Honda5 1 Napisano Novembar 24, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece,novi sam clan i zelim da pozdravim sve u grupi. Kupio sam motor Honda SH 50 scoopy 2002 godiste 2takt.Motor nema snage.Upali sa lakocom,radi na leru,cim doda gas davi.Ne moze ni da otvori kvacilo nazad.Kvacilo sam postavio novo.Variomatic okrece remen normalno.Karburator sam ocistio 2 puta i sklopio sam sve tacno.Kompresija mi je 6 bar,a fabricki ke 7.1bar.Molim pomoc.Pozdrav i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Novembar 24, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Teško da je fabrički 7. Taj je umreo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2812 Napisano Novembar 24, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Отварај тог дедицу, цилиндар на бушење, клип ти паше од Јамаху Џог, очисти издув и на цилиндру и ауспух. Семеринзи радилице нови, и ја би цео пренос прерадио јер оригиналну тежину ролни нечеш да наџеш а задњи део ради добро само ако су ролнице одговарајуче тежине. Филтер ваздуха провери, не верујем да је оригинални сунџер здрав или је неко буџио од троседа. Види почни па питај шта треба.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda5 1 Napisano Novembar 24, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,hvala na savjetu.Ja se izvinjavam pogrijesio sam da je 7 bar farbricki.Nove rolnice sam kupio i original su.Sutra cu da kupim novi klip i karike.Ima kineska varijanta 30€ sa cilindrom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2812 Napisano Novembar 24, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само пази, имаш цилиндар са страничним издувом и са правим, разлика је само у томе а издувна грана не паше. И исто имаш цилиндар са 5 преливним и са 3, твој је са три.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda5 1 Napisano Novembar 25, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi postavio sam cilindar novi i klip i karike.Ista stvar sa motorom.Klip sam okrenuo kako treba.Karike sam pazio kad sam postavljao.motor radi na leru i ne moze da primi gas.znqci nema sanse da okrene tocak nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2812 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Друже ми не гатамо у кугли, нема шансе све да је у реду а да не ради. Провери ауспух, можда је запушен, делумно затвори шаком улаз на карбуратору и додај туражу, ако је до вишка ваздуха требао би да прими. Ако је ауспух запушен све је џаба док не очистиш. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda5 1 Napisano Novembar 25, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi mozes da das broj telefona da ti posaljem snimak kako radi.Stavljao sam ruku na izduv i nece opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2812 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 4903 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да није кајла на магнету испала па ниси у фази?Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 27, 2020 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Ucinje li sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...