Vule Gilera 315 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi ovako trebalo, nasao na netu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fazla_16v 4 Napisano Jul 31, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia SRV 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Vule Gilera je napisao: Vule, ima li neki link, gdje je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, zaprati njihov kanal 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Avgust 20, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da li bi ovaj air-wind deflector mogao da stavi na vetrobran, s'obzirom na to da je zakrivljen?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moze, ja imam fabricki vizir i imam odgore taj produzetak vizira! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam, trebalo bi danas-sutra da stigne.Za slucaj da je previse prav, planiram da zagrejem fenom i malo ga zakrivim...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 22, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Hello, Javaljam se povodom SERVISA no2, cisto da prenesm utiske... Nakon zavrsene sezone i predjenih nesto malo vise od 5.000km na red je dosao i drugi servis. Zamenjeno ulje (Motorex 10w40 top speed) 3 x 1.500 = 4500 - jedva sam nasao, izgleda da vise niko ne radi uvoz. Zamenjen filter ulja (Hiflo filtro 565) 1 x 850 = 850. Zamenjen antifriz (Ipone) 3 x 750 = 2.250. Zamenjene gume stavljene Pirelli Diablo Rosso prednja 13.000 zadnja 14.400 ukupno + montaza i balansiranje 1.000 = 28.400 Ociscen filter vazduha (menjan prosli servis i nije bio sad za zamenu( plan je da se menja na sledecem servisu)). Proveren prenos i ulje u kocnicama(menjano na proslom servisu). Provera generalnog stanja skutera. Vracanje centralnog stendera. Mehanicar je uzeo 5.000. Sve ukupno 41.000 Jedina primedba mehanicara je bila za zadnji amortizer, po njemu moze jos da tera ali bi u nekom narednom periodu trebalo da se razmisli o zameni (ono sto sam bacio pogled je da se krecu oko 60.000 + ruke) tako da ce definitivno da saceka, ili se mozda odlucim za reparaciju(vrlo verovatno) (citao sam na forumu da radi @đunta). S'obzirom da je lepo vreme i da je bilo suvo iskoristio sam i da zavrsim tehnicki i registraciju. Naime pisao sam u drugoj temi, povodom izduva koji nije fabricki vec je Leo Vince(imam fabricki ali iz principa nisam hteo da ga vratim), na tehnickom gde dugo radim registraciju, su me odbili, na drugom tehnickom(koji takodje radi po novom zakonu) a na kom radi kolega bajker, sam prosao bez problema, jer covek jednostavno ima razumevanja. Cena tehnickog je 5.000 a registracije je 25.500, ukupno = 30.500 Sve ukupno da bih spremio skuter za sezonu cca 70.000. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti sto si podelio ovo iskustvo sa nama, cisto da imamo info i o cenama delova i ceni rada majstora, vremenskom intervalu zamene pojedinih potrosnih komponenti. Sto se tice tehnickog prolazio sam sa Akrapovicem bez problema ista varijanta, radnik na teh.pregledu je bajker! Nedavno sam radio zamenu ulja, filtera ulja, malog lezaja na osovini na kojoj je varijator, kaisa, pregled i kontrola antifriza, ulja u kocnicama, lanca i lancanika i kocionih plocica! Cena je bila oko 20.000 din nemogu se sad tacno setiti. Ulje Eni 5w40, filter Hiflo, kais Piaggio, lezaj originalni i naknadno kupljenje zadnje kocione plocice Lukas sinter 2500 din koje tek treba da zamenim. Sve preporuke za Djuntu radio sam servis prednje viljuske sve pohvale za coveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 2.9.2020. at 13:46, Vule Gilera je napisao: Nije moj fazon skutera, ali ovaj konkretan primerak mi je prelep.. Kombinacija boja, oprema...vrhunski izgleda.. Cesto ga vidim na Detelini gde je parkiran pa parim oci....sad je pod ciradom..steta.. Prelepa sprava.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Jack Sparrow ako dobro vidim sa slike, DrPulley slajderi se dobro drže, nisu se ništa potrošili? Imam u šteku slajdere koji odgovaraju za moj skuter, pa me sad kopka da ih isprobam kako će da se ponašaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 23, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Da, odlicni su. Mislio sam da ih menjam, ali nije bilo potrebe.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 3, 2022 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.12.2021. at 8:10, Loshmi82 je napisao: Nije moj fazon skutera, ali ovaj konkretan primerak mi je prelep.. Kombinacija boja, oprema...vrhunski izgleda.. Cesto ga vidim na Detelini gde je parkiran pa parim oci....sad je pod ciradom..steta.. Prelepa sprava.. Javi se kada si na Detelini da napravimo krug, juce i danas prelepo za voznju do Tise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Vule Gilera je napisao: Javi se kada si na Detelini da napravimo krug, juce i danas prelepo za voznju do Tise Tu sam ja non stop...vozam se po gradu...sivi Bev sa plavom korpom.. Mozda se i srecemo po ulicama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasione 4 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam jedan lep primerak..2012. Zaista izgleda perfektno, takodje motor sa fabričkim auspuhom lepo radi. Već par godina gledam SRV al mi nesto bio skup i eto sad ukazala se prilika e sad ima li neko preporuku majstora, servisa na potezu NS-BG da ima iskustva u radu sa RSV, voleo bi da ga ako je potrebno dovedem u savršeno stanje ili ako je takav da ga održavamo. Hvala puno na svakoj preporuci i veliki pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasione 4 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ga par dana, ubrzanje je fenomenalno, dok pogledaš već je 80kmh pre njega sam vozio kymco 500..a pre kymcho samo R 1000 suzukija tako da mnogo bolje od Kymcho ali daleko od svakog 600cc redovnog ..1000cc neću ni spominjati..što se tiče potrošnje još ne znam ali 2000din je pun a to se uvek ima hahahah..e sad ide pitanje servis, gde sta... toliko za sad..Veliki pozdrav forumasi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Top makina, sa srecom da vozis! Vozio sam je 2 pune sezone i imam samo reci hvale za SRV, samo je moja bila sa ABS/ATC-om Prodao sam je pre 3 nedelje i dalje mislim da sam napravio gresku. Srce mi se cepa! Sto se potrosnje tice meni je arcila 7 grad i ispod 6 otvoreno, nikad je nisam stedeo. BRAAAAPP!!! Sto se odrzavanja tice, mozes da pitas @Vule Gilera on je iz NS i sigurno ti moze pomoci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasione 4 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav imam par pitanja za vas hteo bi zameniti variator, dvoumim se između malosija i j costa, hoću da je vozim narednih 3..4 godine pa reko da uradim da ne čekam zadnji dan..planirao sam još svašta nešto da izmenjam, od guma, kais vidim ima neki od kevlara, lanac, lancanike tj da bude kao nova i jos jedna stvar, pali mi se nesto kao upozorenje pa me I to interesuje jer ne tera mi se u servis još ovo malo da izguram pa onda sve po redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na sličicu kaiša kao upozorenje, to je samo podsetnik da kaiš treba da se menja. Na mom skuteru se pali lampica na 20.000, a resetuje se kombinacijom dugmića na komandnoj tabli. Pretpostavljam da je isti slučaj kod tebe. To naravno ne mora ništa da znači. Možda je kaiš menjan ranije, a da nije resetovano. Inače, mnogo je marketinga u igri, svaki kaiš ima neki procenat kevlara, ali Malossi recimo to ima u nazivu, da zvuči fensi. Ako je varijator već za menjanje, onda mislim da je bolje ići na Malossi. Češće se koristi na našim prostorima, manje je rizičan za montažu, lakše mu se nabavljaju rezervni\potrošni delovi sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasione 4 Napisano Septembar 21, 2023 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru, čitao sam da sa Jcosta dobije bolje performanse, mislio sam na da zadnji zupacanik stavim da ima i dva zuba više da dobije malo bolje ubrzanje naravno i manju krajnju brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasione 4 Napisano Septembar 21, 2023 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koga zanima potrosnja, merio sam dosta puta bude uglavnom oko 6.7l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, lukasione je napisao: čitao sam da sa Jcosta dobije bolje performanse Moguće je, ali ja ne bih rekao da ovoj Apriliji fale performanse O J.Costa varijatorima ima stara tema i na ovom forumu. Malo su nezgodni za nameštanje, par kolega su prijavili havarije i lom, pa ko velim, bolje onda klasika, manje boli glava. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da je vozio TMax 500 2010 i SRV 850 pa da uporedi? Razmisljam se izmedju ova dva, cenovno je slicno. Kapiram da je TMax popularniji i laksi za prodaju ali i ova Aprilija mi je zanimljiva... Promenio Jun 23 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Jun 24 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam oba. Tmax popularniji lakse se prodaje i dostupniji delovi kako novi tako i polovni. Ali Aprilia neuporedivo bolje ide. Nabudzenu 530-icu sam ugasio lagano i to sam imao saputnika (300cc i 30hp vise). Ako si visok kao ja (191cm), vise ce ti odgovarati SRV. Neko kaze da je previlika za grad, meni to nije predstavljao problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 184, 100 kila. Vise sam za SRV nego me registracija muci, skuplje mi izadje nego za auto. Ali mi se bas svidja, mocna mi je tako masivna. Kakva je situacija sa potrosnjom kad se gasira? Promenio Jun 24 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Jun 25 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Zigi011 said: Kakva je situacija sa potrosnjom kad se gasira? Nema neke velike razlike kad se gasira, trosi max 0,5-0,7l vise. Ovo je moja statistika potrosnje (ovo preko 8 je iz razloga sto prethodnog puta nije natoceno do vrha) prosek oko 6-7l/100km. Nikad je nisam stedeo ali je nisam ni ubijao od gasiranja. Evo i linka sa detaljnijom statistikom potrosnje Gasoline consumption: Aprilia - SRV 850 - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Aprilia, , SRV 850 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...