mitri 1847 Napisano Novembar 24, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto je Honda skroz odustala od V-twin agregata ali dobro, valjda oni znaju. Tako sad umesto Shadow 1100 stiže Rebel 1100. Verovatno ovaj parallel-twin potiče iz Africe Twin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 25, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo super Bas dobar model Mozda sam subjektivan ali meni svi modeli Rebel su top valjda zato sto sam kao srednjoskolac vozio Hondu Rebel 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Priprema se još nešto...kao recimo na foru CBF1000...jedan novi turer sa mašinom od Afrike. Polako DCT osvaja sve kategorije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 25, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz MCN kažu da će u UK cena biti 8999 £ biti za standard i 9899 £ za DCT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@K@ 11 Napisano Februar 3, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pančevo-Beograd Motocikl: negde u oglasima... Prijavi odgovor kao problematičan Lep, a nije ni toliko skup. Kupiš, voziš 15-20 godina, pa prodaš za 60-70% cene, ako u međuvremenu polovnjaci još više ne poskupe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/25/2020 at 2:38 PM, mitri said: Ovi iz MCN kažu da će u UK cena biti 8999 £ biti za standard i 9899 £ za DCT Sto u prevodu znaci duplo toliko, pa jos malkice preko u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Februar 4, 2021 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @B@K@ ne vjerujem da će ovi motori sa plastičnim rezervoarima bez v-motora, bez mnogo hroma i svega onoga što predstavlja esenciju tog moto stila postati kultni i držati cijenu. Slično kao BMW f klasa sa rotax motorima, jeste BMW ali nije to to. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Mart 8, 2021 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlican izbor za nekoga ko je vozio Rebel 500, pa želi da uradi upgrade klase.... Takođe DCT je super opcija, jedino Honda nudi ovakve menjače a već je prošlo dosta vremena i dobro su se pokazali tako da sa ovim motorom nema zime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@K@ 11 Napisano Januar 21, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pančevo-Beograd Motocikl: negde u oglasima... Prijavi odgovor kao problematičan On 2/4/2021 at 7:30 PM, Guliver said: @B@K@ ne vjerujem da će ovi motori sa plastičnim rezervoarima bez v-motora, bez mnogo hroma i svega onoga što predstavlja esenciju tog moto stila postati kultni i držati cijenu. Slično kao BMW f klasa sa rotax motorima, jeste BMW ali nije to to. Što bi rekli naši stari - this didn't age well. Podsetih se ovoga jer sam juče naleteo na oglas za jednog Kawasaki VN900 iz 2005. sa cenom od 3300 e (što bi trebalo da mu bude i neka normalna cena), i dok se okrenuh-obrnuh, oglas je nestao. Kupovina kastma, čopera, kruzera u Srbiji nikad nije bila najsrećnija rabota po pitanju izbora i cena, ali sad kao da je najgori period u 21. veku ili što bi neki rekli - u novijoj srpskoj istoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 60 Napisano Januar 25, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Na stranim forumima važi za "ženski" motor. Meni deluje baš kul ali eto, preko bi se retko ko usudio da ga vozi(muško). Kolko sam skontao, to je najviše zbog niskog sedišta pa je lepšom polu vrlo atraktivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni jednog jedinog lepog detalja, a o celini da ne govorim. Možda samo ta mašina od 1100. Ostatak je sklepan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 15, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ovo ne sviđa. Kao da su plastični. Nemaju nešto "ono", meni lično ne ulivaju osećaj kvaliteta, stila, 0. Što kaže kolega @Guliver teško će ovakvi modeli dočekati da budu kultni i da drže cenu kao stariji customi, nema hroma, nema duše... Moj stari vozi shadow 1100 iz 87' i za ovo sokoćalo je motorčina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da vozi, da podeli malo utiske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...