goja71 13 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Smara duplo sedište kod Kimka 4t. Taman mi dupe upadne u prostor između dva sedišta i struže po plastici. Može li da se ubaci drugo, iz jednog dela sediše? Ako je neko probao ili zna zamolio bi da javi. Probao sam da stavljam neku ispunu između sedišta al nekako ne uspevam. Ne znam da li paše od Kimka 2t. Hvala i pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 234 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nađeš od agilityja 125, trebalo bi da paše. Ako nađeš i ako prodaješ vozačko sedište, javi mi . Moje se prilično raspalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem našao zamenu nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...