vukan 4 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan alal vam cufte drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Vukan mi je doneo DVD, tako da ko hoce moze da dobije kopiju. Trg Republike, 10h-17h radnim danima Za ljude van BG mogu da posaljem kopiju postom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je samo znati,cega su se ovi konji tako najeli,da su napravili ovakav nered? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da provalim jel to od bezolovnog ili od supera? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 28, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je samo znati,cega su se ovi konji tako najeli,da su napravili ovakav nered? ;D ma kakav akrapovic ovo je izduv ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo se vozili za NP covek sa KTM-om ispred mene, davi li davi. Reko, kud ce ovaj stici kad ga ovako razavuko? Kad ono delija napravio kilometara za 10 dana ko ja za sezonu.I to kvalitetnih kilometara! Svaka vam cast! Bilo vam je super i to je naj bitnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Makadam je dobar i uvaljan i mislim da ne bi bio prevelika prepreka ni za R motore. Ostali ce izgurati bez napora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo se vozili za NP covek sa KTM-om ispred mene, davi li davi. Najvaznije je dobro udaviti, kad sam obavio davljenje prisutnih, posle sam mogao zadovoljno da idem i na kraju pozdr. PS Od sedista i kilometraze dupe mi je vec u formi tartar bifteka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Septembar 4, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Bogami prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste mi pali na pamet pre neki dan... Izgleda da ste se super proveli i provozali po super mestima! Alal vera!! ;D Mogao bi da postavis temu u putovanja/izleti pa da malo napises gdI ste sve bili ZA Vld-a : naravno da sam promasio Petrovu crkvu na izlazu iz NP i produzio 10ak km bezveze,kad sam corav Ma, dok nisi otisao do Cacka da pitas za put sve je dobro Jel' bila baba sa kljucicem? Ja sam, trazeci put ka Sopocanima, zavrljao kolima u neka strasna predgradja Novog Pazara. "Kakav broj?! Kad sam izvuk'o zivu glavu..." ;D I evo i one domace zivotinje iz hotela na Goliji (napomena- imam 2 m skoro i papci su mi dosta veliki) Sladak mali leptir.. Imas srece sto ti nije odgrizao ruku i odneo mladima u gnezdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 5, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam Cast! Vidim da su voznjica i provod bili vrhunski. Sto Vld rece, mogao bi da otvoris temu u putovanjima pa da citamo ceo putopis i vidimo koje si staze i bogaze odabrao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ucesnici Golije 2008, kupite reviju "Dva tocka"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ucesnici Golije 2008, kupite reviju "Dva tocka"! Ja kupio jutros Super su i tekst i fotografije, ali kako bre odabra za najvecu sliku onu na kojoj ja poziram okrenut ledjima ;D ;D ;D Jedva cekam sledecu veliku voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 28, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ucesnici Golije 2008, kupite reviju "Dva tocka"! Zove me ortak i kaze izasli ste u DVA TOCKA. Ja kupio jos pre dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Goliju, vec tri dana placam pica po kafanama. Postao sam pravi bajker, no.1 u Kosjericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hehe, pricaj mi o tome, ja sam za prosli broj (vlasina) jedva izvukao novcanik od konobara :) jos je lalajko progurao moje fotke pa je bilo .. ajde "zvanicni" fotograf, okreni jos jednu turu, sad si medijska licnost :) pitam se kako lalajko prolazi ovih dana, verovatno se ceo lazarevac vec dve nedelje ne trezni :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pitam se kako lalajko prolazi ovih dana, verovatno se ceo lazarevac vec dve nedelje ne trezni :) Laki kacigu na glavki i pun gas, spasa ti nema. Samo vodi racun da ne dobijes otkaz u firmi, ne moze na dve stolice bato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
evergreen 4 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kosjerić Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Goliju, vec tri dana placam pica po kafanama. Postao sam pravi bajker, no.1 u Kosjericu. A zato tebe nigde nema... http://nl.youtube.com/watch?v=RlpRIunj8YY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Goliju, vec tri dana placam pica po kafanama. Postao sam pravi bajker, no.1 u Kosjericu. A zato tebe nigde nema... http://nl.youtube.com/watch?v=RlpRIunj8YY Ti nemas pravo glasa,dok ne kupis motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...