shoyyka 10454 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je "mlada" na odmoru od 01. do 15. Septembra rešismo da odemo na par dana ( 3-5) u Soko Banju...da nakupimo malo energije sa Rtnja i td... Znači potreban smeštaj za tri osobe, još da utanačimo datum... Ako neko znade ili imade ili znade ko imade neka javne na broj... 069 780-113 Viber. sms Zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 30, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je "mlada" na odmoru od 01. do 15. Septembra rešismo da odemo na par dana ( 3-5) u Soko Banju...da nakupimo malo energije sa Rtnja i td... Znači potreban smeštaj za tri osobe, još da utanačimo datum... Ako neko znade ili imade ili znade ko imade neka javne na broj... 069 780-113 Viber. sms Zahvaljujem! 200m od amama, obezbedjen parking slepa ulica, 30e apartmani Stankovic, nova sredjena zgrada.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Avgust 30, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Apartmani Erdeljanov, sad bio 7 dana, cisto i pristojno. Studio 3000, apartman 4000. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...