Lukac 1295 Napisano Octobar 31, 2020 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Daleke 2002 (par god pre dozvoljenog uvoza), kupim preko Frenkija FJ1200, 92god, registrovanog dovezem kuci i sledece dve sezone nisam silazio s njega. Prvi put sam imao veliki sport touring, uljno- vazdusno hladjenje sa puno konja i kamionskim obrtnim momentom.Izuzetno vozan, upravljiv, udoban, sa dobrom zastitom od vetra bio mi je odlican prevoz na skupove , more itd. Pre dva meseca nadjem na Ricardu licitaciju za FJ1200 ( zadnji model sa ABS-om), i gomilom opreme pride-visok volan, veci vetrobran, winrack i tri kofera, Laser 4u1, original za njega itd. Motor je stajao punih 9 god tamo u garazi, pa smo primenili Magna taktiku; ventili, karburatori, nova pumpa za gorivo, nov jak akumulator (zbog abs), sva ulja, filteri i naravno glanc.Agregat radi kao sat, menjac je za divno cudo kao nov, kocnice i abs rade -probano.Imao sam tri sezone (od2015) GSX1100f, i bio prezadovoljan.Uglavnom motori kao sto je ovaj (kvalitet, lako odrzavanje, pouzdanost, udobnost ) se vise nazalost odavno ne prave. Uvek sam govorio da su 80-te i 90-te bile zlatno doba Japanske moto industrije. Evo malo slika moje prve i sadasnje starice. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Octobar 31, 2020 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 31, 2020 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je i moja prva ljubav :) Prelep motocikl - legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Octobar 31, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Visok ...Vitak ...pravi...motor ! Pozdrav iz Le care ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I onda... Tane i ti Oči mi ispadoše od sreće. Je li ta FJ posle završila kod Indonežanina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Octobar 31, 2020 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da jeste, lepo se navozah sa njom skoro 3 sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 31, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tane, jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5053 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,sto je lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Octobar 31, 2020 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga u CH još Yamaha FJ 1200 ABS in Zürich kaufen - Autopark Pfäffikon | tutti.ch WWW.TUTTI.CH !! Sehr gepflegtes Motorrad !!!! MFK: 04.07.2019 !! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Januar 8, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan FJ1200 je na prodaju ako nekog zanima, na ime kupca 1800e, 063339530, uzeo sam sebi ponovo FJR1300, to je razlog prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1377 Napisano Januar 8, 2021 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kliko se sećam, onu prvu si kupio na moto susretu u Sremskoj Mitrovici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 8, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj agregat su se zeznuli kad su pravili, nije isplatljiv trgovcima delova za motocikle. Ovo je ozbiljna radna tesko unistiva masina koja zaista prelazi xy km. Mislim da bi solidno dobro vukao i da se stavi u neki kombi ili manji kamioncic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Januar 8, 2021 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, jasminko VIR said: Kliko se sećam, onu prvu si kupio na moto susretu u Sremskoj Mitrovici. Puno srece i zdravlja tebi i tvojima.Sivu 1200 sam kupio od nekog anonimusa iz Bgd preko Frenkija, a tu iz SM smo kupili za Indonezanina (kod Krkelje), bila je crveno bela , stariji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim temu da pitam. Da li se ulje kod ovog modela ispusta samo na srafu odozdo izmedju grana i koliko ulja staje sa filterom? Za kolicinu ulja sam nasao razlicite podatke tipa 3,8l pa 4,2l a kod cepa pise 3000 cm3. Promenio Avgust 20, 2021 član Biker Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 20, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Obicno to ovako biva s uljem: Najmanja cifra ide kad se radi samo zamena ulja Srednja cifra ide kada se menja i uljni filter Najveca cifra ide kada se rastavlja ceo motor i ocisti pa se ponovo sastavi suv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to je tacno ali je velika razlika koja se navodi, nije mi logicno da ako se menja filter stane 800ml vise jer filter nije nesto veliki, mada jeste samo ulozak i mozda mu je "solja" gde dolazi velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...