Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 23-24 avgust 2008, Golija

Recommended Posts

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

da, ja bas volim kampovanje, zidova mi je preko glave...e sad, to za svezinu ne znam, neko rece da uvece treba nositi zimske jakne, dal je bas tako strasno?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1414 postova

Bice sveze, ali prijatno! Po prognozi se ocekuje 15-tak stepeni  u subotu nocu sto je prijatna temperatura za one koji imaju vrece (osim letnjih) i satore. Meni je iskreno neuporedivo lepse da klopam iz konzerve, ili lepinju sa kajmakom na sred livade pored nekog potocica i sumice, dok se sve oko mene budi i mirise na zivot, nego u hotelu od 7 zvezdica! Jedini minus kod ovakvih putovanja su upravo ti hoteli i luks restorani (vise volim neku starinsku kafanicu u obliku barake sa domacom kuhinjom i prijateljskom atmosferom! Mi hocemo u prirodu bez da se prilagodimo njoj, vec donosimo dekadentne ;D navike iz gradova sa sobom i narusavamo prirodni mir i spokoj :-\! Isuvise smo razmazeni, sto bajkeri ne bi trebalo da budu, uzmite Sstruju, pravi primer trpljenja i savladjivanja teskoca bez kukanja i prenemaganja ;D ;)

• Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

potpuno se slazem sa tobom, al idem pricom "kud svi, tu i mali mujo"...tako da, ja sam ZA...trulo mi da kampujem sam, a ako ima raspolozenih za to, samo recite...jeeaaa ;)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Lako je tebi Sci, imas onu vrecu na kojoj moze da se spava u zamrzivacu, ali ostali to nemaju. Ja sam prosle nedelje spavao u satoru na Kucajskim planinama i poslednje noci sam se posteno smrz'o! A to je pristojnih 500-600 mnv. Ovde se radi o 1500 metara!! A kraj avgusta je... Noci su cak i ovde kod nas postale hladne, a sumnjam da ce nocu na Goliji, na toj visini, biti 15 stepeni. 

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

jel su to godisnji odmori u jeku ili nam je uslo u rutinu pa se podrazumeva - 7 ??? :)

auu al ste zivnuli :D to volim. bice guzva i u hotelu i oko hotela ;D ana ga je nagrabusila :D :D :D

• Svrati ponekad, 167 postova

ne dirajte mi Anu - nasla mi je smestaj, ubudzila me u neku sobu :) alal joj vera!

znaci 100% idem!!! konacno!

i da, mogu i ja sa kochaMatori da sacekam novosadjane! samo recite gde da cekam?

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Mislim da ne bi trebalo da prave problem u hotelu ako  par ljudi bude spavalo u vrecama u sobama kad vec nemaju kreveta. Tako da ko nije siguran da je na spisku (valja proveriti) nek ponese vrecu i milina.

i da, mogu i ja sa kochaMatori da sacekam novosadjane! samo recite gde da cekam?

do sada jedino mi se joska javio i dogovorili smo se da se nadjemo na ulazu u bgd sa starog ns puta (negde kod galenike). ostalo je jos samo da utvrdimo tacno vreme. ta lokacija moze da "pokrije" i one koji dolaze novim putem pa ako ima nekoga kome treba asistencija za prolaz kroz grad do mesta okupljanja moze da se javi. cenim da cemo kochaMladji i ja biti tamo u periodu 6am-6,30am. u nekom gornjem topicu ostavio sam brojeve mob.telefona

ne dirajte mi Anu - nasla mi je smestaj, ubudzila me u neku sobu :) alal joj vera!

hmmm :-\ nesto mi je tu cudno. kako stoje stvari ti si jedini koga je ana ubudzila u neku sobu ??? aj sad priznaj na koju prevaru si jadnu anu obrlatio ;D

izleda da te je kod mene u sobu "ubudzila" :)

zvala me je malopre, kaze...jel nije frka da kod tebe u sobi bude jos neko

reko...paa zar nije cetvorokrevetna...kaze jeste, ali si u njoj samo ti i tvoja drugarica...aaaaa kapiram ja...maaa opusteno, ja sam ionako planirao da bude jos neko unutra...reko, slobodno neka upadne ko hoce ;)

hmm..sta mislite, dal mi vukan dodje pice :) :) :)

• Skuteras, 3704 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja ipak mislim da ce te vi morati da ponesete malo neke toplije vrece za spavanje i da napolju glumite hot-dog onim gladnim vukovima. Pojma nemam kako ce svi da stanu u hotel. I nemoj neko da je maltretirao Anu :) i pravio sranja bez preke potrebe da nam opet panduri ne bi upropastili druzenje kao sto su uradili za moto skup.

I nemoj neko da je maltretirao Anu :) i pravio sranja bez preke potrebe da nam opet panduri ne bi upropastili druzenje kao sto su uradili za moto skup.

ih brate pa jel moguce da smo preterali sa salom toliko da mora da nam se preti i sa drugovima organima :) ja pravo da ti kazem ne znam kako je na moto skupovima niti ko ti je bez potrebe navuko pandure na vrat - ali ni jednu grupnu voznju u organizaciji bjb-a do sada nisam propustio i uopste ne mogu da povezem ovu tvoju napomenu sa ljudima s kojima sam se do sada vozio. zato spavaj mirno i izvini za anu. sve ce to svakako ostati na nivou virtuelnog dizanja raspolozenja pred jos jedno fino druzenje finih ljudi. ;)

• Skuteras, 3704 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Matori, pogresno si me razumeo. Vidis i da sam smajlija stavio. Sto se Ane tice, ako je neka dobra riba, ja se prvi stavljam na listu da je silujem. Ako nije dobra onda se stavljam poslednji, dok malo popijem. Sto se pandura tice za moto skup su bez ikakvog razloga pravili sranja svim motoristima iz prostog razloga sto su to panduri. Samo ne bih voleo da nekom od vas tj. nas prave sranja posto smo mi valjda svi normalni ljudi

Matori, pogresno si me razumeo. Vidis i da sam smajlija stavio. Sto se Ane tice, ako je neka dobra riba, ja se prvi stavljam na listu da je silujem. Ako nije dobra onda se stavljam poslednji, dok malo popijem. Sto se pandura tice za moto skup su bez ikakvog razloga pravili sranja svim motoristima iz prostog razloga sto su to panduri. Samo ne bih voleo da nekom od vas tj. nas prave sranja posto smo mi valjda svi normalni ljudi

e tako moze. :) zaista sam pogresno razumeo al oprostices mi - miliciju, sud i bolnicu ne volim ni u vicu a kamoli na bajkerskom forumu :D

p.s.

zvao sam hotel da potvrdim svoju rezervaciju i pitao za tu grupu sto im dolazi. kazu da su u pitanju neki penzioneri chesi na proputovanju sa mora iz cg ;)

Guest Cubric

I njih ima da silujemo

Polako de šaNgarepo... ;D

Što se temperature tiče, ne bih preporučio kampovanje, umeju da budu jako hladne noći. Nisam siguran, ali mislim da se poslednjih par dana temperatura i u Ivanjici spustala ispod 10 stepeni nocu (tako mi rekoše), a možete misliti tek na Goliji. Ako neko nije rezervisao sobu, neka gleda da "kampuje" kod nekoga u sobi.

hmmm :-\ nesto mi je tu cudno. kako stoje stvari ti si jedini koga je ana ubudzila u neku sobu ??? aj sad priznaj na koju prevaru si jadnu anu obrlatio ;D

lepa rec gvozdena vrata otvara! a sta sam sve obecao necu ovde da pricam  ::)

@Overlord

izvini, nisam hteo da se uvaljujem, Ana je kriva.... al ako stvarno nije problem i ako ne remetim planove - imate oboje pice :)

Cesi dolaze!!! uh, te cehinje  ;D

do sada jedino mi se joska javio i dogovorili smo se da se nadjemo na ulazu u bgd sa starog ns puta (negde kod galenike). ostalo je jos samo da utvrdimo tacno vreme. ta lokacija moze da "pokrije" i one koji dolaze novim putem pa ako ima nekoga kome treba asistencija za prolaz kroz grad do mesta okupljanja moze da se javi. cenim da cemo kochaMladji i ja biti tamo u periodu 6am-6,30am. u nekom gornjem topicu ostavio sam brojeve mob.telefona

iako se nalazite kod starog NS puta, mislim da je najkraci put do naseg OMV polazista preko autoputa/sajam/zarkovo tako da je bolje da se sa NS ekipom nalazimo na Zmaju (benz pumpa pre uklju/isklju za novi NS put) - ispravite me ako gresim.

ma opusteno vule, salim se ja :)

bice pica na pretek, a i cehinja koliko vidim... :D :D  ;D

• Drug član, 1728 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Al ste se naostrili svi za sex, a vidim bice i hladnoce, znaci idealno za zagrevanje metodom pupak na pupak, samo se plasim da u nedostatku Cehinja ne dodje do medjusobnog opaljivanja motorista ;D

Mada kome je sudjeno da bude jeban, tome i gace same spadaju :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja