doktor 4788 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Solidno se slazemo u izboru muzike.... :)A bogami desavalo se sporadicno da neko proba sa jos necim na moto skupu, doduse bez nekog specijanog uspeha, ali kao sto se menja standard u organizaciji moto skupova, tako ce i muzika biti zahvacena. Na srecu ili zalost, videcemo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan POstujem ja sve ali je onda bolje da nema muzike.Jer kako meni burgija tehno po glavi i nateze dzigerica muslimanska muzika(turbo folk) tako mozda to isto radi nekome i Rock and roll.Meni je pozadinska svirka bitna za dobro raspolozenje.Jednostavno na skupovima gde se pichi tehno ili narodna ne bih isao jer necu da me nesto nervira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolje voleti svoje a postovati drugo, ako voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolje voleti svoje a postovati drugo, ako voli nek izvoli slazem se... ali mora da se zna sta je sta... istina je da je samo 1% od nas na forumu (ako ne i manje) pravi bajker... ja bi sebe svrstao u ovih 99% samo zato sto jos uvek nisam toliko slobodan da imam goriva i da mogu da odem gde god i kad god pozelim, ali radim na tome... mada sam u srcu medju ovih 1%... a sad molim da mi oni koji se bore za ovakav skup odgovore na pitanje: Sta znaci biti bajker i koje su njegove osobine? za mene je to: Motor i Rock muzika... danas se nazalost izmesao moto sport sa bajkerima... mislim da ce ljudi shvatiti sta sam hteo... ako sam nekog uvredio izvinjavam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolje voleti svoje a postovati drugo, ako voli nek izvoli slazem se... ali mora da se zna sta je sta... istina je da je samo 1% od nas na forumu (ako ne i manje) pravi bajker... ja bi sebe svrstao u ovih 99% samo zato sto jos uvek nisam toliko slobodan da imam goriva i da mogu da odem gde god i kad god pozelim, ali radim na tome... mada sam u srcu medju ovih 1%... a sad molim da mi oni koji se bore za ovakav skup odgovore na pitanje: Sta znaci biti bajker i koje su njegove osobine? za mene je to: Motor i Rock muzika... danas se nazalost izmesao moto sport sa bajkerima... mislim da ce ljudi shvatiti sta sam hteo... ako sam nekog uvredio izvinjavam se... motor i rock muzika su samo delic,biti bajker je NACIN ZIVOTA,,a dotle slusaj rock,vozi motorce i budi i dalje obican motorista kao i 99% ljudi,,,kao sto sam ja itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolje voleti svoje a postovati drugo, ako voli nek izvoli slazem se... ali mora da se zna sta je sta... istina je da je samo 1% od nas na forumu (ako ne i manje) pravi bajker... ja bi sebe svrstao u ovih 99% samo zato sto jos uvek nisam toliko slobodan da imam goriva i da mogu da odem gde god i kad god pozelim, ali radim na tome... mada sam u srcu medju ovih 1%... a sad molim da mi oni koji se bore za ovakav skup odgovore na pitanje: Sta znaci biti bajker i koje su njegove osobine? za mene je to: Motor i Rock muzika... danas se nazalost izmesao moto sport sa bajkerima... mislim da ce ljudi shvatiti sta sam hteo... ako sam nekog uvredio izvinjavam se... Moraću da te razočaram, ali tvoje vidjenje motorciklizma je pod američkim uticajem, Ja sam više za British fazon, ono šljakam cele nedelje, do posla, i od posla motorom, a vikendom ponekad odem u prirodu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolje voleti svoje a postovati drugo, ako voli nek izvoli slazem se... ali mora da se zna sta je sta... istina je da je samo 1% od nas na forumu (ako ne i manje) pravi bajker... ja bi sebe svrstao u ovih 99% samo zato sto jos uvek nisam toliko slobodan da imam goriva i da mogu da odem gde god i kad god pozelim, ali radim na tome... mada sam u srcu medju ovih 1%... a sad molim da mi oni koji se bore za ovakav skup odgovore na pitanje: Sta znaci biti bajker i koje su njegove osobine? za mene je to: Motor i Rock muzika... danas se nazalost izmesao moto sport sa bajkerima... mislim da ce ljudi shvatiti sta sam hteo... ako sam nekog uvredio izvinjavam se... motor i rock muzika su samo delic,biti bajker je NACIN ZIVOTA,,a dotle slusaj rock,vozi motorce i budi i dalje obican motorista kao i 99% ljudi,,,kao sto sam ja itd... to i ja pricam... naravno da nije samo motor i rock... dal bih bio u 1% jos se ne zna... potpuno si u pravu... ali danas svako sebe naziva Bajkerom... cak i biciklisti ;D (iz iskustva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moraću da te razočaram, ali tvoje vidjenje motorciklizma je pod američkim uticajem, Ja sam više za British fazon, ono šljakam cele nedelje, do posla, i od posla motorom, a vikendom ponekad odem u prirodu. ;D ;D ;D svako ima svoj stil... i ja tako radim sa faxom... opet ovde je u pitanju muzika... i stil... zamislite tzv"BAJKERA" da sedi u bazencicu sa koktelom u ruci i slusa te jedno te isto, te jedno te isto, jedno te isto, te jedno te isto, jedno te isto, te jedno te isto... mislim da je to stvarno debilitet... ali ima neceg "bajkerskog" u tome (verovali ili ne)... Curice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za urbani moto skup u svakom slucaju. Svaki moto skup koji nije ruralni on je po prirodi stvari nesto drugo. "Urbanim" se moze (po)smatrati i skup koji je dobro organizovan, gde su prirodne lepote, gde sve funkcionise besprekorno, gde je cisto, gde ima asfalta ali i za off road, raznih sadrzaja, gde mi niko ne namece bendove sa tugaljivom muzikom omatorelih muzicara - tezgarosa sa jeftinim stosovanjem na koje se pali gomila sledbenika konzumenata alkohola po najvecoj vrucini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za urbani skup ali nebi voleo da se to mesa sa klasicnim rock skupom de smo svi mi na old-skul bajkeri koji volime da slusamo omatorele tezgarose uz gomilu alkohola :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Без увреде, нисам ниста лоше мислио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Без увреде, нисам ниста лоше мислио. Svejedno si lose rekao... ne moze tuc tuc ni da se poredi sa bilokojim zivim stvaranjem... i narodnjaci su klasa za to... bar po mom misljenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja mislio na Techno muziku. Ja sam govorio najuopstenije. Izvinjavam se ako se neko pronasao u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...