zemunac72 1453 Napisano Octobar 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,treba mi pomoc od vas. Hocu da farbam motor i ujedno sredim izduvne cevi do topova. Da li znate gde i kod koga mogu da ih hromiram,niklujem ili sta god,a da budu sjajne i glatke? Svaki savet je dobrodosao sem onog da je to bacanje para. Volim da sve izgleda pic pic. Hvala vam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16397 Napisano Octobar 2, 2020 Ne silazi, 1211 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Galvanotehnik u Šimanovcima. Oni rade dekorativno niklovanje i sve vrste hromiranja. Dobri su. Ima Gugl njihov telefon. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 2, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ih,moze da se uradi ali covek kaze da ce to da izgori i pozuti. Kako je to reseno recimo na GSu? njemu poplavi cev ali se skine na pranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 2, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para su rekli da kosta to zadovoljstvo? Da li rade i pripremu materijala za galvanizaciju ili mora da se peskira negde drugde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 2, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni pitao koliko kosta,nema fore da mi kaze na nevidjeno. Niti on a ni ja nemamo pojma koliko toga ima dok ne rasturim. Ostao je dogovor da mu donesem da vidi,i da predlozi neko resenje. Ono sto mi tvrdi,pozutece od temperature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16397 Napisano Octobar 2, 2020 Ne silazi, 1211 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema druge nego na licu mesta da se priča o ceni. U smislu kad su delovi na stolu. Mislim da se to naplaćuje po kilogramu obratka i debljine sloja hroma koji se nanosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10176 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hromirao u DES u Novom Sadu i išlo je po površini.Mislim da je bilo 1000 din po kvadratnom decimetru.Inače nisam bio zadovoljan jer iako su obećali nisu stavili bakar kao podlogu tako da je odmah krenulo da se skida.Inače površine koje se hromiraju moraju biti jako dobro pripremljene i ispolirane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 3, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ta cena,meni za duple cevi do topova treba bas dosta para. Vrlo je moguce da to onda necu raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 3, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Due je napisao: Pa nema druge nego na licu mesta da se priča o ceni. U smislu kad su delovi na stolu. Mislim da se to naplaćuje po kilogramu obratka i debljine sloja hroma koji se nanosi? Naplaćuje se po površini... ...a sam čin nabacivanja sjajnog sloja je finale koje dolazi posle mukotrpnog žuljanja da se površina pripremi. Smatram da je izuzetno korektno to što je rečeno da će cevke promeniti boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10489 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 3403 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, zemunac72 je napisao: Ako je ta cena,meni za duple cevi do topova treba bas dosta para. Vrlo je moguce da to onda necu raditi Mnogo para, a Zima ide... skineš pa polako šmirglom, vodenom... Na kraju Autosol metal polish jednom i pare ostale u džepu... U stvari hoću reći da ako mogu da budu kao nove pa i da se plati, ka ga šiša... Ovako... džabe dati pare... Kad kupim motor obavezno cevke tokom zime picnem... evo pre i skoro slikano, posle dve i po godine...Na ovom bejahu dve, a na sadašnjem 4 cevke... ali kad dodje rezultat, sjaj na kraju, nije mi žao truda... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hebemiley 0 Napisano Maj 10, 2024 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: US Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan Za sjajan i glatki finiš na izduvnim cevima, hromiranje bi definitivno bilo odlično rešenje. Preporučujem da proveriš kod lokalnih servisa koji se bave obradom metala i specijalizovani su za hromiranje ili niklovanje. Takođe, možeš da pogledaš i online forume i grupe ljubitelja motora, često se tamo mogu pronaći korisne preporuke i iskustva drugih. Srećno sa sređivanjem motora, super je što želiš da sve bude tip-top! Build Now GG Promenio Maj 10, 2024 član hebemiley chang my mind Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...