Sharky - Alex 6931 Napisano Sreda u 19:06 (promenjeno) Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zastitu hladnjaka imam ali planiram da je skinem, cesto se pali ventilator hladnjaka (pali se na 98 stepeni) Ovu zastitu ispod hladnjaka sto stiti izduvne grane ni ne planiram, tek onda bi grejao. Ne vozim van asfalta pa mislim da mi nece ni trebati Pusti sliku kad namontiras blatobran Promenio Sreda u 19:08 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 141 Napisano Sreda u 19:27 U prolazu, 31 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Zastitu hladnjaka imam ali planiram da je skinem, cesto se pali ventilator hladnjaka (pali se na 98 stepeni) Ovu zastitu ispod hladnjaka sto stiti izduvne grane ni ne planiram, tek onda bi grejao. Ne vozim van asfalta pa mislim da mi nece ni trebati Pusti sliku kad namontiras blatobranСве је тако као што пишеш, само шминка. Греје се у месту и кад је неки дефиле(споро). И ја сам далеко од неког off road , мени је лепо кад има што му пристаје, па нека је за моју душу. А веруј ми да је ова заштита за светла- главна тако временски исцрпљива за монтажу, да не знам како ћу сл. Године кад дође први технички скидати ако траже. Је л’ имао неко искуства са техничким, ова додатна опрема и украси, шта иде шта не иде? Много је квалитетан блатобран, сутра да га наместим и шаљем. Шта ћемо за подмазивање? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano Sreda u 19:35 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Gde si porucio blatobran.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 141 Napisano Sreda u 19:57 U prolazu, 31 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde si porucio blatobran.Sent from my iPhone using TapatalkI just found this on AliExpress: US $63.16 | Motorcycle Accessories Rear Wheel Hugger Mudguard Rear Fender Mudflap Guard For CFMOTO 800MT 800 MThttps://a.aliexpress.com/_EIKy84oОтвара? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano Sreda u 21:06 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Otvara. Pre 1 sat, lordMilos je napisao: Шта ћемо за подмазивање? Na kakvo podmazivanje mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 141 Napisano Četvrtak u 06:17 U prolazu, 31 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Sharky - Alex said: Otvara. Na kakvo podmazivanje mislis? Za lanac, automatsko. Videh da će neko da stavlja ili je stavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 980 Napisano Četvrtak u 09:00 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, miki je napisao: Ako ti ovde niko ne odgovori, imaš na YT Mudrolije na točkovima, on je išao sa ženom po Turskoj. Znam odgledao sam ,ali pitam ovde od vas koji imate motor duze vremena ..razmatram kupovinu novog pa me interesuje ...sada je akcija na model explore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano Četvrtak u 09:01 (promenjeno) Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @lordMilos Uzeo bi Scottoiler, dvoumim se izmedju vSystema i xSystema. V je oko 100€ a X je 300€ Oba rade posao samo sto je oko X-a manje zezanje @Eol Vozio sam druga koji ima 2m (a ja 1,9m) i spakovasmo se nekako. Ima snage i za jednog i za dvoje. I prednji i zadnji amortizer je full stelujuci pa i to mozes da podesis za dvoje. Ako ti se svidja motor i mozes da ga kupis neces pogresiti Promenio Četvrtak u 09:08 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 36 Napisano Četvrtak u 09:06 U prolazu, 22 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo vsystem i stavio juce. Videcemo kako ce se pokazati. Jedini problem je sto nije mogao nigde da se usteka, tako da je potencijalni problem da neko moze da ga skine, ali jbg. Uzdam se da nece Mogu kasnije da pustim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano Četvrtak u 09:08 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio esystem scottoilera,za sad radi odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano Četvrtak u 09:08 (promenjeno) Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko91 Kad stignes slikaj gde si presekao vakum crevo Promenio Četvrtak u 09:09 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 141 Napisano Petak u 16:50 U prolazu, 31 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Ево га, Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2173 Napisano Petak u 21:03 Drug član, 727 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan CF je ubacio Google navigaciju u svoju aplikaciju. Svi motori koji imaju T-Box će moći da imaju na svom displeju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano juče u 00:24 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam nalepnice za stitnike ruku, lepo izgledaju I just found this on AliExpress: US $15.62 | New Handguards Stickers For CFMOTO 800MT 2024 Motorcycle 3D Gel Epoxy Resin Hand Guards Stickers https://a.aliexpress.com/_EGEmEj2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18397 Napisano juče u 07:33 Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako preko slika CF MOTO mi deluje kvalitetnije od Zontesa pa mozda i Voge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 118 Napisano juče u 08:57 Svrati ponekad, 27 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex @lordMilos kako ste zadovoljni sa motorima? U planu mi je kupovina touring modela uskoro pa me interesuju utisci iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano juče u 09:21 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj odmah ja sam prezadovoljan, ne planiram da ga menjam u skorije vreme. Kupujes nov ili polovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano juče u 09:30 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @scofieldOtidji u Tago Moto i probaj ga. Ja bih ga kupio 101% da ga pre toga nisam probao. Prelep motor, preudoban, sa dosta potencijala i opreme, ide kao pobesneo ali nedovrsen... Cima, trza, poluga menjaca(qs)preostljiva pa se rita iako je malo pipnes sam daje gas, noge i preko opreme šuri, težište mu je bas visoko, imao sam osecaj da je 20kg tezi od Afrike... Imao je neko uvrnuto visokotonsko pistanje iz auspuha pri krstarecim brzinama, kazu po forumima katalizator... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 21 Napisano juče u 09:39 U prolazu, 22 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, scofield je napisao: @Sharky - Alex @lordMilos kako ste zadovoljni sa motorima? U planu mi je kupovina touring modela uskoro pa me interesuju utisci iz prve ruke Za te pare kupi Stroma 650 i ne brines o nicemu… sjedi, sipaj i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 118 Napisano juče u 09:43 Svrati ponekad, 27 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Nov, sad je 9000e touring varijanta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 118 Napisano juče u 09:47 Svrati ponekad, 27 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Išao sam probati, meni odgovara zbog moje visine od 190cm. Gledao sam dosta recenzija da ih hvale jako, da se reši to cimanje sa update-om softvera. @VOKS081 Gledao sam i Stroma ali bih pre hiljadarku al cenovno previsoko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano juče u 09:51 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su resili u medjuvremenu, ja sam ga jesenas vozio... Ako ti odgovara, nema sta, cini mi se da sam video da je na snizenju sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano juče u 09:52 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam oko 190 i odlicno mi je legao, podigao sam samo malo volan u onom njegovom originalnom nosacu (nisam stavljao podizace) Cena je odlicna A to famozno cimanje ima svaki novi motor koji zadovoljava euro standard, smanji se tokm upotrebe i navikne se pa se posle i ne oseca, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1510 Napisano juče u 09:59 Drug član, 998 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad bas da ima svaki novi i nije. Ovo mi je treci Euro5(tacnije euro5+) motor pa nema ni blizu takvo cimanje kao 800mt koji sam vozio, barem onaj test model koji sam vozio se ritao cim taknes nogom polugu menjaca. Posle sam citao na fb grupi, kod nekih se isto desava kod drugih ne. Aj ga znaj sta ce te zapasti... Meni nije legao, sto ne znaci da drugima nece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6931 Napisano juče u 10:21 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se desavam kad ima kvik sifter, polugu menjaca diras kad menjas brzinu i to je to, nema sta da je cackas van toga. Ako hoces bez kvacila da menjas dignes obrtaje i odsecno je lupis ili podignes. Svako pipanje bez zamene znaci da zajebavas motor pa ce i on tebe, ima senzor koji javlja da hoces da zamenis, motor dize ili spusta obrtaje i priprema za zamenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...