Jump to content

Moto Zajednica

V-STROM (650), TDM, GS 650 ili nesto drugo?

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Suzuki GSF 650 u S varijanti. Naked kosta oko 5700e (NOV!) ali veruj mi da ne zelis sa tim na put, zato doplatis za S verziju sa vetrobranom i uzivas.

Pouzdana masina, stedljiva, jeftino odrzavanje, veoma velika udobnost za tebe i suvozaca, neces se osecati kao da vozis bicikli jer je motor prilicno velik. A snage uvek dovoljno...

JIhg6_suzukigsf650sablauvv8.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

NOV V-Strom 650 kosta 6400 eura bez ABS-a, a 6820 sa ABS-om, a to NIJE 6000 eura!

Ne znam koji ti je ....sto sitnicaris ako da 6000 pa dace i jos par stotina evra i kupice novog Stroma 650 a za TDM mu treba oko 9000 evra sto je mnogo vise od6000 evra, i sto da kupuje polovnog da rizikuije, a i sam je rekao da nema previse iskustva tako da se STROM 650 nameca sam kao jedini logican izbor ,bar meni.

• Zainteresovan, 630 postova
  • Motocikl: crf 1000

Ja sam moj merkao dve godine i dok nisam skupio kintu nisam gledao polovnjake.Moj ti je savet da sacekas sajam i za 6500evra kupis Vstroma 650 sa abs kod Markosa.Uostalom sezona nece jos dugo , a ti na prolece dobijas K8 :)

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

NOV V-Strom 650 kosta 6400 eura bez ABS-a, a 6820 sa ABS-om, a to NIJE 6000 eura!

Moram malo da se umesam, kod "Vector"-a iz Horgosa sam platio malog stroma SA ABS-om 6.450e, a bez ABS-a je 6.150e... tako da, samo 150 evara fali do skroz novog :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja