piki 11633 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac mu nadje resenje,a on se naljuti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se naljutio, taman posla nego izgibo na sljaku...iznenadi nas sneg u sred zime Ćera juri danonocno, sutra ide da pogleda neki stan na Vozdovcu....mislim da cu da padnem u nesvest od cene Dokrajcice me depozit 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan On 7.12.2020. at 15:16, misko.p je napisao: Mozda odgovara to sto imas!? Mnogo je hitno, nisam bas u nekoj poziciji da biram Video sam da tražiš stan do 200 evra, a ja imam stan za koji tražim mnogo više novca od svote koje si ti spreman da das... Srećno u daljoj potrazi, nadam se da će nešto pojaviti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 8, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah samo da se pohvalim 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, milos-v je napisao: Hahah samo da se pohvalim Nije mi to bila namera uopšte, morao sam da odgovorim čoveku kad me je već pitao... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Decembar 8, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ženin brat (šurak) je početkom Decembra izdao namešten stan od 35 kvm u Strumičkoj, blizu Vera i Beo shoping centra za 250e plus komunalije. Kažem, čisto da imaš više repera kad budeš procenjivao šta je realna cena a šta precenjeno. Stan, onako, solidna stara gradnja ali renoviran pre par godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za 200e moze po obodu grada da se nadje nesto koliko toliko pristojno. Po gradu nema sanse, mozda od 250 pa na vise. Pa na to dodaj komunalije, od 50e pa na vise. Druga stvar, moras i da znas od koga iznajmljujes, ima raznih ludaka sad koji imaju stanove po gradu. Nisu lepe vesti, ali to je realnost, pogotovo ako za cerku trazis. Ja sam pre nekih 7 godina trazio za tetku, 4 meseca i nista. Drugarici pre 2 godine nasao stan za 2 sata, ali preko poznanika. Kako se ubode... Znaci strpljenje, zivci, pare i tabanaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izdao jedan stan (nenamešten) na Kanarevom brdu za 200€ od 42m2 sa terasom. Potpuno novorenoviran. Bio je na forumu. Tu mogu i cimeri da žive jer je imao i 2 odvojene sobe. Čisto zbog reference. Inače, zavisi i od toga koliko je gazda plašljiv. Znam za jedan stan kod okretnice 50, između Ustaničke i autoputa na 7 spratu od 36 kvadrata koji je izdat za 150 jer je vlasnica preplašena a njeni sinovi debili pa su uzeli prvu ponudu koja im je data. Ako ćerka ide na Policijsku akademiju, onda bolje traži nešto na Galenici i u tom kraju jer je Voždovac na drugom kraju grada, na nos će joj izaći. To sve ako dom i cimerka nisu opcija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da joj je daleko Vozdovac od Zemuna ali mora pod hitno da nadje stan inace se razboli u ovom gde je sada od hladnoce....jos 10 norverska radijatora joj nebi pomogla a kamoli jedan mali sto ga ima u stanu tj. podrumu od zgrade. Nije uzela stan na Vozdovcu traze 320e plus troskovii naravno ugovor do proleca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze...tata, pingvini bi se smrzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 9, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ajde opet da budem duhovit. Ako je skola u Zemunu potrazite stanove u Borci. Sa busom ste za 15 min iz Borce do Zemuna preko Pupinovog mosta a tamo je cena zakupa dosta povoljnija. 1 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @Mikulanac, moram sutra zvati neke svoje prijatelje imali su neki stan u Borči za izdavanje. Javljam sutra ako je aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i Batajnicu nije loše pogledati Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bežite od Batajnice. Galenika, Zemun polje, Altina može, Batajnica NULA POENA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 10, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Dexterr je napisao: Bežite od Batajnice. Galenika, Zemun polje, Altina može, Batajnica NULA POENA Zasto? Iznajmi na altini u novogradnji stancic, sta joj fali? Po meni je bolje nov na altini nego 60 godina star i memljiv na vracaru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano Decembar 10, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi shvatio, rekao je bezite od Bataje, ostalo moze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 10, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogresih, ziv covek. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 10, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava u Batajnici,Da ne zalutamo slučajno Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 11, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara ni altina Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Jedan covek ima gomilu zgrada i stanova po Borci, preziva se Vekic. Ne znam ga licno ali dosta mojih drugara je od njega iznajmljivalo razne stanove poprilicno povoljno i bio je korektan prema njima. @misko.p - javi se na DM ako ti treba direktan kontakt, da ne reklamiram po forumu, pogotovo coveka koga i ne poznajem licno : ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 20, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Autor teme se poslednji put (po)javio 09. decembra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...