castor 384 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem navedeno, odnosno slijedeće za moj motor - Kawasaki Z750, 2010. godište (jer sam majmun uspio da sjebem pod 1, a pod 2 nema, tj. ne nađoh): 1. Šaraf za ispuštanje ulja na karteru, mada vjerujem da je na dosta Kawasakija isti. Dimenzije su 12x15. Bitno je da nije oblajznuo niti na glavi, niti na tijelu odnosno navoju, tj. da je potpuno ispravan. Da čovjek ne povjeruje, ali sam viđao jednostavno rečeno i neispravne šarafe. 2. Podloške Cu ili Al, dimenzija 12x22x2 mm. Jedan ili više komada. Ako neko kojim slučajem zna gdje to ima da se kupi, neka ga ne mrzi da javi. Ja ne nađoh. Naručio sam u Motoring-u, ali oni skupljaju tek porudžbinu, pa će lako da bude i iza nove godine. A može i treba se voziti do tada. Za radoznale, sjebao sam navoj na šarafu sa čeličnom podloškom. Pajser. Kontakt: 0 šest 3 / tri 9 četiri - 3 šest 9 Aj' pa fala. Pozdrav. Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6041 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu ima u Cubiju cepova. Moze i strugar da napravi. A mislim da ima i Moto Bike. Poglednaj na njihovom on line shopu. Bakarnih podloski ima u vecini prodavnica autodelova. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam razumeo, to je M12x15mm a koji je korak navoja (predpostavljam da je 1,25) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23231 Napisano Octobar 14, 2020 Integrisan, 9848 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sitna je to loza za M12, pre ce biti 1,5 korak...Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 15, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na reakcijama. @abarth_maniac Moto Bike nema, barem ne na sajtu. Što se podloški tiče, gledao na nekoliko sajtova sa auto dijelovima i nema. Koliko sam do sada vidio 12x22x2 je prilično nestandardna dimenzija... @Dane Deda & @N.F.S. Nemam pojma koji je korak, ni na Kawasaki-jevom sajtu ne piše korak, nego samo dimenzije. Kako da izmjerim korak? EDIT Koliko vidim u Louis-u, u pitanju je M12x1.5 tip, odnosno korak navoja je izgleda 1.5. Dakle, precizno mi treba šaraf M12, dužine 15 mm, sa korakom 1.5, Nigdje nema podloški 12x22x2, izgleda da ću da naručim odavde 12x16x1... Trebalo bi taman da upada pod glavu šarafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 17124 Napisano Octobar 15, 2020 Ne silazi, 1225 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Ten Fingers iz Nove Pazove. Oni rade svakakvu šrafovsku robu pa i auto program. A podloške će ti svaki strugar napraviti za par minuta. I on ima i "češalj" za navoje, pa će utvrditi koji je korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 15, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Problem riješen. Cule ima na stanju i jedno i drugo i šalje danas/sutra AKS-om za 540 dinara. Hvala svima na pomoći i prijedlozima. Pozdrav. Djole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...