miskomi 178 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alat za odvrtanje ili zavrtanje uljnog poklopca za BMW-a Znam da je za model 1200 od 2004-2008 e sad da li moze i za druga godista ne znam. Cena je 1.000,00dingera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6052 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 2786 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ni to ne moze da se uradi bez alata? Divan taj BMW, nema sta. Srecna prodaja! P. S. Lepo isprintan komad! 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi, ali je cep za sipanje ulja na jako vidnom mestu, pa su (bar mislim) to napravili tako da ne moze svaki komsija da ti tek tako nocu sipa vodu ili nesto drugo u ulje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Otprinto da imam u garazi na dohvat ruke a ne da stalno kopam po torbici od alata, pa dok skinem sedista itd. Otprintao dva, sad jedan visak, pa ko velim mozda neko ima istu muku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6052 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 2786 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, LuckyVladano je napisao: Moglo bi, ali je cep za sipanje ulja na jako vidnom mestu, pa su (bar mislim) to napravili tako da ne moze svaki komsija da ti tek tako nocu sipa vodu ili nesto drugo u ulje... A to znamo da se inace desava bas cesto, jel? Majku mu, ja imam, kao i na svakom drugom motociklu, cep koji se, neverovatno ali istinito, odvrne prstima. Moram proveriti da komsija nije sipao nesto. Moram razmisliti i o tome da kupim cep za sioanje ulja koji ne moze da se odvrne. Za svaki slucaj! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, abarth_maniac je napisao: A to znamo da se inace desava bas cesto, jel? Majku mu, ja imam, kao i na svakom drugom motociklu, cep koji se, neverovatno ali istinito, odvrne prstima. Moram proveriti da komsija nije sipao nesto. Moram razmisliti i o tome da kupim cep za sioanje ulja koji ne moze da se odvrne. Za svaki slucaj! Sto si bre nervozan...pa niko od nas nije napravio taj cep. Ljuti se na "Shvabe"oni su krivi 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na njih se i ljuti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14167 Napisano Novembar 10, 2020 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom GS posrko ulje, upalio lampicu. PRC, ne možemo da dolijemo Srećom, čep ima neke ušice i može da se odvrne nasadnim 36 ako se sećam. Svakako, ko vozi GS treba ovo da ima u motoru zbog takvih situacija da zbog 1000 din ne plaća šlep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u alatu ključ...e sad ako nema alata ovo je odlično... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Alekre je napisao: Jednom prilikom GS posrko ulje, upalio lampicu. PRC, ne možemo da dolijemo Srećom, čep ima neke ušice i može da se odvrne nasadnim 36 ako se sećam. Svakako, ko vozi GS treba ovo da ima u motoru zbog takvih situacija da zbog 1000 din ne plaća šlep. Sad ispade da je lakse naci komplet gedora nego standardni alatic koji ide uz svaki BMW. Moja zamisao je da mi ovaj crveni stoji u garazi a originalni ide sa motorom. Mada mi se jos nije desilo da sam dosipao ulje negde usput. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 10, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miskomi je napisao: Sto si bre nervozan...pa niko od nas nije napravio taj cep. Ljuti se na "Shvabe"oni su krivi pa zato se one lepe bube zovu buba švabe.Ali nebrinite neće to još dugo,dobiće neki novi prefiks kad se priključimo eu a možda i ranije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6052 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 2786 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: odvrne nasadnim 36 Koji je inace skroz standard u svakom setu nasadnih... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3993 Napisano Novembar 11, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svako ko vozi bmw ovo valjda ima. Ja kupio na e-bayu prosle god za neku siću,stoji mi ispod sedista,mozeo ovaj iz oglasa i za druga godista, 1200 boxere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...