Diana 0 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo! Zna li neko pouzdane firme koje se bave skladistenjem motora na zimu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Octobar 22, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Firme teško te vrste da ima sem neki parking servis ili privatan parking gde zakupiš 2m kvadratna. Ili opcija da sa kolegama sa foruma zakupite garažu.Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Neko vreme sam i ja tražio, i čini mi se da sam negde na netu video nešto kao "zimovnik za motore". Pokušaj. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diana 0 Napisano Octobar 22, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam, zimovnik vise ne radi, Honda je imala isto ali ni to vise ne radi ali ima Motomania.rs neke navodne partnere u Borci pa se brinem koliko je to sigurno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od mogućnosti je i da zakupiš parking mesto za motor u nekoj garaži Parking sevisa. Imaju više lokacija u gradu pa prouči da li ti odgovara. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Octobar 22, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je (bila) mesečna cena zakupa? Kada bi bilo interesovanja u NS mogao bih da ponudim takvu mogućnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan u BG je 20-25 e mesečni zakup ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvoje troje se udruzite iznajmite garazu i podelite troskove,izadje jeftino.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Novembar 11, 2020 (promenjeno) Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motohotelns.com On 22.10.2020. at 14:17, ZoraNS je napisao: Zna li neko koja je (bila) mesečna cena zakupa? Kada bi bilo interesovanja u NS mogao bih da ponudim takvu mogućnost... Ja imam prostora i hotel u NS. Ne reklamiram se preterano, ali ako nekog interesuje... Cena je simbolicnih 10 eura mesecno. Promenio Novembar 11, 2020 član abarth_maniac 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, abarth_maniac je napisao: http://www.motohotelns.com Ja imam prostora i hotel u NS. Ne reklamiram se preterano, ali ako nekog interesuje... Cena je simbolicnih 10 eura mesecno. Hvala za info (nemam više "žetona")... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Novembar 12, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je u garaži parking servisa na novom beogradu. Plaćam 2500 din mesečno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I u NS je dosta jaka cena u tim garazama. Kod mene su garazni uslovi, odrzavanje akumulatora, pritisak u pneumaticima se proverava, video nadzor... Pri tom sam cesto prisutan jer je na istom prostoru i moj serviscic. Pride, ko drzi motor na hotelu ima besplatnu zamenu ulja i filtera ulja motora na pocetku sezone i 50% popusta na neke usluge (uglavnom zamena tecnosti: kociono ulje i rashladna, ali i na sinhronizovanje karburatora). 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Novembar 14, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.11.2020. at 7:44, NotEqu je napisao: Moj motor je u garaži parking servisa na novom beogradu. Plaćam 2500 din mesečno. Jaka cifra bas! Ja im placam 600 din. mesecno, a znam da su se kolege talile za garazu u blokovima i da se prosle sezone placalo 10e po mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto slicno za Niš? Neki "hotel" ili slicno. Kod nas javne garaze na otvorenom, nema kao u BG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzalee 0 Napisano Januar 4, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan iznajmljujem garazno mesto za zimovanje motora 25e mesecno minimum zakupa je tri meseca. Garaza se nalazi u Cingrijinoj 28 na samoj okretnici trole iznad gradske bolnice. tel 064/3682564 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel garažno mesto zatvoreno ili otvoreno Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano Januar 5, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan On 13.11.2020. at 1:49, abarth_maniac je napisao: I u NS je dosta jaka cena u tim garazama. Kod mene su garazni uslovi, odrzavanje akumulatora, pritisak u pneumaticima se proverava, video nadzor... Pri tom sam cesto prisutan jer je na istom prostoru i moj serviscic. Pride, ko drzi motor na hotelu ima besplatnu zamenu ulja i filtera ulja motora na pocetku sezone i 50% popusta na neke usluge (uglavnom zamena tecnosti: kociono ulje i rashladna, ali i na sinhronizovanje karburatora). Koja je mesečna cena? I na kom si delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Januar 5, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije aktuelno vise, izvini. Presao sam u Zrenjanin na svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada86 1 Napisano Octobar 7, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha xtz660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав,да ли има заинтересованих на територији Новог Сад да делимо трошкове гараже? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Octobar 7, 2023 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 11. 2020. at 16:02, Nolanka je napisao: Jaka cifra bas! Ja im placam 600 din. mesecno, a znam da su se kolege talile za garazu u blokovima i da se prosle sezone placalo 10e po mestu. Ono kad potrošiš sve pare na MV Agustu pa ti je 2500 din cifra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Novembar 27, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba mesto za "zimovanje" motora/skutera u Zemunu ili Nbg, mogu da preporučim Garaza-parking za motore - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Izdajem parking - garažu za parkiranje motorcikala i skutera. Bezbedan, zasticen suv prostor u privatnom dvoristu, mogućnost pranja. Cena parking mesta je 2000 dinara mesecno. Za vise informacija pozvati: +38161/1076060 Ja sam moj motor danas odvezao. Objekat/hala se nalazi u dvorištištu privatne kuće u Železničkoj ulici br. 8 u Zemunu. Cena je 2000 din mesečno. Može motor da se opere i da se, uzima po potrebi. Objekat je suv i zaključava se.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prostor 0 Napisano Octobar 31 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima, Prostor-plus.rs u Veterniku (Novi Sad) iznajmljuje zimovnik za motore. 20eur mesecno, obezbedjeno, imate pristup 24/7. 0668575575 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Octobar 31 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Što se ova tema i dalje nalazi u Predstavljanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11138 Napisano Octobar 31 (promenjeno) Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan evo ako nekog zanima,iskoči mi na insagramu https://prostor.rs/en/book-unit Promenio Octobar 31 član piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 30 Napisano Octobar 31 U prolazu, 65 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha onda 100e mesečno za auto ispada ekstra povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...