Jump to content

Moto Zajednica

evergreen

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Kosjerić

evergreen's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Jesu li nove ili rabljene ?
  2. Posto vidim da je interesovanje za ovu Kepovu manifestaciju iznad svih ocekivanja, da dodam par slidzona za one koji se slucajno zaebu pa ne dodju, da vide sta propustaju. Prvo za ove sto se plase da ce ostati gladni. Zatim, tradicionalni derbi izmedju vozaca John Deree Tenere i Ferguson Africe. Prosle godine su pobedili Afrikanci, ovi u plavoj opremi.
  3. Kepo, racunaj i na mene i Dalibora. ;D Evo malo i slika.Čobanski BUT&GUZ...
  4. Kao pasivni posmatrac dela dogadjaja izjavljujem: Od sada, pa do ko zna kad' ZIPACOPE je moj neprikosnoveni idol ! Usput, posto je moja uloga bila uglavnom u voznji piva on road, zamolio bih nekoga da mi posalje neku moju fotografiju. Cini mi se da je doktor slikao Vanju i mene, bas pored legendarne Tenere.
  5. A moze li neko da mi objasni, u kakvoj su korelaciji Kepov propeler na rukavu i Africa pripeta na livadi.
  6. Kataklinger, u pravu si 100 %. Ja sam jos i lik koji razmislja o bajkerima, narocito sa pocetkom sezone, ali zaista ima situacija kada nema sanse da ga uocis. Evo, tu skoro, na ibarskoj, posle Lazarevca sam krenuo u obilazenje kamiona. Vec sam izbacio zmigavac i kako ti kazes, u trenutku sam nesto OSETIO, znaci NE VIDEO i zastao. Covek se stvorio niotkuda i pored mene prozujao na motoru po mojoj proceni 180, minimum. Nije bilo sanse da ga vidim jer u tom momentu, pri toj brzini, ja za njega fakticki stojim i predstavljam prepreku na putu.U nasim uslovima i na nasim putevima, takva voznja je, po meni, ravna samoubistvu.
  7. Jeste da je ovo daleko od nas u svakom pogledu, al' da zaokruzimo celinu.Mozda neko, nekada...
  8. A da ti nije u kanadskim dolarima ? ???
  9. Donosi li taj tvoj ortak po narudzbini, mozda ?
  10. Exclusive to bj bikers forum... Drugi deo velike juznoafricke moto avanture. Jos nije spremno za stampu, pa zato slike nemaju komentare. p.s. Kepo, dabogda ti preseo kupus iz zemljanog lonca.
  11. Kepo i ja imamo zajednickog ortaka koji je vec godinama vodic na bike turama po juznoj (malo j) Africi. Zvao nas je prosle godine da idemo ali Kepu mrzelo, hoce u Gucu.Zato je popizdeo. Evo, covek pise za nas "Travel" i sve je lepo objasnjeno.
  12. Kepo, brate po auspuhu, baci neki link na japanskom, ne stojimo ti sa francuskim bas najbolje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja