svakako jedan dan u toku ove nedelje (kažu biće preko 10 stepeni) provozati po kraju i deliti deci bojice, flomastere i slično, ima za male pare kod čajniza. Druže izvini ali sve je okupljanje kad vas je više od dvoje...generalno. Ok je gest ali zar ne razumeš da daješ loš primer drugima? Ako je rečeno bez okupljanja ne znam zašto iko razmišlja o suprotnom. Ti razumeš koliku odgovornost time imaš i kako bi se osećao da zbog tvog gesta ma koliko da je plemenit nekog ugroziš? Nadam se da će organizator postaviti jasna pravila oko ovoga, ozbiljna je stvar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3642 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 984 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, mick je napisao: Druže izvini ali sve je okupljanje kad vas je više od dvoje...generalno. Ok je gest ali zar ne razumeš da daješ loš primer drugima? Ako je rečeno bez okupljanja ne znam zašto iko razmišlja o suprotnom. Ti razumeš koliku odgovornost time imaš i kako bi se osećao da zbog tvog gesta ma koliko da je plemenit nekog ugroziš? Nadam se da će organizator postaviti jasna pravila oko ovoga, ozbiljna je stvar... Apsolutno se slažem sa tvojim razmišljanjem, osim u jednom, a to je da dajem loš primer drugima i citiram sebe : " Ja ću se svakako jedan dan u toku ove nedelje (kažu biće preko 10 stepeni) provozati po kraju i deliti deci bojice, flomastere i slično ." Ne verujem da ću time bilo koga ugroziti. Budi mi druže srećan i zdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5631 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2000 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, nadam se da ne kasnim ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Decembar 21, 2020 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Atorn je napisao: Apsolutno se slažem sa tvojim razmišljanjem, osim u jednom, a to je da dajem loš primer drugima i citiram sebe : " Ja ću se svakako jedan dan u toku ove nedelje (kažu biće preko 10 stepeni) provozati po kraju i deliti deci bojice, flomastere i slično ." Ne verujem da ću time bilo koga ugroziti. Budi mi druže srećan i zdrav. Pa za decu i govorim ti si njima primer i ugledaju se na tebe. Ti sa opremom i motor pa još pred novu godinu...superheroj. Odatle kreće kasniji problem. Nemoj shvatati moj komentar lošim, skrećem pažnju na moguće reakcije...obzirom da sam zdravstveni radnik nekako smatram da mi je to obaveza u ovo odvratno i ludo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 22, 2020 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 22, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo dodatoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend đir po Mačvi, odneo koleginoj ćerkici brdo slatkiša.. Morao sam da vidim kako je biti motodedamraz Ako sam mogao sipati goriva da se provozam, onda može i za drugare u Sremčici. Nadam se da će sledeće godine biti sve normalnije, pa da ih obradujemo kako ste radili svih prethodnih godina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Decembar 22, 2020 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je kada svako za sebe odlučuje da li će obući DDMZ odelo i provozati se, a drugo je organizovati okupljanje i defile. Da bi organizovan odlazak u Dom bio bezbedan, moramo imati asistenciju policije za okupljanje i defile, kao i dozvole nadležnih organa (saglasnost Gradskog sekretarijata za saobraćaj za defile, dozvola policije za okupljanje itd). To sada nije dozvoljeno. Sad, kao što rekoh, to ne sprečava pojedinačne vožnje sa Deda Mraz odelom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Loše sam se izrazio, izvini."Ako sam mogao sipati goriva da se provozam, onda može i za drugare u Sremčici" -> misleći može donacija da se uplati za drugare u Sremčici, u mojoj glavi je to bila smislena rečenica Naravno da je bolje ne ulaziti u rizike, a onda sledeće godine, nadam se, da "nadoknadimo" sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Decembar 22, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brat Atorn samo nesto izmislja,tako je jedno vreme u kostimu betmena vozio ibarskom misleci da je super herojPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3642 Napisano Decembar 22, 2020 Drug član, 984 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A onda mu je Marvel skrenuo pažnju da to nije u redu i da se Robin buni, da bi bilo poželjno da batali Betmena i da pređe na Deda Mraza. Radost davanja je nezamenljiva. ( Pravopis Matice srpske priznaje oba oblika kao pravilna – i nezamenljiv i nezamenjiv ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi samo da potvrdim jos jednom.. Znaci nece biti nikakve organizovane voznje nego ko se skupi samoinicijativno?Pa da se ne skupimo svi u isto vreme.. slucajno i samoinicijativno.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnicRider 37 Napisano Decembar 22, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd i Knic Motocikl: KTM 1190 Adv 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 2000 динара уплаћено, од Деде и Снегуљице 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 645 Napisano Decembar 22, 2020 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Decembar 23, 2020 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Privremeni izveštaj (kao u LOTO-u) glasi ovako: Do sad je 46 uplata došlo na račun a prikupljeno je 37.800 din Hvala svima koji su uplatili, bravo! (spisak donatora je u prilogu) 270 paketića (po poslednjoj informaciji, toliko štićenika je trenutno u Domu Sremčica) košta oko 160-170 hilj. din ali nemojte da vas to obeshrabri, skupićemo... Svaka uplata je dobrodošla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 23, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Brrrmm-brrmmSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...