Jump to content

Moto Zajednica

Данас ми написали пандури пријаву

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 261 postova

Idem ja danas Bulevarom Nemanjica da kupim misa za komp. I u povratku, posto je bila velika guzva, podjem sporednim ulicama do kuce. Nemam  A kategoriju  ( 31.10. punim 16 god) a vozim motor od 125ccm. I tako, idem ja 20-30 km/h iza  OS "Sveti Sava" kad ono saobracajna patrola zaustavlja. Nisam imao gde da skrenem, i nastavim pravo, i naravno zaustave me. Imao sam kacigu, saobracajnu, licnu kartu i PSP ( a treba mi A kategorija). Nisu razmisljali ni sekunde, odmah mi napisali prijavu za neodgovarajucu kategoriju. A zaustavili nekog decka na SUZUKI-ju  BURGMAN 400 bez kacige i domah ga pustili. Na kraju, pita me pandur DA LI IMAM NEKU PRIMEDBU? Ja kazem da nemam, jer stvarno nemam, jbg, nemam kategoriju, a vozim se. Poziv od sudije za prekrsaj ce da mi stigne tek za mesec, dva, taman kad ja uzmem L tablice i pocnem polaganje :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

E jbg.

Trebao si se okrenuti, ne jure oni motore, zeznuti su samo panturi na motorima.

Koliko je sada kazna za voznju bez dozvole?!?

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

E jbg.

Trebao si se okrenuti, ne jure oni motore, zeznuti su samo panturi na motorima.

Koliko je sada kazna za voznju bez dozvole?!?

5 do 20 hiljada dinara...

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ

Isti slucaj kod mene pre neki dan. Samo sto sam izasao iz dvorista, kad se stvori pandur na bmw-u, kaze stani. Ja stanem, sta da radim, on 1100 i nesto kubika ja 600 pa da se ne uvalim u vecu nevolju. Naravno da sam imao kacigu. A kateg. nemam nego B. On odmah se hvata za blokce, pa pise li pise... A komsije me sve gleaju, pisao 15 min. Kazna je 5000 din.

Najveci fazon u svemu tome je da sam sutradan polozio za A.

Ja sam bakzuz :(

• U prolazu, 3 postova

Da se javi i neko ko je imao srece. Zaustavio me pandur na motoru, dan pred polaganje i pustio. Uz foru: "ovo ti je zuti karton". Izvuklo me sto sam bio na 20 metara od poligona i stvarno sam dosao samo da provezbam osmicu. A ovaj video iskrenost u mojim ocima i bio meke duse.

• Svrati ponekad, 261 postova

u...ja od 3. razreda dobijam zute kartone. U 7. razredu me zaustave sa apriliom RS125 i napisu prijavu mojima za NEBRIGU O DETETU i plate 3500din

A sad ne znam kako cu da prodjem

• U prolazu, 58 postova

Ma opusti se, ja ni sam ne znam koliko su mi kazni ispisali zato sto nemam vozacku,  :-X nije za pohvalu ali stvarno nemam vremena za polaganje  :( i dalje nemam zabranu.

• U prolazu, 91 postova

Ma ja bi svima Vama koji nemate dozvolu a vozite uveo malo drugacije kazne, ove novcane bi ukinuo. Recimo napunim Vam jedan ranac sa flajerima o bezbednosti u saobracaju i mogucim posledicama za one koji ne nose opremu (za motocikliste)......, postavim Vas na neku raskrsnicu i dok sve ne podelite nema da idete kuci  ::)        Moze?

Ma ja bi svima Vama koji nemate dozvolu a vozite uveo malo drugacije kazne, ove novcane bi ukinuo. Recimo napunim Vam jedan ranac sa flajerima o bezbednosti u saobracaju i mogucim posledicama za one koji ne nose opremu (za motocikliste)......, postavim Vas na neku raskrsnicu i dok sve ne podelite nema da idete kuci  ::)        Moze?

Milane, druze...

Jesi li ti ikada vozio bez dozvole?!

Opet mislim da ti je ideja fantasticna, malo korisnog rada i tako.

Ja treba da polazem sada, a ipak vozim motor. Glupo mi je da se 'vata prasina, i mnogo volim da vozim mog Zmaja.

Licno sam vise protiv divljanja sa motorom kroz glavne ulice i protiv voznje bez kacige, cak bih uveo jaknu sa protektorima kao obavezu.

• U prolazu, 58 postova

Ne moze  ;D ja nosim kacigu UVEK, rukavice, jaknu sa protektorima...  :);):D ;D 8)  mada bih pomogao u deljenju letaka naravno. ;)

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ma nemas nikakve brige...i mene su uhvatili na kawi bez A kategorije. cekao sam nekih 5 meseci na sudski poziv.u medjuvremenu sam polozio.kada sam otisao kod sudije, ona mi tu nesto pricala kako to nije dobro, bla, bla...ali posto sam bio maloletan tada, i polozio u meduvremenu kazna mi je bila 600 din... tako da sada samo polazi i nemas nikakve brige, ali ako te uhvate ponovo...nece biti dobro ;):)

Imaju pravo da te jure, a videli smo u nekim drugim temama i da te dobro prebiju jer si bezao. Pa kako ko voli ;)

Nisu batine strasne,ni prve ni poslednje. Pitanje je kolika je cena zivota, i da li treba zbog par hiljada ugrozavati svoj ili tudji zivot?!?

• Ne silazi, 5545 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Kolega koliko imas do vozacke to njih ne zanima, vec imas li je ili ne. Znaci kriv si. Mozda izgleda malo surovo sa moje strane, ali je tako. I meni covjek htio da pise prijavu, jer nemam dvije godine polozeno za A, a vozim motor poslije 23h, tada mi je hvalilo jos pet dana do te dvije godine iskustva, ali je HVALILO. Srecom je zaustavio drugo auto,a mene poslao kod kolege koji me je pustio.

Ti si bio malo kurate srece, ali nadam se da ce uspjeti ta varijanta sa polaganjem i placanjem kazne od 600 dinarcica.Strpi se jos ta dva mjeseca, pa da mozes da se vozas bez problema. Pokazes vozacku sa smjeskom i nastavis dalje. Srecno kolega.

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Ljudi rade svoj posao,ti znas da nemas dozvolu i da je to kaznjivo,morao si biti svestan posledica toga.Jbg. malo si kurate srece ali ne brini ako ti je prvi put da ides kod sudije tolerisu a nekad i vise.Dobices ukor sudije + 600 din sudski troskovi.

Ma imamo svi mi srecu jer je ovo Srbija.

I mi bez dozvole i pozeri bez kaciga i oni sto jurcaju...

Lik iz Italije sa kojim saradjujem je sada ponovo u auto skoli... napravio par preksaja, a kod njih nema, da ti dam 1000 din ili da rodjak sredi nesto kada se zabrlja, tako da... Ne treba se ljutiti... Nije ovde toliko lose

• Svrati ponekad, 150 postova

pa u shustini nebi trebalo da bude tako, puste se bajkeri bez dozvole, puste se pozeri bez kacige, puste se automobili sa prekoracnjem, puste se zenske u auticima koje ne postuju propise...a crne hronike se samo pune i pune...

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R
pa u shustini nebi trebalo da bude tako, puste se bajkeri bez dozvole, puste se pozeri bez kacige, puste se automobili sa prekoracnjem, puste se zenske u auticima koje ne postuju propise...a crne hronike se samo pune i pune...

Jbg. Toga je bilo,ima ali nazalost i bice.To je realnost  :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja