Nordkapp 185 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan U nabavki sam od kompleta rst adventure III pro, pa nekako se ne mogu odlučiti koje boje odnosno koji komplet. Pa malo pomoči ovdje ako može, jako i najviše se mi dopada prvi žuti ili kakav več boje jest, mada ni drugi nije loš, pa eto sad odaberi ako možeš. Hvala na pomoći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne vredi raspravljati, a posto je to isti model samo druga kombinacija boja izaberi onaj prema kom ti oko vise igra. Moj glas bi takodje isao za zuti ako nesto znaci. Pozdrv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 21, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi zuto. Ja imam Revit send3 belo, odelo je savrseno ali mi ide na zivce sto se mnogo prlja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prvi definitivno, drugi šaren nekako, a i za insekte i prljavštinu raj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je boja motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan motor siv/crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Лепши жуто - зелен. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan I ja takođe mislim, hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 22, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam crni komplet samo reci hvale..pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Sale-VFR je napisao: Ja imam crni komplet samo reci hvale..pozzz I ja mislim da bi crni komplet.bio lepsi a i isao bi uz boju motora, takodje i taj beli na petoj slici..... To je moje misljenje!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj beli skroz na dnu top top, ali imaj u vidu da tvoje belo neće više biti belo posle par vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Septembar 22, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, vava said: odelo je savrseno ali mi ide na zivce sto se mnogo prlja Vala bas, posle svake duze voznje izgledam kao da sam iz njive neke izasao a ne da sam se vozio po asfaltu... Ja naucen sada ovim iskustvom ma kako lepo izgledala bela boja, sada definitivno na tamniju idem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ali baš zato , da mi ne bude vruče išao bi na svetlo, imam neko od buse pa je crna i mi je puno vruče u ljeti. Da ide uz motor meni nije najbitnije, bitno, da mi na prvi pogled upada u oči. Mada crne kod nas nisam primjetio, a ni na rst world strani ne. Mada je istina, da čekam malo još, da smanje cijene sad na jesen, pa da vidimo na koliko popusta če bit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Septembar 25, 2020 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Izvini kolega, gdje nabavljaš RST? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Yogi.si YOGI.SI Spletna trgovina Yogi.si omogoča nakup kvalitetne motoristične opreme. Oprema za motor ni bila še nikoli tako... ovdje kod nas https://www.rst-moto.com/ ili naručim direkt sa Engleske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radepd 67 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 31 postova Lokacija: Prijedor Motocikl: Piaggio x8 200 Prijavi odgovor kao problematičan Žuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Eto pala odluka, nabaviću žutog koji se i meni najviše sviđa, sad još čekam na jesenske popuste... hvala svima na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 9/26/2020 at 11:41 AM, Nordkapp said: Yogi.si YOGI.SI Spletna trgovina Yogi.si omogoča nakup kvalitetne motoristične opreme. Oprema za motor ni bila še nikoli tako... ovdje kod nas https://www.rst-moto.com/ ili naručim direkt sa Engleske Hvala na informacijama.:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1152 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/25/2020 at 10:23 PM, Supermoto_fan said: Izvini kolega, gdje nabavljaš RST? u Beogradu, moto-manija (dodaj .rs da bi dobilo link) prodaje RST opremu, video sam u radnji i ove modele sa početka teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Decembar 3, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sam i ja pazario moj RST komolet adventure 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...